Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

blink.gif blink.gif uuuuuuuuuuuuuui swoon.gif koooks grožis wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 23, 07:37)
Jei bus šalnos labai gaila, nes dabar tiek žiedų, taip gražiai žydi. Šio ryto žiedai.

Nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Astaite1, super žiedai. Maniškė irgi turi tuoj tuoj turėtų pražysti, bet kažin, ar nepakenks šalti orai.
Va kokia maniškė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 23 rugsėjo 2014 - 12:34
Labai daili ir lapai žali kaip vasarą. Kad pažiūrėjau tuos orus, tai tik vieną naktį žada šalnas, tai įneškite į vidų nakčiai, o dieną vėl į lauką, gal dar sulauksite žiedų. Mano jau per didelės tampyti ir vazonai įkasti į žemę, tai aš kai atšals nešiu tieisiai į sklepą.
Atsakyti
Šiąnakt vejas dalį pumpurų nudrąskė mano Salmon P. verysad.gif

Astaite1, puikios brugmansijos bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane MAYA šaka nulaužta. Nors ryte vėjo nebuvo pagalvojau gal vaikai dūkdami nulaužė. Kai pamačiau su fotoaparatu ir prasiėjau, nes dažnai taip būna vieną diena gražu, o kitą dieną vietoj žiedų tik skudurai tabaluoja.
Atsakyti
Mažesnės brugmansijos jau namuose sklepe žydi:
user posted image
user posted image
user posted image
O didesnes šeštadienį išnešėm vėl į lauką:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Merginos,gal kuri Šiauliuose genėsite parnešusios namo,mielai priglausčiau šakeles ax.gif
Atsakyti
Aiste 1 kaip gražu wub.gif wub.gif jau kaip noriu šitos gėlės blush2.gif

Šiaulietės jei kas turėsit atliekamų sakykit nupirkčiau 4u.gif aną dieną mačiau prie Ermitažo aikštelėj ir dabar taip gailiuos kad nenusipirkau doh.gif vakar jau nebebuvo verysad.gif

buvau gavus iš Monami šakelę bet matau kad nieko nebus , nes vis kotas mikštėja puna verysad.gif gal dauginimui pavasaris geriau g.gif

Monami parodyk savo grožį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 07 spalio 2014 - 08:40
na maniškės nepalygint su jūsų dydžiais ir gausa,bet ax.gif
o dar vieta per vasara netinkama buvo,bet kitiems metams žinosiu,dabar tik svarbu per žiemą išlaikyti smile.gif
kovo pabaigoj buvo tokia
user posted image
nelabai sugalvojau kaip formuoti tai išėjo tokia,jau parsinešiau į rūsį,nes vėjai lauke draskosi
user posted image
*
user posted image

labai norėčiau kitokių spalvų wub.gif
Atsakyti
MONAMI wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti