Prasidėjo kalendorinis pavasaris, o saulės šiandien taip ir nebuvo. Betvarkė (aš čia apie saulę).
O norisi šviesaus, pozityvaus, kaip toje dainuojamoje Velnio nuotakoje
"Pažiūrėk tu, pažiūrėk, kaip man gera, kas ten daros. Pažiūrėk tu, pažiūrėk, svaigsta galva..."
Nanita, sveika prisijungusi! Patiko man mintis su prisistatymu.
Paskaičius jį man padvelkė iš tamstos pozityvumu
Net pagalvojau ką galėčiau apie save pasakyti. Pabandysiu.
Esu vilnietė. Dviejų vaikų mama. Gimusi katės metais. Ilgaplaukė. Nei aukšta, nei žema- 1.70m. Aš ožiaragis, vyras liūtas.
Esu visiška neromantikė (ne kartą pati stebėjausi kaip aš čia tas melodramas pažiūriu, na vėliau lyg ir supratau).
Man, gražu yra tai, kas tvarkinga, gerai organizuota, neperkrauta ir patikrinta laiko. Mėgstu stabilumą, aiškumą, harmoniją. Nemėgstu kraštutinumų. Namai asocijuojasi su poilsiu, ramybe, laisve.
Nemėgstu tuščiažodžiavimo, smulkmeniškumo ir įkyrumo. Man tai pačios trys blogiausios žmogaus ydos, ypač paskutinioji (tiesa, dar nemėgstu svečių įsibrovėlių). Man patinka trumpai ir aiškiai. Todėl ir pati nemėgstu daugžodžiauti. Ambicijos ir išdidumas- su saiku. Šiemet bus 20metų santuokos, tai drįstu daryt išvadą, kad matyt dar vyrui esu vis tik pakenčiama.
Galiu kartais būti ir labai užsispyrus, ypač kai pajuntu bandant man daryti spaudimą.
Jei pasitaiko, kad kas smogia žemiau juostos- palieka apmaudu labai, nepykstu, bendrauju, jokios antipatijos, bet tiesiog 'atrofuojasi' viskas to žmogaus linkme, viduje kažkas užsisklendžia ir viskas, paaiškint negaliu. Jei aplinkybės susitikti nesuvestų, tai poreikio susitikti- jokio ir niekada. Artyn žmones prisileidžiu ne iš karto ir ne visada. Asmeninė erdvė man - pagrindų pagrindas.
Labiausiai žmoguje imponuoja jo savitas požiūris į gyvenimą, kas visa ko pasekoje atspindi jo originalumą. Labiausiai patinka atviri žmonės, kurie net kritiką sugeba paprastai ir mandagiai išsakyti.
Tikiu, kad geriausias sprendimas toks, kurį vėliau galima lengvai pakeisti.
Kokią žmonių savybę labiausiai vertinu? Taktiškumą. Nepernešu chamizmo.
Einant gyvenimo keliu vadovaujuosi labai paprastais dviem posakiais ''Nesielk su kitu taip, kaip nenorėtum, kad su tavimi elgtųsi'', ir ''Kas benutiktų, niekada neprarask savęs'' (mano galva, tai pats baisiausias dalykas kuris gali nutikti žmogui).
Šioje temoje esu nuo pat I Temos. Nicas niekada nekeistas.
Pomėgiai- foto, boulingas. Dievinu vairavimą- geriausias relaxas.
Eurovizija man (mums) šventas reikalas, eilę metų kasmet stebiu.
Mano mėgiamiausi filmai - rusų filmai. Patinka įvairus žanras, žiūriu nuo melodramų iki Afganistano (apart snobiškų). Su vyru retai kada kartu žiūrime filmus.
Labiausiai patikusių filmų sąrašą turiu, tačiau nevardinsiu, nes bus laaabai ilgas.Mylimiausias
''Одиночка'' /2010/ Vertas tų pusę tūkstančių atsiliepimų ir pagirų. Man rodos, jei neklystu, vienintelis rusų filmas perkopęs 1,6 milijono peržiūrų.
Patinkančių aktorių sąrašas taip pat pakankamai ilgas, o labiausiai patinkantis trejetukas:
Даниил Страхов, Евгений Пронин, Юрий Батурин.
Jei kas paklaustų- koks paskutinis žiūrėtas filmas patiko kurį įtraukiau į rekomenduojamųjų sąrašą, tai be abejo būtų:
''Разведчицы'' /2013/ Трейлерhttp://kinozal.tv/de....php?id=1089580QUOTE
Baigiau per tris vakarus, seniai taip nebuvo. Be galo įdomus filmas.
Pirmas filmas kurį įvertinu 10+
(pirmą kartą per visus šios temos gyvavimo metus).

Pabaigai
Lepūnėlis Čia turbūt savaitę nemiegotą_______________________________________________
''Если ты не со мной'' /2014/http://kinozal.tv/de....php?id=1182535
''Мир для двоих'' /2014/Премьера сериалаhttp://kinozal.tv/de....php?id=1182361