Mergaitės, kas naudojatės Facebook, ten yra grupė žmonių, kurie augina Brugmansijas Lietuvoje - vadinasi - Brugmansija (Brugmansia) - prisijunkite kas norite
Bandau įkelti. Šiandien žiedų jau nebėra, kvapas nuostabus, bet toks stiprus, kad iškentėm tik 4 dienas. Visi namai kvėpėjo, ypač vakarais. Žiedai, jų spalva sužavėjo ir jie iš pradžių buvo vos gelsvi, o paskui tapo persikinės spalvos, labai labai gražūs.
Bandau įkelti. Šiandien žiedų jau nebėra, kvapas nuostabus, bet toks stiprus, kad iškentėm tik 4 dienas. Visi namai kvėpėjo, ypač vakarais. Žiedai, jų spalva sužavėjo ir jie iš pradžių buvo vos gelsvi, o paskui tapo persikinės spalvos, labai labai gražūs.
Koks grozis
Pas mane pamazu irgi bunda. Nors dar man kazkaip ankstoka , pas mane jos i lauka tik geguze iseina.
Buvau jau susirupinus , kad mano Maya pasimiro. Bet sendien ziurau lapukai lenda.
Sveikos augintojos. Nu jau groziai cia pas jus, tai net akeles raibsta. As tik vakar atradau sita augaliuka ir taip uzsinoreja. Tik nezinau kur gaut augaleliu, ar sakeliu, gal kas turi atliekamu ir gali pasidalint, as is elektrenu
Sveikos augintojos. Nu jau groziai cia pas jus, tai net akeles raibsta. As tik vakar atradau sita augaliuka ir taip uzsinoreja. Tik nezinau kur gaut augaleliu, ar sakeliu, gal kas turi atliekamu ir gali pasidalint, as is elektrenu
As irgi pusiau is Elektrenu - mano tetis ten gyvena . Ale mano brugmansijos siemet visai ne kokios, jei tiktu paprasta rozine, nepilnavidure, tai galeciau padovanot . Rudeni tai gal ko daugiau turesiu....
As irgi pusiau is Elektrenu - mano tetis ten gyvena . Ale mano brugmansijos siemet visai ne kokios, jei tiktu paprasta rozine, nepilnavidure, tai galeciau padovanot . Rudeni tai gal ko daugiau turesiu....
Bendraujam bendraujaum Itariu visos pavasraio laukia
Tuo paciu ir paklausiu. Kokia zeme naudojat persodinant ? Man kelias dideles reikia persodint , tai jau pardejau zvalgytis.
Tuo paciu ir paklausiu. Kokia zeme naudojat persodinant ? Man kelias dideles reikia persodint , tai jau pardejau zvalgytis.
As tai dar tik pirmas dvi isigijau pries keles dienas, tai mazosios dar nepersodinau o didziaja tai pamaisiau. Turejau pomidoru zemes daigam sodinti ir kurmerausiu pasirinkau ir dar perlito imaisiau
Aha laukiam pavasario
Dėl žemės visada dilema . Šiandien nusipirkau neutralizuotos durpetos durpių ir durpetos komposto. Rytoj prasidarysiu ir maišysiu.
Mažesnes tai maišiau pomidorų daigams skirtos durpetos substratą ir iš daržo pasikasiau.
Aš irgi visada sodinu į durpę, bet šiemet maišysiu su juodžemiu, nes durpė daug greičiau išdžiūna reikia dažniau laistyti ir tuos vazonus, kurie neįkasti į žemę ištisai vėjas nuverčia. Bet turi durpė ir pliusų, kadangi vazonai labai dideli, tai rudenį vyras vienas brugmansijas suneša į sklepą, aš jų nepakeliu. Man su jomis rudenį didžiausias vargas, nes užauga medžiai netoli 3 metrų ir kai reikia jas per siauras duris ir laiptus nunešti į sklepą, tai tik džiaugiuosi, kad vyras nepasiunčia mane su visomis gėlėmis toli, toli. Jam tikriausiai brugmansijos irgi labai gražios, nes dėl jų neburba, o vat, kai jurginus reikia rudenį sunešti, tai visada reikia susipykti.