Labai šalta buvo, todėl vėluoja žydėjimas. Mountan Magic tik šiemet įsigijau, todėl labai laukiu žiedų, nes aš jos labai norėjau. Ji panaši į mano Nicoline tik, kad ružava, o Nicoline balta. Čia šio ryto Nicoline žiedai.
QUOTE(Astaite1 @ 2015 08 12, 13:18)
Labai šalta buvo, todėl vėluoja žydėjimas. Mountan Magic tik šiemet įsigijau, todėl labai laukiu žiedų, nes aš jos labai norėjau. Ji panaši į mano Nicoline tik, kad ružava, o Nicoline balta. Čia šio ryto Nicoline žiedai.
Kokia grazi , gal sakele galima butu ?
As siemet super spot isigyjau tai labai laukiu ziedu jinai irgi is tokiu labai augaciu. Jau zideukus kruna
Penktadienį pora šakelių pasodinau, jei išleis šaknis, tai galėsiu perleisti. Pamerktos šakos per tuos karščius supuvo.
QUOTE(Astaite1 @ 2015 08 12, 12:18)
Nuostabus žydėjimas Kaip pasiilgau to grožio ir svaiginančio kvapo ...
Pritariu Purkeliui, šiemet jos tikrai kažko "mizernos". Tikriausiai ne brugmansijų metai Nors pas Astaitę1 ir TaGre klesti
Oi tikrai ir pas mane neklesti, kasmet žydėdavo daug anksčiau, labai mėto pumpurus. Žiedai ryte gražūs, o vakare skinu ir metu lauk.
QUOTE(Astaite1 @ 2015 08 13, 10:46)
Oi tikrai ir pas mane neklesti, kasmet žydėdavo daug anksčiau, labai mėto pumpurus. Žiedai ryte gražūs, o vakare skinu ir metu lauk.
Na lyg atsala truputuka, gal ziedukai savo visa grozi atskleis. Pas mus vienam gale miesto buvo krusa. Kaip jusu gelytes ?
Pas mus taip palijo, kad net rasa nesusidarė
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2015 08 13, 16:58)
Astaite1,nuostabi jusu NICOLINE TIkiuos ir as sulaukti siemet tos grazuoles ziedu.Kad ir veliau,rudeni.
O kaip jusiske MAYJA laikosi?Vis prisimenu,kaip pernai jos nuotraukos puose tema Ir kaip mes visos cia jos ziedais grozejomes
O kaip jusiske MAYJA laikosi?Vis prisimenu,kaip pernai jos nuotraukos puose tema Ir kaip mes visos cia jos ziedais grozejomes
Pas mane Maya siemet tik lapus augina
Žydi ir MAYA, ne tokia graži kaip pernai, nes jau ant koto, bet vistiek aš ją labai myliu. Pavasarį buvo sumaniusi numirti, bet merginų konsultacijų pagalba pavyko išgelbėti, pasirodo žiemą ją lieti reikia daug mažiau nei kitas brugmansijas, aš ją perliejau ir pradėjo šaknys pūti, todėl kai tik pamačiau iškart persodinau į kitą vazoną su sausomis durpėmis ir ačiū Dievui išgyveno. Vakar pas mus buvo labai didelis vėjas, tai grįžusi radau nulaužtą MAYA šaką su 7 žiedais.
Labai saunu,kad MAYA zydi.Ir man ji labai labai patinka tad vis dar ieskau jos daigelio.vienos augintojos esu uzsiprasiusi,tikiuos isaknydins man ja
Isivaizduoju,ji graziai atrodo ir ant koto.Gal kada foto jos ikelsit?grazu butu paziureti
Tas vejas joms kaip peilis beveik visada pridaro zalos.
Ir kaip keista kitam Lietuvos gale,pas mus zemaitijoj absoliuciai jokio vejo nebuvo.sauleta grazi dienike ir super,kad ne taip karsta
Isivaizduoju,ji graziai atrodo ir ant koto.Gal kada foto jos ikelsit?grazu butu paziureti
Tas vejas joms kaip peilis beveik visada pridaro zalos.
Ir kaip keista kitam Lietuvos gale,pas mus zemaitijoj absoliuciai jokio vejo nebuvo.sauleta grazi dienike ir super,kad ne taip karsta