Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 04, 15:57)

kur? g.gif pas ukrainiecius? g.gif
LABA DIENA,
ryte 7 val.klausiau rytines zinias per LRT tv, tai sake, kad apsiramino ukrainieciai, kad rusai isvaziuos is Krymo artimiausiu metu..

Mama sake,pati ryte ziniu neziurejau.Dabar paieskojau info,tai radau tik is 15 min.lt,kad ne karius,bet karo technika,siuncia Ukrainos link.
Atsakyti
Žiūriu 'skalbiat' Internus. Aš tai šito naujo dar nežiūrėjau. Tikiuos ten tas amerikonas Filas yra? Man jis toks prikolnas
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 09:29)
Mane užkniso tas Bykovo staugimas doh.gif
O Kuchnios išvis nemačius ax.gif
Tai jis dar vis taip pat staugia ir po šiai dienai, nei kiek neapsiramino? Kaži, ar jis dar pats sau neatsibodo...
Išvis tai kaip čia suprast, vapščie nei vieno sezono nemačius?
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 04, 14:57)
jei ne paslaptis, koks tas filmo pavadinimas?
''Ночная фиалка'' /2013/
премьера

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 04, 16:26)
karo technika,siuncia Ukrainos link.

neduok Dieve, juk taip netoli ta Ukraina nuo LT. blink.gif
ko ten jie nepasidalina? niekaip nesuvokiu ax.gif blush2.gif
jei karas, kas tada?

QUOTE(Visgi @ 2014 03 04, 16:39)

dekui, siunciuos, nes nepamenu, ar macius si filma, ar ne ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 04, 15:39)
1.Žiūriu 'skalbiat' Internus. Aš tai šito naujo dar nežiūrėjau. Tikiuos ten tas amerikonas Filas yra? Man jis toks prikolnas
2.Tai jis dar vis taip pat staugia ir po šiai dienai, nei kiek neapsiramino? Kaži, ar jis dar pats sau neatsibodo...
3.Išvis tai kaip čia suprast, vapščie nei vieno sezono nemačius5edcbd3a68e7.jpg[/img]

1. Yra Filas, visa laimė. Man jis irgi labai patinka. Nauji internai pirmam plane. Mergička, Kupermano(gal neteisingai rašau venerologo pavardę) giminaitė tai dar nieko, o tie bernai man nelabai. Bet serijos trumpos, laiks nuo laiko smagiai pažiūrim.

2. Gal dar labiau staugia. Brrrrrr lotuliukas.gif

3. jo jo, išvis tai vapščie lotuliukas.gif Buvau atsisiuntus, MB pažiūrėjo, o aš miegodavau.

Dar aš Varoninų, Saldatų nemačius ax.gif Realnyje pacany ne ištisai, bet mačiau.
Obuoliukus mačius lotuliukas.gif

Šnd kolega per kavagėrį sakė nepirks rusiškos degtinės iš principo, protesduodamas prieš rusų veiksmus Ukrainoj. Patylėjau, kad aš rusiškų filmų maniakė, kad mušt negaučiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 04 kovo 2014 - 16:54
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 16:51)
Dar aš Varoninų, Saldatų nemačius ax.gif  Realnyje pacany ne ištisai, bet mačiau.
Obuoliukus mačius lotuliukas.gif

Sveikos

Saldatus maciau, seniai, tai iki kazkurio sezono laaabaai patiko, veliau issiseme... uzkniso, kaip Bykovas su savo staugimu, tai saldatai dabar nebeprisimenu su kuo, bet uzkniso doh.gif

O va Voroninus dabar dar vis ziuriu liko 7 ir 8 sezonai ir 13 sezono naujausias paziuret...
As tai ne is eiles ziuriu... Viena sezona i plancete isirasius, kita per telika paziuriu (i fliasha isirasius)... Bet is eiles man ir nereikia ziureti wub.gif
Voroninai jega... man labai patinka thumbup.gif , jau rasiau kazkada... Nu Voroninai man kazkaip neissisemia...
Obuoliuku nemacius tongue.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 04 kovo 2014 - 19:32
QUOTE(spoorga @ 2014 03 04, 19:31)

Voroninai jega... man labai patinka  thumbup.gif , jau rasiau kazkada... Nu Voroninai man kazkaip neissisemia...

Pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Дружба народов labai jau skystokas
dialogai kažkokie dirbtini, o
siužetai paremti gana jau pavalkiotais štampais
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 04, 19:31)

Voroninai jega... man labai patinka  thumbup.gif , jau rasiau kazkada... Nu Voroninai

QUOTE(Julsita @ 2014 03 04, 19:49)
Pasirašau po kiekvienu žodžiu  drinks_cheers.gif  ax.gif

Voroninai už Svatus geresni?
Jau siunčiuos, pažiūrėjau, kad serijos trumpos, tinka.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 20:08)
Voroninai už Svatus geresni?

Man šitie filmai nelygintini. Vat jei lygint Voroninus su Internais,tai man jau Voroninai geriau
Atsakyti
pažiūrėjau_Гоголь. Ближайший (Наталья Бондарчук) [2009, драма, биография] - kam patinka istorija, tai patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 20:08)
Voroninai už Svatus geresni

QUOTE(Julsita @ 2014 03 04, 20:13)
Man šitie filmai nelygintini. Vat jei lygint Voroninus su Internais,tai man jau Voroninai geriau

Svatu n elabai maciau... O su Julsita sutinku del Voroninu ir Internu
Atsakyti
Visgi ar ka nors girdejai apie Игра 2? nu labai laukiu,bet niekur nerandu,kada predes ji rodyti g.gif
http://igra-2sezon.ru/

Atsakyti