Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(vaya @ 2014 03 05, 21:41)
Nuo 1978 m. įvykiai prasideda. Tokie deficitų ir "po blatų" laikai....
Net nuo tokių laikų? Aš pažiūrėjau anonsą ir pagalvojau, na keistas kažkoks filmas, toks labai spalvotas- pirmas įspūdis man toks smile.gif Tai dabar supratau kas te per laikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 05, 19:41)
man tai visai patinka ax.gif tik jau nuo Marinos bloga daros, kad ji tokia naivi ir tikis, jog Andrejus ves ją blink.gif  doh.gif  doh.gif
O apie  kokia Marina ir koki Andreju kalba? blush2.gif As antros dalies,tik dvi serijas paziurejau.Ar jie ir 1 sezone buvo?

Julsita,prisidedu prie svekinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif graziu bei idomiu serialu biggrin.gif
Labaai grazus torciukas smile.gif Mano vienas is megstamu deriniu,melinai ruda wub.gif
Atsakyti
Julsita, su gimtadieniu wub.gif

tortas įspūdingas thumbup.gif auksarankė mirksiukas.gif
Atsakyti
ir kokios gi gali būti "tikros draugės" pavydžios gyvatės
Жених по объявлению
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 05, 22:04)
Julsita,prisidedu prie svekinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  graziu bei idomiu serialu  biggrin.gif
Labaai grazus torciukas  smile.gif Mano vienas is megstamu deriniu,melinai ruda  wub.gif

QUOTE(arden @ 2014 03 05, 22:24)
Julsita, su gimtadieniu  wub.gif 

tortas įspūdingas  thumbup.gif  auksarankė  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
LABA RYTA, visoms 4u.gif mirksiukas.gif
lauke kvepia pavasariu wub.gif

vakar paziurejau_Мир для двоих (1-4 серии из 4),[2014, мелодрама] - labai patiko 4u.gif
turtingų tėvelių sūnelis, besimokantis Londono universitete..įsimyli savo bendraamžę, tik..deja iš žemesnio sluoksnio...Mergina jau turi jaunikį, tik ji nlb jo nori, o merginos tėvai jau trina delnus, kad jų vaikai susituoks ir pan. Tik mergina įsimyli "princą" ir nk kitas pasaulyje neegzistuoja...
Serialas panašus kiek į "muilo" operą, bet žiurisi gerai ir greitai, nes įdomus 4u.gif
Atsakyti
Julsita, paveluotai, bet nuosirdziai su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 06, 08:05)
Julsita, paveluotai, bet nuosirdziai su gimtadieniu 4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai nuoširdūs prisistatymai wub.gif

Juslita, su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif

spooga, aš lygiai tokia pati jautiška kaip tu (kas liečia saldumynus ir kad laikas pro juos praeiti) mirksiukas.gif

ir dar dėkui už rekomenduojamus filmus 4u.gif
Dabar pas mane eilėje "Odinochka". Vakar parsisiunčiau, bet nebespėjau pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 06 kovo 2014 - 08:59
"Odinochka" tikrai puikus. Patikrinau mirksiukas.gif neseniai.
Toliau vakaroju su Mama- detektyv. Porinininkas toks panašus į Sklifą doh.gif doh.gif. Bet pavardė kita.
O vėliau dar laukia Manekenčica.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 06 kovo 2014 - 20:19
Labas vakaras 4u.gif
noriu paisleti nuo kariniu filmu g.gif rekomenduokit ka nors gero g.gif Julsita ka tu ziuri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 06, 20:25)
Labas vakaras 4u.gif
noriu paisleti nuo kariniu filmu g.gif rekomenduokit ka nors gero g.gif Julsita ka tu ziuri? g.gif

Aš šiandien ryte pradėjau Кто -то находит,кто-то теряет,bet kažin ar tau patiks,nes čia,kiek suprantu,bus lengvutė melodrama (pažiūrėjau tik 28min pirmos serijos ir daugiau neturėjau laiko). Vakar Ярость pabaigiau,bet tu mačius..Net nežinau.Man vyras Пыльная работа rekomendavo,ar nemačius?
Atsakyti