Pražydo naujokė, neužsirašiau pavadinimo, bet žiedas įspūdingas labai didelis ir garbanotas. Dar labai daug pumpurų, oi kaip nelaukiu šalnų.
Kiek maždaug paauga apie 30 cm augalėlis per vasarą? Pas mane koks buvo nuo praeto rudens, toks ir liko, na gal 10 cm paaugo Lapai krenta ir vėl atauga, bet nieko daugiau. Gal trašų trūksta? Gyvena lauke dabar vazone, nes tokio nedidelio pabijojau į žemę kasti
Labai gražūs jūsų visų gėlyčių žiedai. Norėčiau ir aš saviškės bent kitais metais pamatyti turėtų būti lašišinės spalvos. Padėkit kas galit patarimais
Labai gražūs jūsų visų gėlyčių žiedai. Norėčiau ir aš saviškės bent kitais metais pamatyti turėtų būti lašišinės spalvos. Padėkit kas galit patarimais
QUOTE(Landrita @ 2014 09 16, 18:07)
Kiek maždaug paauga apie 30 cm augalėlis per vasarą? Pas mane koks buvo nuo praeto rudens, toks ir liko, na gal 10 cm paaugo Lapai krenta ir vėl atauga, bet nieko daugiau. Gal trašų trūksta? Gyvena lauke dabar vazone, nes tokio nedidelio pabijojau į žemę kasti
maniškė užaugo gan didelė,lapai irgi labai krenta,bet stovėjo netinkamoj vietoj dabar tik rudeniui radėjo augintis daug žiedų,bijau,kad nespės sužydėti
Pažiūrėkite ant lapų gal turi erkučių, kad taip nenori augti. Mano, kurios turėjo šio brudo irgi skurdo. Atrodo šiemet galutinai jas išnaikinau.
Astaite, prikarpau sodyboj saku, bet ziauriai ilgos - virs metro tai tikrai, taip, kad manau siust nelabai iseis, tai gal kuria diena teks iki Jonavos palekt, girdejau pas jus ir Vertimeco pirkt yra Idesiu vakare kokiu veisliu prikarpiau, issirinksit.... Kaskoniukui irgi turiu
Pagaliau sulaukiau . Zydi manoji Orangy!!!
Papildyta:
Nelabai jinai fotogeniska, labai sunku nofotografuot ta visa ziedu kieki... Reikia eit suskaiciuot Gaila, kad rudeni, kai naktys saltos ziedu spalvos neryskios tampa... Kol kas tai labai jau pasteline ta oranzine
Pagaliau sulaukiau . Zydi manoji Orangy!!!
Papildyta:
Nelabai jinai fotogeniska, labai sunku nofotografuot ta visa ziedu kieki... Reikia eit suskaiciuot Gaila, kad rudeni, kai naktys saltos ziedu spalvos neryskios tampa... Kol kas tai labai jau pasteline ta oranzine
Pasižūriu į jūsų augaliukus, žiedų daug, o lapų nedaug ir nedideli. Maniškė brugmansija beveik 2 m, lapai vešlūs dideli ir jų labai daug. Labai labai tyliai laukiu ir aš žiedų, nes rudeniop labai daug prikrovė, gal dar spės nors vienas pražįsti.
QUOTE(karambole @ 2014 09 18, 09:47)
Ačiū
Jau kai važiuosiu į Kauną užsuksiu
Turiu ir aš Vertimeco, jei negautumėt Jonavoj
Lauksiu svečiuosna, šiuo metu beveik visos brugmansijos žydi, aprodysiu savo valdas Vertimec turiu.
Pas mane viena irgi labai dideliais lapais, o žydėt nežydi tik pumpurus į rudenį sukrovė. Taip pat tikiuosi, kad iki šalnų pražys, nes vakar paliejau iš bendradarbės gautais milteliais skatinančiais pražysti.
Pas mane viena irgi labai dideliais lapais, o žydėt nežydi tik pumpurus į rudenį sukrovė. Taip pat tikiuosi, kad iki šalnų pražys, nes vakar paliejau iš bendradarbės gautais milteliais skatinančiais pražysti.
QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 18, 12:57)
Lauksiu svečiuosna, šiuo metu beveik visos brugmansijos žydi, aprodysiu savo valdas Vertimec turiu.
sveikos merginos gal turit kuri pilnavidures brugmansijos sakeliu?
Šakelių turiu, bet su šaknimis neturiu, o dabar nupjovus nežinau ar prigis.
QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 22, 14:16)
Šakelių turiu, bet su šaknimis neturiu, o dabar nupjovus nežinau ar prigis.
Aš labai norėčiau įsigyt pilnavidurių
Paimčiau ir be šaknų. Ar galėtumet siųsti paštu?