Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 03 12, 11:04)
Siunčiuosi ir aš,kai pamačiau kas vaidina biggrin.gif Gera aktorių kompanija parinkta. O Liubimovas blogėti vaidina?
Aktorių komanda tikrai gera. Ojei, net neklausk, ir dar kokį blogietį... O jau ta jo ciniškai šalta šypsena brrr.. Tokiu šaltumu padvelkia, kad galvojau man kompo ekranas apšerkšnys... Na bet jis man patinka, nesvarbu, kad ledinis vyras biggrin.gif
Va čia jis geriausias man
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 12, 11:04)
Laba diena visoms  smile.gif
Siunčiuosi ir aš,kai pamačiau kas vaidina  biggrin.gif Gera aktorių kompanija parinkta.O Liubimovas blogėti vaidina?

ir as siunciu smile.gif

Laba diena 4u.gif
seniai nematau reklamu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 12 kovo 2014 - 11:46
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 12:32)
Aktorių komanda tikrai gera. Ojei, net neklausk, ir dar kokį blogietį... O jau ta jo ciniškai šalta šypsena brrr.. Tokiu šaltumu padvelkia, kad galvojau man kompo ekranas apšerkšnys... Na bet jis man patinka, nesvarbu, kad ledinis vyras biggrin.gif 
Va čia jis geriausias man

drinks_cheers.gif ir ne tik šypsena bei žvilgsnis koks rolleyes.gif Tinka jam blogiečius vaidinti,nors visai įdomu būtų pasižiūrėti,filmą,kur jis-geras smile.gif Kažin ar yra tokiu?Zajcevoj kartais geras būna smile.gif Aš visai neseniai atradau šį aktorių,pirmą kartą pamačiau jį,seriale "Корабль" patiko,pradėjau info ieškoti apie Liubova,ir taip nusivyliau,sužinojusi,kad jis vedęs,aktore Екатерина Вилкова,tokia nepatraukli jinai man. schmoll.gif O Liubovas vertas "greho" biggrin.gif Žinote,kad Илья patarnauja cerkveje?Realiam gyvenime pasirodo visišką priešingybę savo personažams.Va šitoje laidoje Пока все дома kalba,kad norėtu tapti batiuska,nenorėčiau smile.gif Žlugtu jo,kaip aktoriaus karjera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 12, 08:56)
Pries men. Akropolis toki megstini "mezge", na kol jis visas neislenda, negalima isjungti... doh.gif 

prajuokinai lotuliukas.gif aciu 4u.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 03 12, 09:31)
Sveikos, dėl reklamų tai galima kažkokią programėlę parsisiųsti ir dingsta visos reklamos. Jei ką domina, galėsiu vyro paklausti  mirksiukas.gif

jei nesunku, uzklauski, koks jos pavadinimas? aciu is anksto 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 10:39)
O kur link važiuojat?
Jo galima padaryt (SM yra tema apie tai) aš taip padarius, ir man ten jokia reklama nepraslįsta..

1) vaziuosim i Kačerginės vaikų sanatoriją "Žibutė", esanti Kauno rajone. joje buvom prieš metus, tai ir vėl važiuosime.
Šiandien kaip nujausdama pasiskambinau į sanatoriją (tai ir gerai, kad paskambinau thumbup.gif ), kaip ne keista, bet nėra vietų verysad.gif Tai turėjom nuo šio penktadienio sanatorijoj būti, tai db būsim dar nuo kt._kovo 21 dienos cool.gif
2) jei kada laiko turesi, gal galesi nuoroda SM temos pateikti, kur apie ta galinga programa galima butu pasiskaityt ir atsisiusti ja?
aciu is anksto cool.gif
Atsakyti
Sima, jei naudoji chrome, tai čia atsisiųst gali https://adblockplus.org/en/chrome
arba pagooglink pagal savo naršyklę. savo pc jau seniai įsidiegus, nes neįmanoma nieko normaliai naršyt.

partiesė virusas, guliu, snaudžiu, kokį filmą prasuku, bet nėra sveikatos net žiūrėjimui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 10:41)
O per kur žiūrėjai? Per TV gal rodė? Toks gerietiškas jis man (filmas).

jo žiūrėjau per teliką
tai kad gerietiškas ir žiūrėjosi,
bet manau, kad daugiau prasnausdavau wink.gif
nes pačio siužeto taip ir nesugaudžiau,
o kai dabar pamačiau aktorius prisiminiau
tad ir norėjosi visą pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 12, 12:08)
Tinka jam blogiečius vaidinti,nors visai įdomu būtų pasižiūrėti,filmą,kur jis-geras Kažin ar yra tokiu? Zajcevoj kartais geras būna smile.gif
Na nežinau, man atrodo jis Zaicevoj tik geras pabūna, o visur kitur (kiek mačiau) nelabai, vnž dar neužtaikiau ten kur jis - geras schmoll.gif
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 12, 12:30)
jei kada laiko turesi, gal galesi nuoroda SM temos pateikti, kur apie ta galinga programa galima butu pasiskaityt ir atsisiusti ja?
Sim@, pas mane tokia pat naršyklė (ji eilė metų mano mylimiausia) kaip ir pas arden (chrome), todėl naudoju AdBlock, bet jei pas tave kita naršyklė, tai čia rasi išsamiau manau ir apie kitas... Kaip išjungti reklamas?
QUOTE(arden @ 2014 03 12, 12:58)
partiesė virusas, guliu, snaudžiu, kokį filmą prasuku, bet nėra sveikatos net žiūrėjimui sad.gif
Šakės, štai tau ir pavasaris unsure.gif Ir jei jau nėr sveikatos net žiūrėjimui, tai visai prastai... Sveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 10:41)
O per kur žiūrėjai? Per TV gal rodė? Toks gerietiškas jis man (filmas).

Rode. Bet per tv galima kažko nepamatyti, o čia tikiuosi be reklamų

Tik dėl to atsisiuntimo... Visur prašo/liepia registruotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 12 kovo 2014 - 14:27
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 12, 14:24)
Rod4. Bet per tv galima kažko nepamatyti, o čia tikiuosi be reklamų
Nelabai supratau, čia tai kur be reklamų?
Papildyta:
Tik dėl to atsisiuntimo... Visur prašo/liepia registruotis
Na, šiaip tai jo, bet... yra kažkoks saitas kur galima be registracijos atsisiųst (neprisimenu jo dabar), mažum kas iš šios temos narių atsilieps...
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 12, 14:24)
Rode. Bet per tv galima kažko nepamatyti, o čia tikiuosi be reklamų

reklamos pagrindinis dalykas kas varo filmus žiūrėti per kompą
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 12, 15:31)
reklamos pagrindinis dalykas kas varo filmus žiūrėti per kompą

Man dabar gerai i USB isirasau ir ziuriu per TV blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 15:23)
Na nežinau, man atrodo jis Zaicevoj tik geras pabūna, o visur kitur (kiek mačiau) nelabai, vnž dar neužtaikiau ten kur jis - geras schmoll.gif

Na kur ten geras,vienas tik galvoje  smile.gif Kankina Aleksandra su savo neapsisprendimu  smile.gif

Kas dėl reklamų per tv.Man jos,kartais kaip tik reikalingos smile.gif indus suplaunu,reklamos metų,lovas pakloju,ar dar kitokius smulkius darbus nuveikiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 12 kovo 2014 - 16:13