Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Sveiko mergytes , pagaliau ir maniskes pradejo rimtai zydet
user posted image
Maya siemet rodo visa savo grozi
user posted image
Atsakyti
Gražuolės ir Jūsų 4u.gif . Koks baltosios pavadinimas?
Aš Maya negaliu atsidžiaugti, žiedus sukrauna kas porą savaičių, vėl pumpurų pilna tuoj tuoj pražys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 24 liepos 2014 - 07:29
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 24, 08:28)
Gražuolės ir Jūsų  4u.gif . Koks baltosios pavadinimas?
Aš Maya negaliu atsidžiaugti, žiedus sukrauna kas porą savaičių, vėl pumpurų pilna tuoj tuoj pražys.

As kazkaip vis kreivai ziurejau i girancias Maya, pasirodo jai tik suaugt reikejo. Tikrai grazus ziedai , kieviena diena vis kitas atspavis ir ziedu daugybe. Tik va tas pudrinis kvapas biski per stiprus man.
As cia palei bataja vakarais vaksciojau ir niekaip nesupratau kaip siuo metu liepos gali zydet smile.gif
Atsakyti
O man brugmansijų kvapas patinka, vienos kvepia stipriau, kitos silpniau, bet visos skaniai. Kitos atrodo kaip ledinukų kvapas. Lauke man jos taip nekvepia, bet kai suneši rudenį į sklepą, tai atrodo būtų galima persikelti į sklepą gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir ziedu nuotrauku sulaukem thumbup.gif ! Nuostabios jos kai zydi... As saviskes kasdien apeinu, pumpurus apziuriu - taip nekantru laukti tu ziedu.... Laistau tai 2-3 kartus dienoje, padariau klaida sodindama ne i pirktine zeme, o i komposta - jis ziauriai greit perdziuna, visiskai nelaiko dregmes doh.gif Siemet is maniskiu turetu Double Peach visu groziu suzibet - nemazai pumpuru prikrove... Gaila tik, kad Souvenir of Madeira siemet ziedu tikriausiai nebus, o ir to nuostabaus kvapo taip pat - man si veisle skaniausiai kvepianti - uztenka vos vieno ziedo, kad ore sklandytu nuostabus prabangiu kvepalu aromatas wub.gif. O jei tu ziedu keliasdesimt butu.... Palikau augti naujus uglius nuo stiebo apacios, o senaji kota sukarpiau dauginimui....
Atsakyti
Gal atsiras kas aplink Klaipeda auginuku turi? gal noretu mainyt i kokia orchideja,pelargonija ? na zodziu mainai i gelikes smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas žino, kodėl kai kurių žiedų galiukai sudžiūsta? Ar tai kažkokia liga, kaip ją gydyti?
Įdedu nuorodą su nuotraukomis kaip atrodo žiedai
http://public.fotki.com/agarut/geles/

Atsakyti
Kokie grožiai čia pas Jus , atrodo, kad net kvapą jaučiu smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ata @ 2014 07 29, 18:20)
Sveikos. Gal kas žino, kodėl kai kurių žiedų galiukai sudžiūsta? Ar tai kažkokia liga, kaip ją gydyti?
Įdedu nuorodą su nuotraukomis kaip atrodo žiedai
http://public.fotki.com/agarut/geles/

Maniškės vienos irgi taip, pirmus pumpurus net numetė dabar trys likę kol kas lyg skleisis, ji pas mane taip ant vėjo ir saulės tai gal dėl to...

Baisus karštis tai taip bijau tos škvalo... su žydėjimu neturiu kuo labai pasigirti, pavieniai žiedai kol kas pas mane. Na labai nustebino Tangerine, pirma karta žydėjo, bet dėl karsčio nepamačiau žiedo viso grožio. Išskleidęs pirma sijoną jis buvo toks žalsvas, viduj matėsi antras, bet sekančią dieną nukepė, žiedas ilgas, nuo kotelio penkiasdešimt cm. nerealus, būtinai įdėsiu foto vėliau kada... dabar tai vos spėju viską laistyt smile.gif))

Mergaitės labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
TaGre - labai grazus augaliukas 4u.gif. Gaila, bet sios rusies brugmansijos ziedai fotogeniski tampa tik naktimis, o diena ir manosios(kol kas tik 3 ziedukai) kaba kaip skudureliai... Diena jie net ir nekvepia schmoll.gif. Dar norejau apie mulciavima medzio zieve paklaust - nebijai, kad zieve uzrugstins zeme, o jos gi megsta sarmingesne? g.gif Bet atrodo tai graziai...

Para - na ir ziedu gausybe, liuks! Kas per veisle?

As kol kas dar neturiu ka parodyt - keli ziedai ir siek tiek daugiau pumpuru verysad.gif ...
Atsakyti