Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(karambole @ 2014 07 03, 20:43)
Merginos, kaip jusu augintines laikosi? Pas mus Dzukijoj vakar tokia liutis su krusa prauze  blink.gif. Bet kadangi maniskes brugmansijos dar nespejo uzsiauginti milzinisku lapu, tai nieko baisaus joms ir nenutiko... Man kazkaip panasu, kad joms tos saltos naktys kaip ir agurkams - nieko gero - stovi susisuke ir vieni ir kiti ir nezino ka daryt  unsure.gif Bet siandie apziurejau visas - jau mazulyciu ziedu uzuomazgu pilnos  thumbup.gif . Dabar tik atsils, tai ir prades augti...

Vat man irgi atrodo, kad oras šaltokas, dieną gal ir neblogai būtų, bet naktys vėsios, rodos stovi vietoj, bet kai grįžom po trijų parų atostogų atrodo, kad tikrai žalesnės. Šilumos reikėtų, bet jei duos kaip žada per trisdešimt iškart vėl nežinia.... mano Milk and Honey panašu bus pirmoji šiemet, bet dar tik pumpurai. Šiaip neturiu ką rodytis.

QUOTE(Wėtra @ 2014 07 03, 22:57)
Žemaitijoj tas pat-šalta, stovi susisukusios  biggrin.gif  bet vieną žyduolę  wub.gif  turiu. Parsisiunčiau tokią mažutę, o ji pirmutinė pražydo.
Mobisu

gražuolė wub.gif
Atsakyti
Prasideda sezonas. Nicoline
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 09 liepos 2014 - 08:04
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 09, 08:03)

Kaip gražu wub.gif Žiedų negausiai, bet kokie didžiuliai bigsmile.gif
Baltai pavydžiu, nes aš žiedų sulauksiu dar negreit...
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 09, 10:03)

Gražuolė Nicoline, rodos ir čia užuodžiu kvapą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu žydi balta be pavadinimo pirkta iš lenkų:
user posted image
user posted image
Ir siunčiausi kaip Berg Rose, bet per google man daug gražiasnę rodo nei mano, tikriausiai bus sumaišyta.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turiu tokios brugmansijos šakelę, atiduodu, Kazlų Rūda
NESIUNČIU
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 16 liepos 2014 - 14:23
Va Nicoline sukrovė ir visą krūvą žiedų.
user posted image
user posted image
Berg Rose
user posted image
Salomon Perfection
user posted image
Atsakyti
Nicoline fantastiska! Vazonus laikote pusiau ikastus, o kaip dugnai, iskirtote skyles?
Atsakyti
Taip su skylėm, bet vistiek labai daug reikia lieti.
Atsakyti
Astaite 1 , nuostabi Nicoline, atsiskleidė visu grožiu wub.gif Berg Rose - gražuolė, o Salmon perfection man pažystama, šiemet jos turiu tik nedidelį augalėlį, tad žiedų nesitikiu. Šaunuolė Astaite 1, pradžiuginai gražiais žiedais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 21, 09:57)

nuostabūs žiedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 21, 09:57)
Berg Rose
Salomon Perfection

koks grozis wub.gif
As, vis dar, nekantriai laukiu savuju zedu.Kazkaip nesiskubina dziuginti ziedais mano augaliukai.
Atsakyti