Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Astaite1 @ 2014 10 15, 08:41)
Monami, kaip aš jums pavydžiu tokio šviesaus, didelio ir gražaus sklepo blush2.gif

4u.gif ten ne sklepas,tiesiog pirmas namo aukštas su negyvenamais kambariais blush2.gif MB sakė džiaukis kol nesutvarkya doh.gif

QUOTE(jediara @ 2014 10 15, 09:08)
Nors rudenį žiedų sulaukiau  doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Po nesėkmingos žiemos turiu 3 "nežiniukes" doh.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 10 15, 10:30]
4u.gif ten ne sklepas,tiesiog pirmas namo aukštas su negyvenamais kambariais blush2.gif MB sakė džiaukis kol nesutvarkya doh.gif
wub.gif wub.gif wub.gif

Oi, atsiprašau blush2.gif
O aš galvoju, kad man toks didelis, tai ne tiek gėlių prikraučiau, o dabar praeiti negalima per gėles.
Atsakyti
[quote=Astaite1,2014 10 15, 10:51]
[quote=*MONAMI*,2014 10 15, 10:30]
wub.gif wub.gif wub.gif

Oi, atsiprašau blush2.gif
O aš galvoju, kad man toks didelis, tai ne tiek gėlių prikraučiau, o dabar praeiti negalima per gėles.
[/quote]
nieko tokio mes irgi rūsiu vadinam kol betvarkė biggrin.gif

o gėlių ir pas mane netrūksta,net bijau galvoti apie visų parnešimą namo doh.gif
Atsakyti
Va šitos nežinau pavadinimo, gal padėsit identifikuoti, visa apsipylusi nuostabiais žiedais:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir šitos nežinau pavadinimo, gauta iš Kilės prieš kokius 3 metus:
user posted image
Ir pabaigai Salmon perfection dar džiaugiasi lauke:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 10 16, 09:07)

Na ir grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ziurejau nutysusia seile i jusu turimas grazuoles,uzsimaniau ir as ,ar gali jos buti dauginamos ir siuo metu ?o gal kas turit atlliekama kokia Vilniuje, kaip pradedanciai man tiks bet kokia , blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, ir vėl turiu klausimų. Jūs, kur laikot brugmansijas, šviesu ar tamsu? Maniškė dabar stovi rūsyje, temperatūra apie 10 laipsnių, gal truputį daugiau. Buvo numetusi visus lapus, o dabar pradėjo leisti naujus, stovi tamsiame rūsyje, tai nauji lapeliai beveik balti, ar nenusilps ji man per žiemą? Ką daryti, ar laikinai išnešti į dar vėsesnę patalpą, ar taip ir palikti ir nustoti panikuoti? Kartas nuo karto ją palieju, nes dabar rūsyje pakankamai sausa. Ačiū iš anksto už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 11 19, 15:37)
Laba diena, ir vėl turiu klausimų. Jūs, kur laikot brugmansijas, šviesu ar tamsu? Maniškė dabar stovi rūsyje, temperatūra apie 10 laipsnių, gal truputį daugiau. Buvo numetusi visus lapus, o dabar pradėjo leisti naujus, stovi tamsiame rūsyje, tai nauji lapeliai beveik balti, ar nenusilps ji man per žiemą? Ką daryti, ar laikinai išnešti į dar vėsesnę patalpą, ar taip ir palikti ir nustoti panikuoti? Kartas nuo karto ją palieju, nes dabar rūsyje pakankamai sausa. Ačiū iš anksto už patarimus.

maniškė tokiom pačiom sąlygom tik šviesoj - irgi buvo numetusi lapus,dabar auga nauji,bet žali,nes gauna šviesos
Atsakyti
Gal liejate per daug? Pas mane irgi kaip kurios su mažais lapeliais, bet jų toliau neaugina taip ir stovi vietoje. O geltona paprasta be lapų, bet su žiedais, vis dar žydi nuo rudens, bet ji kasmet taip pas mane iki gruodžio vidurio žydi. Ir dar mačiau balta pilnavidurė sukrovė naujus pumpurus irgi neužilgo pražys. Tiesa pas mane sklepas šiltas ir šviesus.
Mažiukes šiemet pirmą kartą auginu ne ant palangės kambaryje, bet sklepe prie lango. Keletas yra silpnų, viena (MAYA)numirė, o kitos gražios, išleido šaknis ir leidžia lapukus. Rudenį, kai didelės brugmansijos netilpo į sklepą nukirpau viršūnes, sukarpiau ir sumerkiau į kibirą, tai visos taip sėkmingai ir supuvo.
Atsakyti
dar neliejau nuo tada kai lietus palaistė,bet tie lapeliai nedidukai ir yra,nemanau,kad užaugins iki realaus dydžio,nebent artėjant pavasariui
Atsakyti