QUOTE(Astaite1 @ 2014 08 07, 11:32)
Mano pernai SONYA irgi išleido vieną žiedą, kuris buvo virš 40 cm, o šiemet jau daugiau žiedų ir žiedai normalūs kaip ir visų brugmansijų.
Phanomenal nuostabi.
Iš Jūsų visos gautos atžalėlės išsilaikė puikiai, nei kiek nepavyto.
Šiandien vėsiau ir mano paprasta ružava išskleidė visą krūvą žiedų, atrodo nuostabiai, vakare įkelsiu nuotrauką.
Phanomenal nuostabi.
Iš Jūsų visos gautos atžalėlės išsilaikė puikiai, nei kiek nepavyto.
Šiandien vėsiau ir mano paprasta ružava išskleidė visą krūvą žiedų, atrodo nuostabiai, vakare įkelsiu nuotrauką.
Man geltona šaka paleipus, kitos dvi rodos laikosi puikiai
O rožinė gražuolė
QUOTE(Kile @ 2014 08 07, 19:58)
Nuostabus žydėjimas... O pas mane prasiautė kruša. Ar niekas apie Kauną nenukentėjo? Lapai visiškai suplėšyti, žiedų buvo pavienių, bet įdomių, ir tie visisškai sudrąskyti. Liūdna. Nebeatsigaus jau augalai normaliai iki rudens, teks lapų draiskanom grožėtis...
Kažkos siaubas... mane kol kas apėjo, nors ledais Rūdiškėse irgi barstė, labai bijau, nes jau tikrai neatsigautų niekas iki rudens Vėjų buvo ir stiprių, labai bijojau dėl Tangerine ir dar vis bijau, nes tokia liauna ji. Bet nieko nepadarysi kai įkastos į žemę, o mažas tai vis sunešu į pavėsinę... pavasarį nešiojau į namus, dabar nuo krušos saugau... nešiojimas šiais metais...