Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

Laba smile.gif Apie ką tylim?

Šiandie aš netikėtai 'apsišviečiau'... negaliu patikėt.
Užsuku į parduotuvę po darbo ir paimu į rankas pažiūrėt pakuotę (nes nesupratau kas ten yra), o ten užrašyta ant jos ''Parūkytos kiaulienos knyslės''. Du kartus skaičiau, kad suprast ar teisingai supratau... Nežinau kaip kam, bet aš šiandien pirmą kart sužinojau, kad kiaulių nosys valgomos (kad apskritai toks dalykas yra) doh.gif Va žmogau, gyveni gyveni ir nežinai.

Na, kad smagiau temukėj būtų, vis tik pavasaris wub.gif
''Чертово колесо'' /2007/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 16:42)
Na va, atvažiavau namo ir radau.

Prašau http://www.rutor.org/
user posted image

P.S. tik aš kažkaip juo niekad nesinaudoju, nžn kodėl.

Radau Prokliatij Rai 2007 nuo 1 iki 48 serijos yra atsisiusti, tai cia pirmas sezonas, ane? Bet jau kiek vietos uzima - 18Gb doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 13, 20:18)
Radau Prokliatij Rai 2007 nuo 1 iki 48 serijos yra atsisiusti, tai cia pirmas sezonas, ane? Bet jau kiek vietos uzima - 18Gb doh.gif
QUOTE(Visgi)
Žvilgtelkit į prieš tai mano įkeltą nuorodą, ten viskas labai detalu... galėsit palyginti serialo GB parametrus sezonais.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 13, 18:43)
Šiandie aš netikėtai 'apsišviečiau'... negaliu patikėt.
Užsuku į parduotuvę po darbo ir paimu į rankas pažiūrėt pakuotę (nes nesupratau kas ten yra), o ten užrašyta ant jos ''Parūkytos kiaulienos knyslės''. Du kartus skaičiau, kad suprast ar teisingai supratau... Nežinau kaip kam, bet aš šiandien pirmą kart sužinojau, kad kiaulių nosys valgomos (kad apskritai toks dalykas yra) doh.gif Va žmogau, gyveni gyveni ir nežinai.

Visgi, aciu uz skania juoko doze thumbup.gif lotuliukas.gif
Zinok, jos skanios, man vaikystej buvo vienas is skaniausiu kiaules "daliu" mama virdavo raugintu kopustu sriuba, su knysle, ausim ir...uodega biggrin.gif taip buvo skanu rolleyes.gif
ir beje, kai kaime pjauna kiaule, nieko neismeta, na tik..š... iš žarnų, o viska sunaudoja, krauja vedarams, žarnas irgi, dar dešroms, iš inkstu agurkine sriuba virdavo, plaucius sunaudodavo i desreles, is galvos saltiena (tik akis ismesdavo) biggrin.gif pūsle skilandžiui..
Vienu žodžiu apšviečiau kiaulės valgymo ypatumus lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara,
VISOMS noriu padekot, kurios pasidalino info apie panaikinamas issokancias reklamas 4u.gif
reklamos dingo, programele instaliuota thumbup.gif
siandien tokia diena sujaukta nuo ryto, dar prie viso to klasiokes vyro mama mire, tai nesiau krepseli nuo musu seimos, mat bendraujam seimom, tai klasiokes vyras net sokiruotas buvo, kai nuejau ir pareiskiau uzuojauta blink.gif
o i tema, tai vakare paziurejau ir LABAI PATIKO_Женщина в беде (1-4 серии из 4) [2014, криминал, драма, мелодрама] thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 03 13, 21:08)
Visgi, aciu uz skania juoko doze  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Zinok, jos skanios, man vaikystej buvo vienas is skaniausiu kiaules "daliu" mama virdavo raugintu kopustu sriuba, su knysle, ausim ir...uodega biggrin.gif taip buvo skanu  rolleyes.gif
ir beje, kai kaime pjauna kiaule, nieko neismeta, na tik..š... iš žarnų, o viska sunaudoja, krauja vedarams, žarnas irgi, dar dešroms, iš inkstu agurkine sriuba virdavo, plaucius sunaudodavo i desreles, is galvos saltiena (tik akis ismesdavo) biggrin.gif pūsle skilandžiui..
Vienu žodžiu apšviečiau kiaulės valgymo ypatumus  lotuliukas.gif

Fui...
Papildyta:
[quote=Visgi,2014 03 13, 20:55]
[/quote]Žvilgtelkit į prieš tai mano įkeltą nuorodą, ten viskas labai detalu... galėsit palyginti serialo GB parametrus sezonais.
[/quote]
Bet tai kur teisingiausias siuntimasis?
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 03 13, 21:08)
Visgi, aciu uz skania juoko doze  thumbup.gif  lotuliukas.gif Zinok, jos skanios, man vaikystej buvo vienas is skaniausiu kiaules "daliu" mama virdavo raugintu kopustu sriuba, su knysle, ausim ir...uodega biggrin.gif taip buvo skanu  rolleyes.gif ir beje, kai kaime pjauna kiaule, nieko neismeta, na tik..š... iš žarnų, o viska sunaudoja, krauja vedarams, žarnas irgi, dar dešroms, iš inkstu agurkine sriuba virdavo, plaucius sunaudodavo i desreles, is galvos saltiena (tik akis ismesdavo) biggrin.gif pūsle skilandžiui..Vienu žodžiu apšviečiau kiaulės valgymo ypatumus  lotuliukas.gif
Na, nesu aš jau čia labai toks asfalto vaikas, esu turėjus senelius sodžiuj, tai man čia kai kas pažįstama iš tų kiaulės ypatumų, bet tik apart knyslių (ir uodegų) schmoll.gif
Tie bulviakasiai, šienapjūtės, rytos rasa, vaiskus dangus, žydintis kaštonas ir žydinčios obelys... O rudeniop spalvingi klevai ir šermukšniai... vaje kokia užplūdo nostalgija dabar...(bet uodus tai va labai gerai atsimenu)
Sakiau ryt nupirksiu vyrui, tylom padėsiu ant stalo, tegu skaito ir susipažįsta, o aš tylėsiu, stebėsiu reakciją.
Na ir iš vištų ypatumų tai nevalgau kaklų, skūrų, ir uodegų schmoll.gif
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 13, 21:16)
, tai klasiokes vyras net sokiruotas buvo, kai nuejau ir pareiskiau uzuojauta
O ko jis čia toks keistas? Juk normalu užuojauta pareikšt.
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 13, 21:56)
Bet tai kur teisingiausias siuntimasis?
Aš visad pasinaudoju tik kinozal'u, arba LT torrentai's. Tai čia belieka tik jums spręsti ir apsispręsti.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
retai buna, kad nebeturiu ką siustis biggrin.gif
patiko, na smagiai pasijuokiau is "Liubov nie kartoshka" biggrin.gif tiesiog nuotaikai pakelti liuks, tik tuos diedukus vis prasukdavau.....

Pagaliau parsisiunte vakar "Vciera zakoncilas voina", siuntesi gal 3 savaites doh.gif tai galvoju gal siandien pradesiu, tik bijau uzsikabinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 03 13, 22:08)
Visgi, aciu uz skania juoko doze  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Zinok, jos skanios, man vaikystej buvo vienas is skaniausiu kiaules "daliu" mama virdavo raugintu kopustu sriuba, su knysle, ausim ir...uodega biggrin.gif taip buvo skanu  rolleyes.gif
Vienu žodžiu apšviečiau kiaulės valgymo ypatumus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Две истории о любви 2009
http://kinozal.tv/de...s.php?id=688848
Eilinė istorija "o liubvi"... A.Didkovskytė labai man grazi blush2.gif K.Solovjov-savo amplua-"pamatrosil i brosil" ax.gif O O.Lomonosova baisiam amplua... Ir kas keisciausia gale filmo nevirsta princece, o to as tikejausi labiausiai... g.gif Visa kita laaabaai nuspejama... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 14 kovo 2014 - 08:16
laba, paziurejau_Синдром Шахматиста (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ /-lb neblogas filmas 4u.gif
einu savo Saškos žiūrėt_jau 40 serijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 13, 18:43)

Paziurejau... As visada sakiau, kad kai uzplusta jausmai, zmogus bejegis jiems pasipriesinti doh.gif ir nieks cia nekaltas, o gal pavasaris wub.gif
Visgi, tu sakei, kad Илья Шакунов tau patinka, o as po filmo Блюз опадающих листьев 2006, negalejau i ji ziureti, kol jo amplua tame filme isbleso mano atmintyje ir pasikeite beziurint kitus filmus blush2.gif (prisiminiau pernykscius barscius, ania? nail.gif) mirksiukas.gif
Atsakyti