jos salnu bijo, o salnu tikriause dar bus nakti reiketu palaukt ir prognoze sekt
QUOTE(b.kite @ 2014 03 02, 16:18)
man jau taip norisi keleta vazonu isgrusti lauk.. gal ir ankstoka, bet sakau jei salnu nera.. gal jau?
Jei gerai prisimenu tai kritine temperatura yra penki laipsniai silumos. Kiek ziurejau maniskes niekad nesiejo is namu anksciau geguzes prdzios.
Kaip jusu gelytes issziemojo ? Pas mane 3 tikri pasimiro ir atrodo inchorma maniske uzsilenke
Aciu uz nauja temute
as ju nedaug turiu, visos perziemojo, tai ir as geguzi jas tempiu laukan, bet tos ziemos keistumas ir sakau gal pavasaris greiciau ateis kai jau geles bus lauke salnom esnat galima vidun sunest, 3 tik vazonai, kur tiesiai i zeme sodinamos tai tikrai dar ne..
QUOTE(Sebile @ 2014 03 02, 16:15)
kiek metu jusu brugmansijom?
Geltona antrametė, Salmon pirmametė, rožinė paprasta - mažiausiai 6-7 metai. Pernai naują išsiplensavau, galvojau vietoj senosios auginsiu , bet MB parsitempė į katilinę prieš šalnas. Tai, vadinasi, dar ji pas mane augs .
Kile ačiū už temą
Jūs nuo Šiaulių - narė Astersita iš Šiaulių, užklauskite pas ją, tikrai kažką turės, jei dabar tai vėliau
oijoj, šalta dar na aišku jei pasinešiosit galit nešt, bet pvz pas mus tai kai būna vėjuota tai visai nesmagu. Aš nerizikuočiau.
Neklausk... dar tiksliai negaliu pasakyti kiek pasimiriojo - nes tikiuosi, kad tos kur nušalo pernai rugsejį bent kai kurios iš šaknų atžels, o ant palangės keturias naujienas praradau ir Maya eilinį karta . O tavo inchorma panašu, kad irgi numiro...
QUOTE(RIMULIUX @ 2014 03 02, 01:36)
Laba diena merginos, esu sužavėta šia gėle. Gal kuri nors turite daigelį parduoti. Geriau į až. Ačiū.
Jūs nuo Šiaulių - narė Astersita iš Šiaulių, užklauskite pas ją, tikrai kažką turės, jei dabar tai vėliau
QUOTE(b.kite @ 2014 03 02, 16:18)
man jau taip norisi keleta vazonu isgrusti lauk.. gal ir ankstoka, bet sakau jei salnu nera.. gal jau?
oijoj, šalta dar na aišku jei pasinešiosit galit nešt, bet pvz pas mus tai kai būna vėjuota tai visai nesmagu. Aš nerizikuočiau.
QUOTE(Purkelis @ 2014 03 02, 17:16)
Jei gerai prisimenu tai kritine temperatura yra penki laipsniai silumos. Kiek ziurejau maniskes niekad nesiejo is namu anksciau geguzes prdzios.
Kaip jusu gelytes issziemojo ? Pas mane 3 tikri pasimiro ir atrodo inchorma maniske uzsilenke
Aciu uz nauja temute
Aciu uz nauja temute
Neklausk... dar tiksliai negaliu pasakyti kiek pasimiriojo - nes tikiuosi, kad tos kur nušalo pernai rugsejį bent kai kurios iš šaknų atžels, o ant palangės keturias naujienas praradau ir Maya eilinį karta . O tavo inchorma panašu, kad irgi numiro...
Maniškės visos peržiemojo puikiai, dvi jau su kuokštais lapų. Gal man iš jūsų kokių Majų nusipirkti, peržiemotų be problemų. Laikau per žiemą apie 8-10 temperatūroje ir šviesoje.
Sveikos, prašau patarimo
Forume įsigijau nepilnavidurę brungmansiją. Viršuje ji išaugino atžalą.
Kaip ją dabar formuoti, kad vasarą sulaukčiau žiedų ir pats krūmas būtų malonus akiai?
Palikti viršutinę atžalą ar nupjauti ir įsukus į drėgnus kiminus palaikyti kol pasirodys šaknelės (vandenyje gali suputi )?
Jei paliksiu , augant nuo svorio ji paluž, reikės būtinai paremti
Stiebas gali išauginti daugiau atžalų, ar tam jį reikia paskatinti--įpjauti žievę?
Forume įsigijau nepilnavidurę brungmansiją. Viršuje ji išaugino atžalą.
Kaip ją dabar formuoti, kad vasarą sulaukčiau žiedų ir pats krūmas būtų malonus akiai?
Palikti viršutinę atžalą ar nupjauti ir įsukus į drėgnus kiminus palaikyti kol pasirodys šaknelės (vandenyje gali suputi )?
Jei paliksiu , augant nuo svorio ji paluž, reikės būtinai paremti
Stiebas gali išauginti daugiau atžalų, ar tam jį reikia paskatinti--įpjauti žievę?
Aš dabar palikčiau kaip yra, nes viršūnė dar per jauna ir neprigis, o kai ūgtelės ir ant kotuko matysis balti taškiukai, tada galėsite pjauti ir turėsite du augalus, nes iš apačios tas ūgliukas bus ūgtelės ir bus gražus augalas.
Pas mane numirė du jauni augaliukai rudenį, kur su mergaitėmės mainėmis, tai reikia užsirašyti pavadinimus ir vėl paprašyti šakelių. O didelės visos gyvos jau pradeda lapelius leisti.
Į lauką nešti dar tikrai anksti, aš orientuojuosi, kai lauko augalai pradeda leisti lapelius, tada ir visas gėles išnešu. Man irgi visada norisi anksčiau, bet jei per anksti išnešu, tai numeta augalai lapus ir žiedus.
Ačiū Kilei už informaciją pirmame lape, nors brugmansijas auginu jau ne pirmus metus, bet viską perskaičiau, labai naudinga informacija.
Pas mane numirė du jauni augaliukai rudenį, kur su mergaitėmės mainėmis, tai reikia užsirašyti pavadinimus ir vėl paprašyti šakelių. O didelės visos gyvos jau pradeda lapelius leisti.
Į lauką nešti dar tikrai anksti, aš orientuojuosi, kai lauko augalai pradeda leisti lapelius, tada ir visas gėles išnešu. Man irgi visada norisi anksčiau, bet jei per anksti išnešu, tai numeta augalai lapus ir žiedus.
Ačiū Kilei už informaciją pirmame lape, nors brugmansijas auginu jau ne pirmus metus, bet viską perskaičiau, labai naudinga informacija.
jo supratau, niekur as to pavasario nepaskubinsiu teisingai isnesiu kai kiti prades lapelius rodyti..
QUOTE(Astaite1 @ 2014 03 03, 10:44)
Pas mane jūsų Nicoline neišgyveno . Ko nesitikėjau tai, kad Salmon išsilaikys O kaip maniškės?
Ir iš Karambolės Langerbuchen Gardens ir Orangy. Double Peach dar laikosi, bet prasčiausiai iš visų palanginukių...
Mergaitės užsisakau jei galima vėl iš jūsų šitų veislių
QUOTE(b.kite @ 2014 03 03, 10:48)
jo supratau, niekur as to pavasario nepaskubinsiu teisingai isnesiu kai kiti prades lapelius rodyti..
Pas mane Mountain Magic neišgyveno, o kita labai graži. Tai vėl keisimės, aš Jums Nicoline, o Jūs man Montain Magic. O Salmon labai gyvybingos ir ūglių be proto leidžia. Pernai pavasarį krūmą padalijau pusiau, tai vienam vazone gražus medelis, o kitame vazone vėl krūmas, iš šaknų ūglius leidžia ir leidžia.