Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Labas vakaras,gal kas turit brugmansiju parduoti? Su pasiūlymais į az :4u: 

Atsakyti
Laba diena ir aš noriu burgmasijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2017 05 08, 16:11)
Laba diena ir aš noriu burgmasijos smile.gif

Paprastų, ružavų brugmansijų (ne veislinių) galiu pasiūlyti ir keleto metų suaugusių, ir nedidelių daigų, jei norėtumėt, rašykit až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar jau galima persodinti brugmansijas į lauką?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 05 18, 14:34)
Sveikos, ar jau galima persodinti brugmansijas į lauką?

Mano brugmansijos jau lauke. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim, kaip jūs elgiatės su dideliais augalais vazonuose. Aš jau nenoriu dar didesnio vazono, tai kaip man ją persodinti? Ar trumpinti šaknis ir kišti į tą patį vazoną? O gal užtenka tik dalį žemių pakeisti? Ir taip vos pakeliu tą milžinę... biggrin.gif
Atsakyti

Aš tam pačiam vazone auginu jau kelis metus. Anksti pavasarį persodinu, gerokai išdraskau smulkias šakneles, stengiuosi nepažeisti tik stamių šaknų. Kol kas auga gerai ir žydi.

Atsakyti
Kada brugmansijas jau nešti į patalpą? Aš dar lauke vazonuose laikau...Kada geriau genėti? rudenį ar pavasarį?Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 09 20, 07:29)
Kada brugmansijas jau nešti į patalpą? Aš dar lauke vazonuose laikau...Kada geriau genėti? rudenį ar pavasarį?Ačiū. 4u.gif

As negeniu rudeni, nes ziema pats augalas numarina kai kurias sakas, kurios pacios nudziusta ir nuluzta. geriau apgeesi pavasari. dar nesti ankstoka, tegu buna dar lauke iki salnu. bet jei turite uzuoveja ar kkia terasa, galite ten jas inesti. veliau, galite inesti i siltnami. jos puikiai ten leis dienas iki stipriu salciu.
Atsakyti
Gal yra norinčių pasidalinti patirtimi? Kada išnešti vazonus į lauką? Jau šalčio nėra, tai gal jau pratinti po truputį? ar palikti nakčiai, ar tik dieną laikyti lauke?
Atsakyti
Aš išnešiau šiandien porai valandų. Viena puikiai atsilaikė,kitos lapai visai nuleipo. Manau išsigando vėjelio,bet pratinti jau reikia po truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2018 04 15, 15:13)
Gal yra norinčių pasidalinti patirtimi? Kada išnešti vazonus į lauką? Jau šalčio nėra, tai gal jau pratinti po truputį? ar palikti nakčiai, ar tik dieną laikyti lauke?

Mamo brugsės jau porą savaičių įiltnamyje. Atsigavo. Saulutė pamylėjo. Lapeliai pažaliavo. Persodinau. Jomd patinka šiluma. Jei turite šiltnamius tai neškite į juos
Atsakyti