Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Astaite1 @ 2014 08 07, 11:32)
Mano pernai SONYA irgi išleido vieną žiedą, kuris buvo virš 40 cm, o šiemet jau daugiau žiedų ir žiedai normalūs kaip ir visų brugmansijų.
Phanomenal nuostabi.
Iš Jūsų visos gautos atžalėlės išsilaikė puikiai, nei kiek nepavyto.
Šiandien vėsiau ir mano paprasta ružava išskleidė visą krūvą žiedų, atrodo nuostabiai, vakare įkelsiu nuotrauką.

Man geltona šaka paleipus, kitos dvi rodos laikosi puikiai smile.gif

O rožinė gražuolė wub.gif

QUOTE(Kile @ 2014 08 07, 19:58)
Nuostabus žydėjimas... O pas mane prasiautė kruša. Ar niekas apie Kauną nenukentėjo? Lapai visiškai suplėšyti, žiedų buvo pavienių, bet įdomių, ir tie visisškai sudrąskyti. Liūdna. Nebeatsigaus jau augalai normaliai iki rudens, teks lapų draiskanom grožėtis...

Kažkos siaubas... mane kol kas apėjo, nors ledais Rūdiškėse irgi barstė, labai bijau, nes jau tikrai neatsigautų niekas iki rudens sad.gif Vėjų buvo ir stiprių, labai bijojau dėl Tangerine ir dar vis bijau, nes tokia liauna ji. Bet nieko nepadarysi kai įkastos į žemę, o mažas tai vis sunešu į pavėsinę... pavasarį nešiojau į namus, dabar nuo krušos saugau... nešiojimas šiais metais...
Atsakyti
Pas mus praėjusį pirmadienį kruša ir škvalas prasiautė. Lapai nukentėjo, žiedai irgi buvo skylėti, bet pumpurų nenudaužė.
Gaila, jei geltona neprigis, nes jau su pumpurais buvo, bet pati kalta, reikėjo mažesnes šakas nupjauti. Taip gražiai pas jus mažos šakutės sutvarkytos, o pas mane pilna peraugusių atžalų.
Atsakyti
Sonja
user posted image
user posted image
Atsakyti
Taip senai buvau uzbegus, o cia ziedu kiek bigsmile.gif
Kastoniuk kokia grazi tavo Tangerine, didelis medis turetu ispudingai atrodyt su tokais ilgais ziedukais biggrin.gif .
Pas mane tie karsciai visa ziedu grozi sugadino, praktiskai nespejau pamatyt, viena ryta skledesi , kita nukrito. Guodzia tik tai kad pupuru daugybe, jeigu kokios stichijos nebus gal dar spesiu ziedais pasigrozet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 18 rugpjūčio 2014 - 09:46
sveikos siu augaliuku gerbejos mirksiukas.gif labai labai prasau gal kas turi pasiulyt pardavimui siu grazuoliu vaikiukiu,dar per vasara pas daug ka isbujoja ax.gif labai laukiu az rolleyes.gif
Atsakyti
Zydi Mittagsonne (is vokieciu k. isvertus - vidurdienio saule) mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Ruosiasi zydeti Orangy:
user posted image
Atsakyti
Laba diena, ateinu ir aš su klausimu. Turiu šią gražuolę jau antrus metus, bet žiedų vis nespėju sulaukti. Pernai kaip ir per maža buvo žydėti, žiedus sukrovė rudeniop, bet pražysti jau nespėjo. Šįmet iš pavasario irgi vėlokai atsibudo, tad žiedus tik dabar pradeda krauti. Patarkit, ar man dar ją tręšti? Vis tiek jau ruduo, neužilgo reiks nešt į rūsį, gal bus negerai, jei aš ją vis patręšiu dėl žydėjimo?
Atsakyti
As tai jau nebetresiu, po to blogai ziemos - nespejusios sumedeti ir greitai augancios zalios sakos per ziema nudzius... Norint zydejima paankstint, mano galva, svarbiausia yra pradet jas anksti budint is ziemos miego - jau kovo men. atnest i silta ir sviesia patalpa, pradet gausiau liet, tresti, persodinti i nauja zeme ir didesni vazona...
Atsakyti
Aš į vazonus pribėriau rudeninių trąšų, jos lėtai tirpsta ir jose mažai azoto, o daug kalio, kuris stiprina augalą. Tų trąšų pas mane vazone būna ir žiemą.
Spurgita, o jūs jos nenupjaunate? Nes kiti žiemai jas nupjauna, o paskui skundžiasi, kad nežydi.
Atsakyti
Ačiū už patarimus, pjaustyti nepjausčiau pernai, bet ji per žiemą gan suvargo, stovėjo šviesioj, bet vėsioj patalpoj apie +5, į šilumą irgi povėliai įnešiau, tai ilgokai pavasarį atsigavinėjo. Kitąmet bandysiu anksčiau į šiltą, šviesią patalpą įnešt.
Atsakyti
Atšilo orai ir pasipylė žiedai, o kiek dar pumpurų.
Maya ruošiasi naujam žydėjimui
user posted image
"Lenkaitė"
user posted image
Lenkaitė iš arčiau
user posted image
Angels cloud vieno augalo du skirtingi žiedai
user posted image
user posted image
White dream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 11 rugsėjo 2014 - 07:38
QUOTE(francia @ 2014 09 15, 08:34)
Gal kas nori didele apie 80-90cm geltona brugmansija?  Galiu atvesti i Vilniu ir Kelme.

dovanojat? ar parduodat?
Atsakyti