labas rytas, visas su
ir
pavasariu
o Гюльчатай 2. Ради любви (2014)_ ir įdomus filmas
būtinai pažiūrėkite
QUOTE(Julsita @ 2014 03 01, 07:44)
Čia turbūt galvoj turima raminamieji vaistai,tai va filmas vietoj jų.Bent jau aš tai taip supratau
QUOTE(Nanita @ 2014 03 01, 08:37)
Visiskai teisingai.Paziuriu viena is isvardintu manuju senu filmu,ir patenkinta,rami kaip kaliosas
Aš supratau, tik vaisto pavadinimas užkliuvo
Julsita, jeigu domina žiūrėti onlain- 18:05 Кто-то теряет, кто-то находит 1,2 с. 20:35 - 3,4 с. http://www.piranya.c....php?from=inter
istorinių filmų mėgėjams tikrai patiks
serialas Доктор Живаго[I]
aktorių kolektyvas puikus (Menšikovas, Garmašas, Iljinas ir kt.), žiūrisi vienu įkvėpimu
aktorių kolektyvas puikus (Menšikovas, Garmašas, Iljinas ir kt.), žiūrisi vienu įkvėpimu
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 01, 14:49)
Julsita, jeigu domina žiūrėti onlain- 18:05 Кто-то теряет, кто-то находит 1,2 с. 20:35 - 3,4 с. http://www.piranya.c....php?from=inter
Ne,aš parsisiunčiu. Manau,kad nepražiopsosiu jau
QUOTE(daibava @ 2014 03 01, 15:05)
istorinių filmų mėgėjams tikrai patiks
O, jau vien dėl aktorių verta žiūrėti
QUOTE(Julsita @ 2014 03 01, 15:38)
Ne,aš parsisiunčiu. Manau,kad nepražiopsosiu jau
Aš reklamą pažiūrėjau. Porošina tai neduok dieve Tokia dirbtinė visa, net nemalonu žiūrėti.
Prasidėjo kalendorinis pavasaris, o saulės šiandien taip ir nebuvo. Betvarkė (aš čia apie saulę).
O norisi šviesaus, pozityvaus, kaip toje dainuojamoje Velnio nuotakoje
"Pažiūrėk tu, pažiūrėk, kaip man gera, kas ten daros. Pažiūrėk tu, pažiūrėk, svaigsta galva..."
Nanita, sveika prisijungusi! Patiko man mintis su prisistatymu.
Paskaičius jį man padvelkė iš tamstos pozityvumu
Net pagalvojau ką galėčiau apie save pasakyti. Pabandysiu.
Esu vilnietė. Dviejų vaikų mama. Gimusi katės metais. Ilgaplaukė. Nei aukšta, nei žema- 1.70m. Aš ožiaragis, vyras liūtas.
Esu visiška neromantikė (ne kartą pati stebėjausi kaip aš čia tas melodramas pažiūriu, na vėliau lyg ir supratau).
Man, gražu yra tai, kas tvarkinga, gerai organizuota, neperkrauta ir patikrinta laiko. Mėgstu stabilumą, aiškumą, harmoniją. Nemėgstu kraštutinumų. Namai asocijuojasi su poilsiu, ramybe, laisve.
Nemėgstu tuščiažodžiavimo, smulkmeniškumo ir įkyrumo. Man tai pačios trys blogiausios žmogaus ydos, ypač paskutinioji (tiesa, dar nemėgstu svečių įsibrovėlių). Man patinka trumpai ir aiškiai. Todėl ir pati nemėgstu daugžodžiauti. Ambicijos ir išdidumas- su saiku. Šiemet bus 20metų santuokos, tai drįstu daryt išvadą, kad matyt dar vyrui esu vis tik pakenčiama.
Galiu kartais būti ir labai užsispyrus, ypač kai pajuntu bandant man daryti spaudimą.
Jei pasitaiko, kad kas smogia žemiau juostos- palieka apmaudu labai, nepykstu, bendrauju, jokios antipatijos, bet tiesiog 'atrofuojasi' viskas to žmogaus linkme, viduje kažkas užsisklendžia ir viskas, paaiškint negaliu. Jei aplinkybės susitikti nesuvestų, tai poreikio susitikti- jokio ir niekada. Artyn žmones prisileidžiu ne iš karto ir ne visada. Asmeninė erdvė man - pagrindų pagrindas.
Labiausiai žmoguje imponuoja jo savitas požiūris į gyvenimą, kas visa ko pasekoje atspindi jo originalumą. Labiausiai patinka atviri žmonės, kurie net kritiką sugeba paprastai ir mandagiai išsakyti.
Tikiu, kad geriausias sprendimas toks, kurį vėliau galima lengvai pakeisti.
Kokią žmonių savybę labiausiai vertinu? Taktiškumą. Nepernešu chamizmo.
Einant gyvenimo keliu vadovaujuosi labai paprastais dviem posakiais ''Nesielk su kitu taip, kaip nenorėtum, kad su tavimi elgtųsi'', ir ''Kas benutiktų, niekada neprarask savęs'' (mano galva, tai pats baisiausias dalykas kuris gali nutikti žmogui).
Šioje temoje esu nuo pat I Temos. Nicas niekada nekeistas.
Pomėgiai- foto, boulingas. Dievinu vairavimą- geriausias relaxas.
Eurovizija man (mums) šventas reikalas, eilę metų kasmet stebiu.
Mano mėgiamiausi filmai - rusų filmai. Patinka įvairus žanras, žiūriu nuo melodramų iki Afganistano (apart snobiškų). Su vyru retai kada kartu žiūrime filmus.
Labiausiai patikusių filmų sąrašą turiu, tačiau nevardinsiu, nes bus laaabai ilgas.
Mylimiausias ''Одиночка'' /2010/ Vertas tų pusę tūkstančių atsiliepimų ir pagirų. Man rodos, jei neklystu, vienintelis rusų filmas perkopęs 1,6 milijono peržiūrų.
Patinkančių aktorių sąrašas taip pat pakankamai ilgas, o labiausiai patinkantis trejetukas:
Даниил Страхов, Евгений Пронин, Юрий Батурин.
Jei kas paklaustų- koks paskutinis žiūrėtas filmas patiko kurį įtraukiau į rekomenduojamųjų sąrašą, tai be abejo būtų:
Pabaigai
Lepūnėlis
Čia turbūt savaitę nemiegotą
Премьера сериала
http://kinozal.tv/de....php?id=1182361
O norisi šviesaus, pozityvaus, kaip toje dainuojamoje Velnio nuotakoje
"Pažiūrėk tu, pažiūrėk, kaip man gera, kas ten daros. Pažiūrėk tu, pažiūrėk, svaigsta galva..."
Nanita, sveika prisijungusi! Patiko man mintis su prisistatymu.
Paskaičius jį man padvelkė iš tamstos pozityvumu
Net pagalvojau ką galėčiau apie save pasakyti. Pabandysiu.
Esu vilnietė. Dviejų vaikų mama. Gimusi katės metais. Ilgaplaukė. Nei aukšta, nei žema- 1.70m. Aš ožiaragis, vyras liūtas.
Esu visiška neromantikė (ne kartą pati stebėjausi kaip aš čia tas melodramas pažiūriu, na vėliau lyg ir supratau).
Man, gražu yra tai, kas tvarkinga, gerai organizuota, neperkrauta ir patikrinta laiko. Mėgstu stabilumą, aiškumą, harmoniją. Nemėgstu kraštutinumų. Namai asocijuojasi su poilsiu, ramybe, laisve.
Nemėgstu tuščiažodžiavimo, smulkmeniškumo ir įkyrumo. Man tai pačios trys blogiausios žmogaus ydos, ypač paskutinioji (tiesa, dar nemėgstu svečių įsibrovėlių). Man patinka trumpai ir aiškiai. Todėl ir pati nemėgstu daugžodžiauti. Ambicijos ir išdidumas- su saiku. Šiemet bus 20metų santuokos, tai drįstu daryt išvadą, kad matyt dar vyrui esu vis tik pakenčiama.
Galiu kartais būti ir labai užsispyrus, ypač kai pajuntu bandant man daryti spaudimą.
Jei pasitaiko, kad kas smogia žemiau juostos- palieka apmaudu labai, nepykstu, bendrauju, jokios antipatijos, bet tiesiog 'atrofuojasi' viskas to žmogaus linkme, viduje kažkas užsisklendžia ir viskas, paaiškint negaliu. Jei aplinkybės susitikti nesuvestų, tai poreikio susitikti- jokio ir niekada. Artyn žmones prisileidžiu ne iš karto ir ne visada. Asmeninė erdvė man - pagrindų pagrindas.
Labiausiai žmoguje imponuoja jo savitas požiūris į gyvenimą, kas visa ko pasekoje atspindi jo originalumą. Labiausiai patinka atviri žmonės, kurie net kritiką sugeba paprastai ir mandagiai išsakyti.
Tikiu, kad geriausias sprendimas toks, kurį vėliau galima lengvai pakeisti.
Kokią žmonių savybę labiausiai vertinu? Taktiškumą. Nepernešu chamizmo.
Einant gyvenimo keliu vadovaujuosi labai paprastais dviem posakiais ''Nesielk su kitu taip, kaip nenorėtum, kad su tavimi elgtųsi'', ir ''Kas benutiktų, niekada neprarask savęs'' (mano galva, tai pats baisiausias dalykas kuris gali nutikti žmogui).
Šioje temoje esu nuo pat I Temos. Nicas niekada nekeistas.
Pomėgiai- foto, boulingas. Dievinu vairavimą- geriausias relaxas.
Eurovizija man (mums) šventas reikalas, eilę metų kasmet stebiu.
Mano mėgiamiausi filmai - rusų filmai. Patinka įvairus žanras, žiūriu nuo melodramų iki Afganistano (apart snobiškų). Su vyru retai kada kartu žiūrime filmus.
Labiausiai patikusių filmų sąrašą turiu, tačiau nevardinsiu, nes bus laaabai ilgas.
Mylimiausias ''Одиночка'' /2010/ Vertas tų pusę tūkstančių atsiliepimų ir pagirų. Man rodos, jei neklystu, vienintelis rusų filmas perkopęs 1,6 milijono peržiūrų.
Patinkančių aktorių sąrašas taip pat pakankamai ilgas, o labiausiai patinkantis trejetukas:
Даниил Страхов, Евгений Пронин, Юрий Батурин.
Jei kas paklaustų- koks paskutinis žiūrėtas filmas patiko kurį įtraukiau į rekomenduojamųjų sąrašą, tai be abejo būtų:
''Разведчицы'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1089580
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1089580
Baigiau per tris vakarus, seniai taip nebuvo. Be galo įdomus filmas.
Pirmas filmas kurį įvertinu 10+
(pirmą kartą per visus šios temos gyvavimo metus).
Pirmas filmas kurį įvertinu 10+
(pirmą kartą per visus šios temos gyvavimo metus).
Pabaigai
Lepūnėlis
Čia turbūt savaitę nemiegotą
Премьера сериала
http://kinozal.tv/de....php?id=1182361
Гнездо Кочета 2013
Detektyvas, idomus, su mistikos elementais.
Dukra isivaizduoja ir kalbasi su mirusia mama. Karta istinka priepuolis. Ligoninej kaip supratau psichiatrijos sulasina padidinta kieki vaistu ir ...koma. Dar suspeja palikti tevui-majoriu piesinius, kurie atvaizduoja ateities ivykius.
Rekomenduoju
Detektyvas, idomus, su mistikos elementais.
Dukra isivaizduoja ir kalbasi su mirusia mama. Karta istinka priepuolis. Ligoninej kaip supratau psichiatrijos sulasina padidinta kieki vaistu ir ...koma. Dar suspeja palikti tevui-majoriu piesinius, kurie atvaizduoja ateities ivykius.
Rekomenduoju
QUOTE(Visgi @ 2014 03 01, 19:36)
Žiūriu onlain Visas 4 serijas Visai smagus filmas
Sveika, Visgi, gražiai apie save parašei, pradžioj ir man daug kas tiktų ir asmeninę erdvę vertinu ir įkyrių svečių nemėgstu ir t.t., tik boulingas man netinka ir vairuoju labiau susikaupusi ypač kai tamsu.
Nanita, sveika atvykusi, šaunuolė, kad parašei ir prisijungei
Nanita, sveika atvykusi, šaunuolė, kad parašei ir prisijungei
linksmas filmukas
Любовь с первого вздоха
Любовь с первого вздоха
gal kas nors girdėti apie " Всегда говори всегда" ?