Tai jau, kiek as praziopsojus esu!
Senoji tema buvo favorituose, tai vis sekdavau, o paskui pasibaige, maniau, augintojos ziemos miegu dar miega ir naujos temos nera. Kol siandien atsitiktinai uztikau tiek jau puslapiu prikalbeta!
Tad iseina, kad as cia po ziemos miego nepabudus.
Maniskes siemet palyginus gerai isziemavojo, jei jau galima dziaugtis... Skaiciau, kad kazkuriai Angels flight neisgyveno, tai pas mane siemet graziai labai per ziema issilaike, tai tureciau turbut nuo ko nupjauti sakeliu, jei reikia.
Dar is gal maziau auginamu - turiu isziemojusia Orangy, dar jauna, saku kol kas nera nuo ko rezti, bat augina pasaknio ugli, jei kam reiketu.
Dar wiehlergold pasirodo, kad labai augi yra, tureciau viena auginuka pradziai, o veliau gal ir daugiau. Gal kam reikia. Pirmumo teise teikiu man sakeliu anksciau siuntusioms berods kastoniukui ir lyg jediarai, jei nemaisau.
Nelabai bepamenu.
pati noreciau, jei kas turit, sveika paprastos geltonos ugli ar augaliuka, mat maniske kazkokiu virusu apsikrete, menkai auga, lapai bjaurus, ant kamieno zaizdos. Bandyciau sveika auginuka is naujo auginti.
Del mayos is vis patyliu. Jums bent numire ziema, o as parsisiusta augala sugebejau dar vasara numarinti. nezinau, kas buvo, tiesiog neaugo nuo pat pradziu, stovejo ir tiek, o paskui staigiai nedziuvo ir vsio. o taip jos norejau.
Oksana,, juk mes visai salia viena kitos, ka nors susiorganizuotume