QUOTE(Astaite1 @ 2015 04 02, 08:32)
Aš irgi visada sodinu į durpę, bet šiemet maišysiu su juodžemiu, nes durpė daug greičiau išdžiūna reikia dažniau laistyti ir tuos vazonus, kurie neįkasti į žemę ištisai vėjas nuverčia. Bet turi durpė ir pliusų, kadangi vazonai labai dideli, tai rudenį vyras vienas brugmansijas suneša į sklepą, aš jų nepakeliu. Man su jomis rudenį didžiausias vargas, nes užauga medžiai netoli 3 metrų ir kai reikia jas per siauras duris ir laiptus nunešti į sklepą, tai tik džiaugiuosi, kad vyras nepasiunčia mane su visomis gėlėmis toli, toli. Jam tikriausiai brugmansijos irgi labai gražios, nes dėl jų neburba, o vat, kai jurginus reikia rudenį sunešti, tai visada reikia susipykti.
dėl lengvumo gerai durpė, kaip ir pirmai pradžiai lengva šaknytis, bet paskui tas perdžiūvimas ir Kilė yra minėjusi, kad vėliau ir trąšas sunkiau pasisavina, bet pas tave tai matyt joms nei motais
O vyras šaunuolis.
QUOTE(Purkelis @ 2015 04 03, 14:37)
Nu ir kam pasaket , dabar negalesiu nenuvaziuot
Tai ar nuvažiavai?
Tau mažiausiai ten reikėtų, pernai dar susigundžiau Sanguinea, bet kitų jau nebenoriu
. Tiesa dar viena iš ten tikiuosi šiemet pamatytsiu normalų žydėjimą ir pasakysiu kas, nes jau visasa išbandžius, pilnavidurės niekada nebuvo, net baltos. Tiesa o tu savo kreminę dar turi?
QUOTE(Para @ 2015 04 03, 20:06)
Sveikutės
O ar ne jūs čia kažkuri sakėt, kad kiek ten bepirkot, visada ne tai pražysta, nei deklaruojama? O gal čia facebooko žinios, nebepamenu tiksliai
Aš, ir jau n kartų kartojuosi, niekada nesu užtaikius ant pinavidurės jokios, ijuolab geltonos, kurios visada norėjau (dvigubos ar pilnavidurės čia praktiškai tas pats, nes kai sijonas neišlenda vienas iš kito gaunasi pilnavidurė - jei išlenda tai tokia dviguba ar triguba - tai priklausi nuo temperatūros)
QUOTE(Dagilis @ 2015 04 04, 10:38)
Man tai tikrai su Scheteligu taip buvo - pernai pirkau zydinčią dvigubais žiedais - bet žydėjo viengubai, bet spalva tai tokia buvo, kokią pirkau.
o kokia spalva, gal turi nuotrauką?
QUOTE(Purkelis @ 2015 04 05, 20:23)
Su Velykom mergytes
Atsilaikiau, sia savaite
Is Sheteringe priktu pilnaviduriu tik viena balta tokia buvo
. Bet zinau jeigu nuvaziuosiu tai vistiek netsilaikysiu.
Tai nenuvažiavai, na ir gerai tau tai tikrai neverta
. Ten viena tokia kas met ir dabar matau, kad merginos įsigiję, ta problematiškais lapais ir labai trumpalaikiais, oro sąlygoms neatspariais žiedais, nors jų būna tikrai labai daug vienu metu, bet kas iš to, kad ji žydi tik rugpjūčio pabaigoj ar net rugsėjį, kiek tu ją beneštum anksčiau. Arba nusiperki tiesiog baltą paprastą vietoj dvigubos geltonos
)))) taigi raminkis
. Padaryk savo sąrašėlį kai galėsi
Pagaliau Maya įsodinau... pradėjo augti vandenyje
Mergaitės ar neturit, kuri Souvenir of Madeira?