Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Pražydo naujokė, neužsirašiau pavadinimo, bet žiedas įspūdingas labai didelis ir garbanotas. Dar labai daug pumpurų, oi kaip nelaukiu šalnų.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiek maždaug paauga apie 30 cm augalėlis per vasarą? Pas mane koks buvo nuo praeto rudens, toks ir liko, na gal 10 cm paaugo g.gif Lapai krenta ir vėl atauga, bet nieko daugiau. Gal trašų trūksta? Gyvena lauke dabar vazone, nes tokio nedidelio pabijojau į žemę kasti unsure.gif
Labai gražūs jūsų visų gėlyčių žiedai. Norėčiau ir aš saviškės bent kitais metais pamatyti bigsmile.gif turėtų būti lašišinės spalvos. Padėkit kas galit patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2014 09 16, 18:07)
Kiek maždaug paauga apie 30 cm augalėlis per vasarą? Pas mane koks buvo nuo praeto rudens, toks ir liko, na gal 10 cm paaugo  g.gif  Lapai krenta ir vėl atauga, bet nieko daugiau. Gal trašų trūksta? Gyvena lauke dabar vazone, nes tokio nedidelio pabijojau į žemę kasti  unsure.gif 
Labai gražūs jūsų visų gėlyčių žiedai. Norėčiau ir aš saviškės bent kitais metais pamatyti  bigsmile.gif  turėtų būti lašišinės spalvos. Padėkit kas galit patarimais  4u.gif

maniškė užaugo gan didelė,lapai irgi labai krenta,bet stovėjo netinkamoj vietoj blush2.gif dabar tik rudeniui radėjo augintis daug žiedų,bijau,kad nespės sužydėti unsure.gif
Atsakyti
Pažiūrėkite ant lapų gal turi erkučių, kad taip nenori augti. Mano, kurios turėjo šio brudo irgi skurdo. Atrodo šiemet galutinai jas išnaikinau.
Atsakyti
Astaite, prikarpau sodyboj saku, bet ziauriai ilgos - virs metro tai tikrai, taip, kad manau siust nelabai iseis, tai gal kuria diena teks iki Jonavos palekt, girdejau pas jus ir Vertimeco pirkt yra mirksiukas.gif Idesiu vakare kokiu veisliu prikarpiau, issirinksit.... Kaskoniukui irgi turiu mirksiukas.gif

Pagaliau sulaukiau thumbup.gif. Zydi manoji Orangy!!!
user posted image
Papildyta:
Nelabai jinai fotogeniska, labai sunku nofotografuot ta visa ziedu kieki... Reikia eit suskaiciuot ax.gif Gaila, kad rudeni, kai naktys saltos ziedu spalvos neryskios tampa... Kol kas tai labai jau pasteline ta oranzine smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pasižūriu į jūsų augaliukus, žiedų daug, o lapų nedaug ir nedideli. Maniškė brugmansija beveik 2 m, lapai vešlūs dideli ir jų labai daug. Labai labai tyliai laukiu ir aš žiedų, nes rudeniop labai daug prikrovė, gal dar spės nors vienas pražįsti.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 09 18, 09:47)
Kaskoniukui irgi turiu mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif

Jau kai važiuosiu į Kauną užsuksiu smile.gif
Turiu ir aš Vertimeco, jei negautumėt Jonavoj wink.gif
Atsakyti
Lauksiu svečiuosna, šiuo metu beveik visos brugmansijos žydi, aprodysiu savo valdas drinks_cheers.gif Vertimec turiu.

Pas mane viena irgi labai dideliais lapais, o žydėt nežydi tik pumpurus į rudenį sukrovė. Taip pat tikiuosi, kad iki šalnų pražys, nes vakar paliejau iš bendradarbės gautais milteliais skatinančiais pražysti.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 18, 12:57)
Lauksiu svečiuosna, šiuo metu beveik visos brugmansijos žydi, aprodysiu savo valdas drinks_cheers.gif Vertimec turiu.

Pas mane viena irgi labai dideliais lapais, o žydėt nežydi tik pumpurus į rudenį sukrovė. Taip pat tikiuosi, kad iki šalnų pražys, nes vakar paliejau iš bendradarbės gautais milteliais skatinančiais pražysti.

sveikos merginos gal turit kuri pilnavidures brugmansijos sakeliu?
Atsakyti
Šakelių turiu, bet su šaknimis neturiu, o dabar nupjovus nežinau ar prigis.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 22, 14:16)
Šakelių turiu, bet su šaknimis neturiu, o dabar nupjovus nežinau ar prigis.

Aš labai norėčiau įsigyt pilnavidurių ax.gif
Paimčiau ir be šaknų. Ar galėtumet siųsti paštu?
4u.gif
Atsakyti
Jei bus šalnos labai gaila, nes dabar tiek žiedų, taip gražiai žydi. Šio ryto žiedai.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti