Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Linetax @ 2016 09 26, 23:23)
Berods Herrenhauser garden tikslus pavadinimas. Turėjau, bet jau nebeturiu. Labai graži  wub.gif Sumažinau auginamų brugmansijų skaičių, vien dėlto, kad sunku tampyti tuos vazonus į rūsį ir iš jo. Turėjau tikrai nemažai veislių, visomis labai džiaugiausi, dabar auginu tik keletą.
Kas nutiko geltonai, kad pasiligojo, gal erkutės užpuolė? Ar vazone auga? Jei taip, gali būti, kad žemėje gyvena daug sliekų ar grambuolio lervų atsirado, sako, kad brugmansijos nemėgsta jų draugijos  ax.gif

Nuo erkučių purškiu su vertimeksu. Greičiau čia dėl šaknų kažkas. Auga vazone, bet gi visada yra galimybė ten apsigyventi visokiems gyviams cool.gif

Kokias brugmansijas pasilikai? Nes ir aš apie tą patį galvoju. Užtektų kelių. Nes tas tampymas nežavi blush2.gif Kitais metais dar pastebėsiu kuri kiek laiko džiugina, tada reikės apsispręsti ax.gif

Šiemet pasiruošiau vietas kur kitą met sodinsiu brugmansijas, bet kišiu su visu vazonu, kad vėliau galėčiau su jais laikyti rūsyje. Man auginimas žemėje la biau patinka, o ir brugmansijoms. Nes vazone vis tik ne tas, laistyti dažniau reikia ir tręšti....
Atsakyti
O man tai labai vėjas išvarto jas vazonuose, nors ir ant viršaus dar akmenų dėjau, nu nerandu vietos normalios joms, o bevartant ir apsilaužo, tai vieną pririšo paskui vyras, ale nelabai gražu kai priraizgyta prie lietvamzdžio stovi
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 09 27, 07:26)

Kokias brugmansijas pasilikai?

Pasilikau Mountain Magic, Salmon perfection, Angels flight ir paprastą geltoną. Dar dėl Angels flight abejoju, jei dar mažinčiau, tai ji būtų pirma, nes labai mėto pumpurus, gelsta, mudvi kažko nesusidraugaujam ax.gif Nors žiedai jos be galo gražūs...
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 07:33)
O man tai labai vėjas išvarto jas vazonuose, nors ir ant viršaus dar akmenų dėjau, nu nerandu vietos normalios joms, o bevartant ir apsilaužo,  tai vieną pririšo paskui vyras, ale nelabai gražu kai priraizgyta prie lietvamzdžio stovi

Jei turite vietos ant vejos, galima padėti vazoną truputį įkasant į žemę, per kokį gerą sprindį, brugmansija per dugną išleidusi šaknis įsikabins į žemę ir nesivartys. Nešant į rūsį, tas išlindusias šaknis galima nukirsti. O šiaip tai tikrai sunku apsaugoti nuo vartaliojimosi.
Atsakyti
Parduodu daigus (5 Eur): geltonos paprastos ir Salmon Perfection.
Jei norite, rašykite asmeninę žinutę.
Atsakyti
gal galite pasakyt, kur perkat brugmansiju seklas?

ir dar- gal kas apie Kryzkalni turit parduot brugmansiju sakeliu? domintu geltona ir pilnavidure rozine ar geltona,
paprasta rozine turiu
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2017 02 01, 13:53)
gal galite pasakyt, kur perkat brugmansiju seklas?

ir dar- gal kas apie Kryzkalni turit parduot brugmansiju sakeliu? domintu geltona ir pilnavidure rozine ar geltona,
paprasta rozine turiu

Kaip tik tokių ir galėčiau pasiūlyti, tačiau dabar ne metas. Jei gerai peržiemos, galėsim pasidalinti šakelėmis mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos, ar jau budinat sias gelytes, as jau parsitempiau is garazo i namus.

Atsakyti
laba diena , regis mano burgmasija nušalo ir tikriausiai vilčiu kad atsgaus nera. nors nuo saknu manau dar gyva. gal atsiras tikru zinovu ju ir pasakos daugiau,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arijandas: 19 kovo 2017 - 18:59
QUOTE(arijandas @ 2017 03 19, 20:57)
laba diena , regis mano burgmasija nušalo ir tikriausiai vilčiu kad atsgaus nera. nors nuo saknu manau dar gyva. gal atsiras  tikru zinovu ju ir pasakos daugiau,.

jei pašakny dar gyva, laikykite, gal išaugins ugliukus. Bet neperlaistykt, kitaip nupūs šaknys.
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2017 03 22, 11:19)
jei pašakny dar gyva, laikykite, gal išaugins ugliukus. Bet neperlaistykt, kitaip nupūs šaknys.

ačiū už atsakymą, manau dar tada vilčių yra . gal dar sodinukų kas parduoti turės , mielai pirkčiau.
Atsakyti
labas vakaras,
ieskau pilnaviduriu baltos, geltonos ir rozines brugmansiju. Gal kas turetumete atliekamu parduoti?
Vilnius
Aciu
Atsakyti
Sveikos ieškau ir aš pirkti brugmansijos, pažadu išsivežti į šiltesnius kraštus ir ten gerai rūpintis ja smile.gif ieškau ko nors ryškesnio ax.gif
Atsakyti