QUOTE(amirrr @ 2014 03 13, 21:08)
Visgi, aciu uz skania juoko doze

Zinok, jos skanios, man vaikystej buvo vienas is skaniausiu kiaules "daliu" mama virdavo raugintu kopustu sriuba, su knysle, ausim ir...uodega

taip buvo skanu

ir beje, kai kaime pjauna kiaule, nieko neismeta, na tik..š... iš žarnų, o viska sunaudoja, krauja vedarams, žarnas irgi, dar dešroms, iš inkstu agurkine sriuba virdavo, plaucius sunaudodavo i desreles, is galvos saltiena (tik akis ismesdavo)

pūsle skilandžiui..Vienu žodžiu apšviečiau kiaulės valgymo ypatumus

Na, nesu aš jau čia labai toks
asfalto vaikas, esu turėjus senelius sodžiuj, tai man čia kai kas pažįstama iš tų kiaulės ypatumų, bet tik apart
knyslių (ir uodegų)
Tie bulviakasiai, šienapjūtės, rytos rasa, vaiskus dangus, žydintis kaštonas ir žydinčios obelys... O rudeniop spalvingi klevai ir šermukšniai... vaje kokia užplūdo nostalgija dabar...(bet uodus tai va labai gerai atsimenu)
Sakiau ryt nupirksiu vyrui, tylom padėsiu ant stalo, tegu skaito ir susipažįsta, o aš tylėsiu, stebėsiu reakciją.
Na ir iš vištų ypatumų tai nevalgau kaklų, skūrų, ir uodegų
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 13, 21:16)
, tai klasiokes vyras net sokiruotas buvo, kai nuejau ir pareiskiau uzuojauta
O ko jis čia toks keistas? Juk normalu užuojauta pareikšt.QUOTE(Mona187 @ 2014 03 13, 21:56)
Bet tai kur teisingiausias siuntimasis?
Aš visad pasinaudoju tik kinozal'u, arba LT torrentai's. Tai čia belieka tik jums spręsti ir apsispręsti.