Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(karambole @ 2014 04 02, 09:07)
Man labai daug ka brugmansiju auginime pradejo perprasti Kiles blog'as Brug-manija (http://brug-manija.blogspot.com/). Susiraskit internete, pasiskaitykit, tai daug ka tikrai suzinosite. Dabar labiau joms azotiniu trasu reik...

Ačiū, lekiu skaityti.
Atsakyti
Merginos, ar siemet kuri nors turesite Brugmansiju atzalu?
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2014 04 02, 20:01)

Manau ne viena turės.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2014 04 02, 19:01)

Para tikrai turi wub.gif
jos dėka ir aš turiu wub.gif
Atsakyti
Merginos, viena ausim girdejau, kad siandie - ryt Schetelige brugmansiju bus mirksiukas.gif Ar siendie jau yra tuoj patikrinsiu, vaziuoju i Kauna ir pasakysiu...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 04 03, 09:04)
Merginos, viena ausim girdejau, kad siandie - ryt Schetelige brugmansiju bus mirksiukas.gif Ar siendie jau yra tuoj patikrinsiu, vaziuoju i Kauna ir pasakysiu...

Lauksim žinių bigsmile.gif , nors jie veža tas pačias kelias rūšis kokie trys metai iš eilės... Rodo ant paveiksliuko, kad dviguba balta ir dviguba geltona. tai esu kelis kartus bandžius laimę tai nieko gero, paprastos pražydo, viena balta, kita gelsva, bet po trijų metų jos atsisakiau. Viemu žodžiu paveiksliukas ne rodiklis... dar viena du metai nepražydo, nes pirkdama nuo kitos mažą atžalėlę nuskyniau... blush2.gif
Atsakyti
Tai jau, kiek as praziopsojus esu!
Senoji tema buvo favorituose, tai vis sekdavau, o paskui pasibaige, maniau, augintojos ziemos miegu dar miega ir naujos temos nera. Kol siandien atsitiktinai uztikau tiek jau puslapiu prikalbeta! smile.gif Tad iseina, kad as cia po ziemos miego nepabudus. biggrin.gif

Maniskes siemet palyginus gerai isziemavojo, jei jau galima dziaugtis... Skaiciau, kad kazkuriai Angels flight neisgyveno, tai pas mane siemet graziai labai per ziema issilaike, tai tureciau turbut nuo ko nupjauti sakeliu, jei reikia.

Dar is gal maziau auginamu - turiu isziemojusia Orangy, dar jauna, saku kol kas nera nuo ko rezti, bat augina pasaknio ugli, jei kam reiketu.

Dar wiehlergold pasirodo, kad labai augi yra, tureciau viena auginuka pradziai, o veliau gal ir daugiau. Gal kam reikia. Pirmumo teise teikiu man sakeliu anksciau siuntusioms berods kastoniukui ir lyg jediarai, jei nemaisau. smile.gif Nelabai bepamenu.

pati noreciau, jei kas turit, sveika paprastos geltonos ugli ar augaliuka, mat maniske kazkokiu virusu apsikrete, menkai auga, lapai bjaurus, ant kamieno zaizdos. Bandyciau sveika auginuka is naujo auginti.

Del mayos is vis patyliu. Jums bent numire ziema, o as parsisiusta augala sugebejau dar vasara numarinti. nezinau, kas buvo, tiesiog neaugo nuo pat pradziu, stovejo ir tiek, o paskui staigiai nedziuvo ir vsio. o taip jos norejau. doh.gif

Oksana,, juk mes visai salia viena kitos, ka nors susiorganizuotume wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 03 balandžio 2014 - 14:12
QUOTE(silke:) @ 2014 04 03, 15:07)
Tai jau, kiek as praziopsojus esu!
Senoji tema buvo favorituose, tai vis sekdavau, o paskui pasibaige, maniau, augintojos ziemos miegu dar miega ir naujos temos nera. Kol siandien atsitiktinai uztikau tiek jau puslapiu prikalbeta! smile.gif Tad iseina, kad as cia po ziemos miego nepabudus. biggrin.gif

Maniskes siemet palyginus gerai isziemavojo, jei jau galima dziaugtis... Skaiciau, kad kazkuriai Angels flight neisgyveno, tai pas mane siemet graziai labai per ziema issilaike, tai tureciau turbut nuo ko nupjauti sakeliu, jei reikia.

Dar is gal maziau auginamu - turiu isziemojusia Orangy, dar jauna, saku kol kas nera nuo ko rezti, bat augina pasaknio ugli, jei kam reiketu.

Dar wiehlergold pasirodo, kad labai augi yra, tureciau viena auginuka pradziai, o veliau gal ir daugiau.  Gal kam reikia. Pirmumo teise teikiu man sakeliu anksciau siuntusioms berods kastoniukui ir lyg jediarai, jei nemaisau.  smile.gif Nelabai bepamenu.

pati noreciau, jei kas turit, sveika paprastos geltonos ugli ar augaliuka, mat maniske kazkokiu virusu apsikrete, menkai auga, lapai bjaurus, ant kamieno zaizdos. Bandyciau sveika auginuka is naujo auginti.

Del mayos is vis patyliu. Jums bent numire ziema, o as parsisiusta augala sugebejau dar vasara numarinti. nezinau, kas buvo, tiesiog neaugo nuo pat pradziu, stovejo ir tiek, o paskui staigiai nedziuvo ir vsio. o taip jos norejau.  doh.gif
Oksana,, juk mes visai salia viena kitos, ka nors susiorganizuotume wink.gif

Sveika pabudus smile.gif)))))! Orangy rezervuoju! Susitarsim mainysim ar nupirksiu!
Atsakyti
O, sakykit, ar siunciates atzalas ar perduodat, kokiu budu?
Atsakyti

Ok, kastoniuk, Orangy bus tavo. biggrin.gif Siandien kaip tik persodinau visa augala. Tai tikiuos, kad augti sparciau prades, o kartu ir tas kastoniuko pasaknio ugliukas.

Maniske Mountain magic jau su dideliais ziedpumpuriais, greitai turetu prazysti thumbup.gif va, pasigyriau. lotuliukas.gif

Nu bet, kaip vis gi faina, kad jau pavasaris isibegejo! Nezinau, ar man cia vienai, bet taip smagiau gyventi daros - su dideliu malonumu persodinau siandien augalus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AgathaGray @ 2014 04 03, 21:12)
O, sakykit, ar siunciates atzalas ar perduodat, kokiu budu?

visaip. ir is ranku i rankas dalinames ir siunciames viena kitai. Man kokia nauja veisle dazniausiai tenka siustis, nes kazko visos brugmansiju myletojos kitoje LT pusej susibazavusios doh.gif

Nelabai zinau, ar yra kas augintu Zemaitijoje? Prisipazinkit, jei kuri is cia smile.gif
Atsakyti
o Dzukijoj?
Atsakyti
sveikos merginos ar yra turiciu parduoti atzaleliu?
Atsakyti