Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(jurgits @ 2015 02 02, 13:38)
Sveikutes gal kas turit sėklyciu sio grozio prduoti?

Sveika 4u.gif Brugmansijos gerai pasidaugina šakelėmis. Gal kai kurios augintojos turi įsišaknijusių augaliukų, mažu pasiūlys, nes šakelės dažniausiai rudenį būna atliekamos. Aš pati dar turiu kelis Angels flight mažus prigijusius augaliukus. Iš sėklų esu sėjusi paprastą rožinę.
Atsakyti

sveikos merginos, specialiai jungiau kompa kad paklausti, ir ziuriu visai i tema klausimas, nuzydejes vienas ziedas paliko baisiai idomu bambala, bet as jo nedraskiau, ir dabar ziuuu, tas ataugas sudziuves as ji ciupt o tes seklos, ir net smalsu pasidare ar isauga is ju kas nors, ar auginot, per kiek laiko augaliukas uzauga, kada galvoti apie sejima.
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2015 02 14, 13:31)
sveikos merginos, specialiai jungiau kompa kad paklausti, ir ziuriu visai i tema klausimas, nuzydejes vienas ziedas paliko baisiai idomu bambala, bet as jo nedraskiau, ir dabar ziuuu, tas ataugas sudziuves as ji ciupt o tes seklos, ir net smalsu pasidare ar isauga is ju kas nors, ar auginot, per kiek laiko augaliukas uzauga, kada galvoti apie sejima.

auga auuga auga,kokios spalvos subrandino ax.gif
sėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas apie Klaipeda parduoda,dovanoja koki ugliuka ar noretu mainyt i kokias Hatioras ar Pasifloras? smile.gif Nerandu pas save pardese seklu,o toks grozis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 14, 14:53)
auga auuga auga,kokios spalvos subrandino  ax.gif
sėkit  mirksiukas.gif

Galiu is parktikos pasakti, kad pas mane tik antru metu rudeni ziedelius suformavo. Pirmais metais nespejo.

Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2015 02 14, 21:08)
Galiu is parktikos pasakti, kad pas mane tik antru metu rudeni ziedelius suformavo. Pirmais metais nespejo.

ta prasme pirmametis augalas nežydėjo?
mažai meilės tada buvo biggrin.gif
Atsakyti
subrandino jauciu tos pacios paprasciausios ruzavos, na ir vadinasi tempui vazoncika su zemem ir po poros dienu bandau seti bandau seti. sciu uz patirtis ax.gif nemazai cia tu seklyciu idomu paprastu pasku butu galima siust pabandyciau pasidalint
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2015 02 15, 11:24)
subrandino jauciu tos pacios paprasciausios ruzavos, na ir vadinasi tempui vazoncika su zemem  ir po poros dienu bandau seti  bandau seti. sciu uz patirtis  ax.gif  nemazai cia tu seklyciu idomu paprastu pasku butu galima siust pabandyciau pasidalint

prieš sėjant siūlo kelias dienas sėklas pamirkyti,bet kai jūsų šviežios gal be mirkymo sėti ?
Bandykit ir žiūrėsim bigsmile.gif
Atsakyti
Pradejau budinti gal jau šiemet sulauksiu žiedu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 27, 10:06)
Pradejau budinti gal jau šiemet sulauksiu žiedu  g.gif

Kokios šaunios bigsmile.gif Tikrai bus žiedų, jei tik pakankamai mylėsite smile.gif
Atsakyti
Aš savo brugmansijos nesuprantu, pernai vos vos spėjo parodyti žiedus prieš šalnas, o dabar jau žydi, kvapas skanus, bet kai jo per daug, tai jau pabosta. Užtat pamačiau tikrąjį žiedų grožį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2015 02 27, 15:55)
Aš savo brugmansijos nesuprantu, pernai vos vos spėjo parodyti žiedus prieš šalnas, o dabar jau žydi, kvapas skanus, bet kai jo per daug, tai jau pabosta. Užtat pamačiau tikrąjį žiedų grožį. smile.gif

bigsmile.gif pasirodykit smile.gif
Atsakyti