Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 11, 21:31)
Ramsiau, na tikrai apetitno essen.gif Ir reikėjo čia man dabar ant vakaro tokių vaizdų įsijungt biggrin.gif

Dešra skani)))) Dar turiu šokolado Слава tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 12, 00:24)
1. iš kur galėčiau atsisisiųsti "Prokliatij Rai" visus sezonus, visas dalis, na pradžiai pirmo sezono serijas.
2. Dar Poslednij Kordon, jei galima nuorodėlę, atsisiųsti
3. Ir manęs labai prašė serialo "Bomž". Naujas visai. Jaunas bomžas tenai
Pvz galima iš čia (nors gal yra ir lietuviškuose torentuose, bet aš dabar nežiūrėjau)

1. ''Проклятый рай'' /2006-2008/

2. ''Последний кордон'' /2009/
трейлер
''Последний кордон. Продолжение'' /2011 /
трейлер

Labai seniai jau žiūrėjau, bet prisimenu iki šiol apie ką ir kaip...
Man patiko (beje, pirmas labiau). smile.gif

user posted image

3. Čia visi kurie tik yra, belieka išsirinkti Бомж
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 11, 22:50)
''Наружное наблюдение'' /2012 -2013/

o tai AČIŪ iš visos širdies _ant dienų sanatorijon su vaikais išvažiuoju, tai turėsiu vakarams 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 03:29)
tos reklamos kaip nenormalios kokios, fu, net pavargau per tas dvi minutes...
Jau tokios įkyrios, kad tikra 'vargo vakarienė' doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mane irgi nervina, bet apsipratau ir nekreipiu dėmesio cool.gif
o tai galima padaryt, kad jų nebūtų? g.gif

LABA RYTA, iš po nakties lauke šiek tiek pašąlę...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 02:29)
Prisėdau prie kito pc, tai netenku jau kantrybės,
tos reklamos kaip nenormalios kokios, fu, net pavargau per tas dvi minutes...
Jau tokios įkyrios, kad tikra 'vargo vakarienė' doh.gif

Joo... drinks_cheers.gif As, kai per plancetini bandau kazka internete rasti - isprotejimas... gun_bandana.gif Pries men. Akropolis toki megstini "mezge", na kol jis visas neislenda, negalima isjungti... doh.gif Bet cia dar nieko, nu o Bites reklama, tai "vobshche"- neimanoma isjungti... doh.gif Bites tinklo nekest pradejau... O sako reklama tam, kad susidometum... fu bash.gif nail.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dėl reklamų tai galima kažkokią programėlę parsisiųsti ir dingsta visos reklamos. Jei ką domina, galėsiu vyro paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Линия Марты 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1170592
Idomus jausmas, paziurejus si filma. Pirmos dvi serijos nudnokos buvo, bet tuo metu nieko kito negalejau veikti - kiti kompai buvo uzimti blush2.gif O trecia serija isivaziavo... Jaudinanti istorija, kaip ir viskas, kas susije su karu, su blokada... (O dar dabartiniai Rusijos-Ukrainos ivykiai) isvis baisu tas karas... verysad.gif
Filmas toks, kitoks - nera veiksmo, adrenalino, bet giliai suzeidziantis... Na melancholija mane sugriebe ax.gif
Atsakyti
Pvz galima iš čia (nors gal yra ir lietuviškuose torentuose, bet aš dabar nežiūrėjau)

1. ''Проклятый рай'' /2006-2008/

2. ''Последний кордон'' /2009/
трейлер
''Последний кордон. Продолжение'' /2011 /
трейлер

Labai seniai jau žiūrėjau, bet prisimenu iki šiol apie ką ir kaip...
Man patiko (beje, pirmas labiau). smile.gif

user posted image

3. Čia visi kurie tik yra, belieka išsirinkti Бомж

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 12, 07:44)
o tai AČIŪ iš visos širdies _ant dienų sanatorijon su vaikais išvažiuoju, tai turėsiu vakarams 4u.gif mane irgi nervina, bet apsipratau ir nekreipiu dėmesio
o tai galima padaryt, kad jų nebūtų? LABA RYTA, iš po nakties lauke šiek tiek pašąlę
Jau kaip faaaaina bigsmile.gif Aš irgi norėčiau kur nors, bile kur, nes antri metai be atostogų, tai biški stogą plešia. O kur link važiuojat? Jo galima padaryt (SM yra tema apie tai) aš taip padarius, ir man ten jokia reklama nepraslįsta, na bet jau prie vyro pc doh.gif Žinoma, jam tai kas, SM nesilanko, tai net neįsivaizduoja kiek čia to gėrio yra.
Tas filmas lengvas žinok, ten visko po truputi yra, serialas su atsikrais blokais serijų apie vieną veiksmą, paskui seka kitas veiksmas ir t.t. Puiki vaidyba Илья Любимов, Иван Жидков, iš pastarojo tai ir prisijuokt galima, o Ilja čia ledinis-tobulas, tinka jam toks personažas.
Va čia man labiau patinka:
(2) ''Наружное наблюдение'' /2012 -2013/
QUOTE(spoorga @ 2014 03 12, 07:56)
Bet cia dar nieko, nu o Bites reklama, tai "vobshche"- neimanoma isjungti...
Mačiau ir aš tą dyyydelį žalią lapą... Kašmar doh.gif Ir apskritai, man tos reklamuos SM-ose asocijuojasi su virusais. Niekaip aš su jom negalėčiau susigyvent schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 12, 09:39)
Ir apskritai, man tos reklamuos SM-ose asocijuojasi su virusais. Niekaip aš su jom negalėčiau susigyvent schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ju logika-jei as apsilankau pvz.pigu.lt ir ziurineju kvepalus, tai butent tuos kvepalus, kur ziurejau ir bruka pastoviai doh.gif Arba nuejau i swedbank.lt susimoketi uz telefa, tai dabar swedbankas lenda i akis blink.gif
Atsakyti

galų gale sužinojau kokį filmą žiūrėjau sirgdama wink.gif
va visą galėsiu pažiūrėti, nes mačiau iš vidurio kažkokias serijas
Atsakyti
QUOTE(spoorga)
Ju logika-jei as apsilankau pvz.pigu.lt ir ziurineju kvepalus, tai butent tuos kvepalus, kur ziurejau ir bruka pastoviai doh.gif  Arba nuejau i swedbank.lt susimoketi uz telefa, tai dabar swedbankas lenda i akis blink.gif
O siaube, net va šitaip va? Tai blokuok tu jas, kaip tu šitaip gali gyvent?
QUOTE(daibava)
galų gale sužinojau kokį filmą žiūrėjau sirgdama wink.gif va visą galėsiu pažiūrėti, nes mačiau iš vidurio kažkokias serijas
O per kur žiūrėjai? Per TV gal rodė? Toks gerietiškas jis man (filmas).
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 11, 22:50)
Žiūrėjau, patiko.
''Наружное наблюдение'' /2012 -2013/
Анонс
Из сериала-1
Из сериала-2

user posted image

Laba diena visoms smile.gif
Siunčiuosi ir aš,kai pamačiau kas vaidina biggrin.gif Gera aktorių kompanija parinkta.O Liubimovas blogėti vaidina?
Atsakyti