Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(AgathaGray @ 2014 04 03, 20:44)
o Dzukijoj?

Labas, dalis mano brugmansiju Dzukijoj, netoli Kapciamiescio mirksiukas.gif. Galesim ka nors suorganizuot 4u.gif.
Buvau vakar Schetelige, netures jie Kaune brugmansiju, tik visokiu uogakrumiu, hortenziju turi schmoll.gif. Na taip, is ju pirktos tikrai nuotraukos neatitinka, bet pradedanciosiom gal visai ir paprastos gerai smile.gif. Nezinau, niekad is ju nepirkus, tik atsiliepimus girdejau...
Atsakyti
jee!!! Butinai susiorganizuosim.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Prisipazystu,as taip pat is zemaitijos clap.gif Jau galvojau,kad as viena toj pusej megstu brugmansijas wub.gif Turiu keleta gerai issilaikiusiu.Maja pas mane graziai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Karambole, o kokios rusys pas Jus?
Atsakyti
Turiu paprastos rožinės brugmansijos daigą. Ieškau pirkti pilnavidurės baltos, gal kuri turit? ax.gif Dar Maya pasimirė, gal ir tą kuri parduodate?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2014 04 03, 20:35)
Ok, kastoniuk, Orangy bus tavo.  biggrin.gif  Siandien kaip tik persodinau visa augala. Tai tikiuos, kad augti sparciau prades, o kartu ir tas kastoniuko pasaknio ugliukas.
Maniske Mountain magic jau su dideliais ziedpumpuriais, greitai turetu prazysti  thumbup.gif  va, pasigyriau.  lotuliukas.gif

Nu bet, kaip vis gi faina, kad jau pavasaris isibegejo! Nezinau, ar man cia vienai, bet taip smagiau gyventi daros - su dideliu malonumu persodinau siandien augalus. smile.gif
Papildyta:
visaip. ir is ranku i rankas dalinames ir siunciames viena kitai.  Man kokia nauja veisle dazniausiai tenka siustis, nes kazko visos brugmansiju myletojos kitoje LT pusej susibazavusios  doh.gif
Nelabai zinau, ar yra kas augintu Zemaitijoje? Prisipazinkit, jei kuri is cia smile.gif

thumbup.gif ačiū.
Oi kaip laukiam žiedų 4u.gif , aš tai jų greitai neturėsiu, namuos parneštos antrametės tik, iš dičkių nelabai ką turiu šiemet... atsinaujinsiu smile.gif
o dėl pavasario tai pritariu, kad gyvent darosi smagiau drinks_cheers.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2014 04 03, 20:44)
o Dzukijoj?

mano tėtis ir vyro ūkis prie Butrimonių, draugų turiu Alytuj wink.gif

QUOTE(Para @ 2014 04 04, 11:40)
Turiu paprastos rožinės brugmansijos daigą. Ieškau pirkti pilnavidurės baltos, gal kuri turit?  ax.gif Dar Maya pasimirė, gal ir tą kuri parduodate?

turiu Herrenhouser, kuri žydi baltai ir paskui į pabaigą žydėjimo žiedai tampa truputį kreminiai.Pirmenybę teikiu mainams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2014 04 04, 12:29)
Sveikos mirksiukas.gif Prisipazystu,as  taip pat is zemaitijos  clap.gif Jau galvojau,kad as  viena toj pusej megstu brugmansijas wub.gif Turiu keleta gerai issilaikiusiu.Maja pas mane graziai laikosi thumbup.gif

thumbup.gif nu kaip faina, gal ir mainus suorganizuoti galesim? smile.gif Maja, mano sena svajone, tik vis nesiseka kazko su ja.
Atsakyti

... jeigu yra norinčių brugmansijos paprastos baltos Kaune , turiu 2 vnt. 30 cm. aukščio susprogusios, tik persodinti į didesnį vazonos reiktų.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2014 04 04, 13:55)
thumbup.gif  nu kaip faina,  gal ir mainus suorganizuoti galesim?  smile.gif  Maja, mano sena svajone, tik vis nesiseka kazko su ja.

Saunu susipazinti su zemiete thumbup.gif Butinai suorganizuosim,kai tik manosios bent kiek ugteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salli @ 2014 04 04, 15:22)
... jeigu yra norinčių brugmansijos paprastos baltos Kaune , turiu 2 vnt. 30 cm. aukščio susprogusios, tik persodinti į didesnį vazonos reiktų....  g.gif

oi kaip noreciau balta rolleyes.gif mmmmm....
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 04 04, 10:28)

Buvau vakar Schetelige, netures jie Kaune brugmansiju, tik visokiu uogakrumiu, hortenziju turi schmoll.gif. Na taip, is ju pirktos tikrai nuotraukos neatitinka, bet pradedanciosiom gal visai ir paprastos gerai  smile.gif. Nezinau, niekad is ju nepirkus, tik atsiliepimus girdejau...

O man netyčia pasitaikė proga aplankyti Vln Sheteliga vakar.
Tai laiminga, nes unsure.gif įsigijau šitas dvi sau ir vieną Kilei http://www.patioplan...etail...3&z=&c=
ar aš nepapuldavau vos tik būdavo vežimas ar kaip bet šiemet buvo visos veislės iš patioplant.nl bet šitą raudoną tai pirmą kartą užtikau, buvo tik trys vnt tai visus ir paėmiau, kitų buvo daugiau.
Na savo atsiliepimus tai apie Sheteliga jau ne kartą rašiau, ten esu ir begonijas ir karališkasias margutes raudonas pirkus ir brugmansijas tai niekad nebuvo tai kas ant paveikslėlio... plius tas faktas, kad pvz dvigubos brugmansijos kainuoja dvidešimt du litus, o viengubo žiedo septyniolika, tai jei moki brangiau, o gauni vienguba žiedą ir tą kurį jau turi tai nelabai džiugu. Margutė raudona kainavo septyniolika litų svogūnas doh.gif pražydo oranžinė, kurios pati pilna turėjau... aišku kai neturi nieko tai kiekviena graži savo žiedais, bet kai kažka turi ir dar paskui priedo nusiperki, kai gali pasidauginti tai ot toks ir skirtumas smile.gif
Man ir pačiai patinka paprastos, bet keli metai labai norėjau geltonos dvigubos ir niekaip nepataikiau, dar laukiu vienos pražystant, bet jau nebetikiu, kad iš ten ką tokio gausiu smile.gif))) Dabar lauksiu šitos kada pražys, tikrai turėtų būti kažkas kitkas nei turiu, nes ir lapeliai skirtingos formosn nei mano turimų brugmansijų, augalai gana neblogai atrodo palyginus, vienas gal prasčiau, tik labai gerai įlieti, reikia persodinti greičiau... tai va pasigyriau, kad net nepatogu blush2.gif
Atsakyti
ieškau veislinės brugmansijos, arba gal kas gali paaiškinti kaip užsisakyti iš e-puslapių, nedraugauju su tomis kalbomis. smile.gif
Atsakyti