Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(karambole @ 2014 07 31, 20:09)
Para - na ir ziedu gausybe, liuks! Kas per veisle?

As kol kas dar neturiu ka parodyt - keli ziedai ir siek tiek daugiau pumpuru verysad.gif ...

Ačiū. Tai kad be pavadinimo ji pas mane. Šiemet tik dabar pražydo, pernai baltoji buvo pirmoji, dar namuose pradėjo žydėti. Matyt šaltas birželis pavėlino brugmansijų žydėjimą mastau.gif, kito paiškinimo neturiu. Pirmoji šiemet geltonoji buvo. Dabar dar ką tik nužydėjo Angel Flight, bet pataikė per pačius karščius žydėti, pradėjo žiedelių pakraštėliai raitytis, tokie lyg apvytę, puse grožio neteko verysad.gif Pernai, kad ir vieninteliu bet ilgai žiedeliu džiaugiausi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 liepos 2014 - 18:49
QUOTE(TaGre @ 2014 07 31, 10:43)

TaGre ir Para koks grozis wub.gif
Rodau savaji, daug kuklesni, bet ilgai laukta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 31 liepos 2014 - 18:37
Nu kaip tos MAYA nemylėti, mažiukė vos 60 cm aukščio, o žiedais apsipylusi. Ir čia ji pas mane po škvalo, nes pirmadienį ledai ir vėjas praėjo, net įkasta brugmansiją nuvertė.
user posted image
O čia Angels flight, vakare žiedai kaip žiedai, o dieną skudurai kabo. Tie karščiai varo iš proto ir brugmansijas ir mane, lieju ir lieju, o grožis tik vakare ir ryte būna.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 07 31, 19:09)
. Dar norejau apie mulciavima medzio zieve paklaust - nebijai, kad zieve uzrugstins zeme, o jos gi megsta sarmingesne? g.gif Bet atrodo tai graziai...

Kad aš visada mulčiuoju, ne taip greitai žemė išdžiūsta.
Atsakyti
mergynos o kaip geriau laikyti brugmansija žiemą, jai pav rusis be langų bus blogai? Ir gal kas gali parduoti brugmansijos išskirus baltą šakelę arba augalą nediduką. smile.gif Dar kl, lapai auga didėli, pats per vasarą paaugo tikrai nemažai bet nežydi, nors pats metrinis ir storas trašų manau tikrai netruksta. g.gif
Atsakyti
Pries einant miegot paziuriu, pauostau, pasidziaugiu viena sau, ilgiau negaliu, ziauriai uodai puola doh.gif. O ryte jau ner i ka ziuret... Kazkaip panasu, kad nelabai tikus si vasara musu brugmansijoma g.gif
user posted image

O cia pridejau ranka, kad geriau ziedo dydis matytusi tongue.gif
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL
Atsakyti
Pritariu, Karabole, nelabai kokia vasara... Katrin Bonte taip ir nenufotografavau, nes vakarais vos spejau laistyti, o dienom kaip taviškė ružava subliuškus, šiaip kol kas džiaugiuosi pavieniais žiedais, viena Phanomenal žydi gausiau.

Pražydo Tangerine, žiedo ilgis su koteliu penkiasdešimt cm, viso grožio nepamačiau, nes antrą diena po išsiskleidimo pirmasis sijonas nuo karsčio subliuško, tai negaliu pasakyti nei tikrosios spalvos nei koks ištiesu žiedas, ar antrasis sijonas išlenda ar lieka viduj. Pirma dieną žiedas atrodė kaip salotinis į geltonumą, labai

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 08 06, 23:35)
Pritariu, Karabole, nelabai kokia vasara... Katrin Bonte taip ir nenufotografavau, nes vakarais vos spejau laistyti, o dienom kaip taviškė ružava subliuškus, šiaip kol kas džiaugiuosi pavieniais žiedais, viena Phanomenal žydi gausiau.

Pražydo Tangerine, žiedo ilgis su koteliu penkiasdešimt cm, viso grožio nepamačiau, nes antrą diena po išsiskleidimo pirmasis sijonas nuo karsčio subliuško, tai negaliu pasakyti nei tikrosios spalvos nei koks ištiesu žiedas, ar antrasis sijonas išlenda ar lieka viduj. Pirma dieną žiedas atrodė kaip salotinis į geltonumą, labai

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Phanomenal, pagaliau sulaukiau daugiau nei vieno žiedo, nors pumpurų numėtė nemažai

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaškoniukas: 06 rugpjūčio 2014 - 22:38
Mano pernai SONYA irgi išleido vieną žiedą, kuris buvo virš 40 cm, o šiemet jau daugiau žiedų ir žiedai normalūs kaip ir visų brugmansijų.
Phanomenal nuostabi.
Iš Jūsų visos gautos atžalėlės išsilaikė puikiai, nei kiek nepavyto.
Šiandien vėsiau ir mano paprasta ružava išskleidė visą krūvą žiedų, atrodo nuostabiai, vakare įkelsiu nuotrauką.
Atsakyti
Žadėtos nuotraukos
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pirku brugmansijų šakelės arba augiliuką.
Atsakyti
[quote=karambole,2014 08 06, 17:18]
Pries einant miegot paziuriu, pauostau, pasidziaugiu viena sau, ilgiau negaliu, ziauriai uodai puola doh.gif. O ryte jau ner i ka ziuret... Kazkaip panasu, kad nelabai tikus si vasara musu brugmansijoma g.gif

grozis wub.gif

[quote=Astaite1,2014 08 07, 14:03]
Žadėtos nuotraukos

nerealiai wub.gif

o as ziedu nesulauksiu siemet turbut, bet gal kitais metais suzydes verysad.gif
Atsakyti
Nuostabus žydėjimas... O pas mane prasiautė kruša. Ar niekas apie Kauną nenukentėjo? Lapai visiškai suplėšyti, žiedų buvo pavienių, bet įdomių, ir tie visisškai sudrąskyti. Liūdna. Nebeatsigaus jau augalai normaliai iki rudens, teks lapų draiskanom grožėtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kile: 07 rugpjūčio 2014 - 19:00