Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 04, 22:35)
Visgi ar ka nors girdejai apie Игра 2? nu labai laukiu,bet niekur nerandu,kada predes ji rodyti g.gif
http://igra-2sezon.ru/

va sito ir as labai laukiu thumbup.gif
Giulcitai man siuo momentu nesiziuri, vakar pabandziau 1/3 serijos ir supratau, kad dar ne laikas g.gif
Atsakyti
Беглец (Женские мечты о дальних странах) 2010
user posted image
Na patiko... wub.gif netgi visai labai nieko bigsmile.gif
Tikrai su MB perziurejom "so svistom"... Tik pradzioje, kai ji mushe ir mushe... negalejau ziuret schmoll.gif , prasydavau, kad prasuktu smile.gif
Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 16:51)
Šnd kolega per kavagėrį sakė nepirks rusiškos degtinės iš principo, protesduodamas prieš rusų veiksmus Ukrainoj. Patylėjau, kad aš rusiškų filmų maniakė, kad mušt negaučiau....
Ale ot beveik vienodai mąstom, pala tuoj papasakosiu du niuansus.
Vyras čia man vakar (kalbėjom apie vieną ir staiga pereina prie kito konteksto, na žinai, kai iš vienos temos staiga peršoka prie kitos) ir sakys:
Gerai kad žiema praėjo, nėra didelių šalčių dabar, šilta, pavasaris. Patyliukais mąstau- kur jis čia lenkia dabar? Prie ko čia tie šalčiai dabar nei iš šio nei iš to, lyg Šūlyja nieko nesakė...
Išsiaiškinau. Pasirodo žmogus susirūpino dujomis (na, jei kranelį užsuks), tipo gerai, kad šilta bent dabar.
Bet vis tiek nesupratau, pas mus viryklė tai ne dujinė, ir dujomis nesišyldom... Na matyt už kitus susirūpino. Man tai krizė būtų jei rusiškų filmų transliaciją užrauktų mums, ir online, ir kinozale, ir per TV. V.ž. kas kam rūpi biggrin.gif
Vakar darbe kolegė pasakojo, kaip bevažiuojant viešuoju transportu tapo vieno nemalonaus incidento liudininke- nei iš šio nei iš to, buvo išvarytas lauk rusas vaikinukas. Žiauru.
Tai kadangi maniakės esam, tai tylėkim ir maskuokimės ir toliau ph34r.gif kol dar pomidorai į mus neskraido, nes temos pavadinimas tai tikra provokacija biggrin.gif Ir kad mušt negausim tai gal niekis, bet va žiūrėk kad kur nedeportuotų, tai susitiksim visos kaip Nastinkos nabagėlės su čiūmodanais

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 04, 20:35)
Visgi ar ka nors girdejai apie Игра 2? nu labai laukiu,bet niekur nerandu,kada predes ji rodyti g.gif
http://igra-2sezon.ru/
Konkrečios info jokios, o spėlionių daug. Neva 2013-2014m. Vienur įvardinta kaip ''Игра 2 – Холодная Война'', kitur kaip ''Игра 2 - Реванш''. Kitur teigiama, kad tai blefas, nieko nebus. V.ž. aišku tai kad nieko neaišku.
QUOTE(sapniukass @ 2014 03 04, 20:47)
Giulcitai man siuo momentu nesiziuri, vakar pabandziau 1/3 serijos ir supratau, kad dar ne laikas g.gif
Na visai kaip man smile.gif Dar širdis nelinksta į tą pusę
QUOTE(spoorga @ 2014 03 04, 22:03)
Беглец (Женские мечты о дальних странах) 2010 Na patiko wub.gif netgi visai labai nieko bigsmile.gif Tikrai su MB perziurejom "so svistom" Tik pradzioje, kai ji mushe ir mushe negalejau ziuret  prasydavau, kad prasuktu
Tų scenų ir aš negalėjau žiūrėt, jau man ten buvo ant išjungimo ribos vos ne. Žiauru, labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 04 kovo 2014 - 22:48
QUOTE(spoorga @ 2014 03 04, 22:03)
Na patiko...  wub.gif  netgi visai labai nieko  bigsmile.gif
Tikrai su MB perziurejom "so svistom"... Tik pradzioje, kai ji mushe ir mushe... negalejau ziuret  schmoll.gif , prasydavau, kad prasuktu  smile.gif
Rekomenduoju  4u.gif

seniai ziurejau,patiko drinks_cheers.gif o tos scenos tikrai ziaurios doh.gif

nu tikimes,kad neuzdraus rusu filmu rodyti ir siusti,nes tada tikrai tragedija bus man unsure.gif
Visgi nu del vaikinuko-baisu unsure.gif kokie ziaurus zmones doh.gif nu ko jis kaltas unsure.gif mano vaikai kalba trimis kalbomis (rusiskai taip pat)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 05 kovo 2014 - 06:32
''Манекенщица'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1184085

user posted image
Atsakyti
laba diena,
vakar paziurejau (beje, antra karta jau)_Ночная фиалка (Виктория Держицкая) [2013, драма], tai nepasakyciau, kad aktore Natalija Rudova siame filme vaidina geriete....
Atsakyti
Vakar su vyru netycia pradejom ziureti 'Neformat"
http://www.seasonvar...3-Neformat.html
Tai supyko, kai gulti nuvariau ir antros serijos neleidau ziureti biggrin.gif Raso, kad komedija, bet i komedijini seriala man kol kas nepanasu, neskaitant keliu vietu, kur syptelejau.
Jauna, drasia zurnaliste skiria buti vienos naktines, prastos laidos rezisiere, jai liepe is kailio nertis taip, kad laidos reitingai pakiltu dvigubai, kitu atveju-ismes. O vienas prasigeres "zvaigzde" aktorius per klaida sudalyvavo toje neziurimoje laidoje, prisiciudijo iki tiek, kad ta nakti laida buvo ziurimiausia. Stai ir nusprendzia rezisiere tos laidos vedeju pakviesti prasigerusi aktoreli. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 04, 16:45)
neduok Dieve, juk taip netoli ta Ukraina nuo LT.  blink.gif
ko ten jie nepasidalina? niekaip nesuvokiu ax.gif  blush2.gif
jei karas, kas tada?

As politikoje didelis apvalus nulis.Nesikisu,per daug nesigylinu nes,deja,nuo musu mazai kas priklauso.Lenkai vis tvirtina,kad Ukrainoja ju zemes.Ir neatiduos niekam  biggrin.gif Jau seniausiai viskas padalynta,uzkariauta,o nusiraminti vis negali.Man graudu,kad jei praisides karas,taigi nukentes visai nekalti zmones,vaikai.Kurie nori ir stengesi gyventi taikiai. verysad.gif

Pradejauziureti antra sezona,Zajcevos,neiskentejau. smile.gif Bet kaip Sasa sukodo,visai neidomi dabar moteris schmoll.gif Be cinkelio,be i "iziuminkos"dabar unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Julsita, su tortadieniuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aš tradiciškai su tradicine puokšte))))

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 kovo 2014 - 18:39
QUOTE(Nanita @ 2014 03 05, 18:05)
Bet kaip Sasa sukodo,visai neidomi dabar moteris  schmoll.gif Be cinkelio,be i "iziuminkos"dabar  unsure.gif

man tai visai patinka ax.gif tik jau nuo Marinos bloga daros, kad ji tokia naivi ir tikis, jog Andrejus ves ją blink.gif doh.gif doh.gif
-------------------------------------------------------------------------------------
Julsita 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 kovo 2014 - 18:44
Julsita happybday.gif
visokiu gerybiu, grozybiu ir geru filmu.
Atsakyti
Julsita, su Gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti