QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 16:51)
Šnd kolega per kavagėrį sakė nepirks rusiškos degtinės iš principo, protesduodamas prieš rusų veiksmus Ukrainoj. Patylėjau, kad aš rusiškų filmų maniakė, kad mušt negaučiau....
Ale ot beveik vienodai mąstom, pala tuoj papasakosiu du niuansus.
Vyras čia man vakar (kalbėjom apie vieną ir staiga pereina prie kito konteksto, na žinai, kai iš vienos temos staiga peršoka prie kitos) ir sakys:
Gerai kad žiema praėjo, nėra didelių šalčių dabar, šilta, pavasaris. Patyliukais mąstau- kur jis čia lenkia dabar? Prie ko čia tie šalčiai dabar nei iš šio nei iš to, lyg Šūlyja nieko nesakė...
Išsiaiškinau. Pasirodo žmogus susirūpino dujomis (na, jei kranelį užsuks), tipo gerai, kad šilta bent dabar.
Bet vis tiek nesupratau, pas mus viryklė tai ne dujinė, ir dujomis nesišyldom... Na matyt už kitus susirūpino. Man tai krizė būtų jei rusiškų filmų transliaciją užrauktų mums, ir online, ir kinozale, ir per TV. V.ž. kas kam rūpi
Vakar darbe kolegė pasakojo, kaip bevažiuojant viešuoju transportu tapo vieno nemalonaus incidento liudininke- nei iš šio nei iš to, buvo išvarytas lauk rusas vaikinukas. Žiauru.
Tai kadangi maniakės esam, tai tylėkim ir maskuokimės ir toliau kol dar pomidorai į mus neskraido, nes temos pavadinimas tai tikra provokacija Ir kad mušt negausim tai gal niekis, bet va žiūrėk kad kur nedeportuotų, tai susitiksim visos kaip Nastinkos nabagėlės su čiūmodanais
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 04, 20:35)
Visgi ar ka nors girdejai apie
Игра 2? nu labai laukiu,bet niekur nerandu,kada predes ji rodyti
http://igra-2sezon.ru/
Konkrečios info jokios, o spėlionių daug. Neva 2013-2014m. Vienur įvardinta kaip ''Игра 2 Холодная Война'', kitur kaip ''Игра 2 - Реванш''. Kitur teigiama, kad tai blefas, nieko nebus. V.ž. aišku tai kad nieko neaišku.
QUOTE(sapniukass @ 2014 03 04, 20:47)
Giulcitai man siuo momentu nesiziuri, vakar pabandziau 1/3 serijos ir supratau, kad dar ne laikas
Na visai kaip man
Dar širdis nelinksta į tą pusę
QUOTE(spoorga @ 2014 03 04, 22:03)
Беглец (Женские мечты о дальних странах) 2010 Na patiko
netgi visai labai nieko
Tikrai su MB perziurejom "so svistom" Tik pradzioje, kai ji mushe ir mushe negalejau ziuret prasydavau, kad prasuktu
Tų scenų ir aš negalėjau žiūrėt, jau man ten buvo ant išjungimo ribos vos ne. Žiauru, labai.