Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Merginos, kaip jusu augintines laikosi? Pas mus Dzukijoj vakar tokia liutis su krusa prauze blink.gif. Bet kadangi maniskes brugmansijos dar nespejo uzsiauginti milzinisku lapu, tai nieko baisaus joms ir nenutiko... Man kazkaip panasu, kad joms tos saltos naktys kaip ir agurkams - nieko gero - stovi susisuke ir vieni ir kiti ir nezino ka daryt unsure.gif Bet siandie apziurejau visas - jau mazulyciu ziedu uzuomazgu pilnos thumbup.gif . Dabar tik atsils, tai ir prades augti...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 07 03, 20:43)
Merginos, kaip jusu augintines laikosi? Pas mus Dzukijoj vakar tokia liutis su krusa prauze  blink.gif. Bet kadangi maniskes brugmansijos dar nespejo uzsiauginti milzinisku lapu, tai nieko baisaus joms ir nenutiko... Man kazkaip panasu, kad joms tos saltos naktys kaip ir agurkams - nieko gero - stovi susisuke ir vieni ir kiti ir nezino ka daryt  unsure.gif Bet siandie apziurejau visas - jau mazulyciu ziedu uzuomazgu pilnos  thumbup.gif . Dabar tik atsils, tai ir prades augti...

stovi tokios pacios bet siluma gal savo padarys smile.gif pas mane jau lapai tamseja netokie sviesus kaip buvo bet ziedu uzuomazgu nera bet jei atsils tai tikiuosi sulauksiu smile.gif
Atsakyti
Žemaitijoj tas pat-šalta, stovi susisukusios biggrin.gif bet vieną žyduolę wub.gif turiu. Parsisiunčiau tokią mažutę, o ji pirmutinė pražydo.
Mobisu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Liepos 1 dienos foto, bet jau žydėti pradėjo anksčiau user posted image
Kitos dar tik ruošiasi - rožinė ir baltoji pumpurėlius krauna. Pilnavidurių dar gerai ir apžiūrėti nespėjau blush2.gif
Atsakyti
Mano irgi susisukusios, atrodo lyg erkutė yra, sakiau purkšiu savaitgalį, kai vėjo nebus. Žydi pas mane gal trys, bet nuo vėjo ir lietaus žiedai neišvaizdūs nėra ką rodyti. Niekaip neprisėdu prie namų kompiuterio, ten yra pernykštės nuotraukos, nes viena pirkta iš lenkų pernai žydėjo baltais nepilnaviduriais žiedais, šiemet žydi pilnaviduriais ir geltonais, jau man gal vaidenasi, etiketė yra vazone tos pačios lenkiškos. Dar sukrovė žiedą WHITE dream, bet žiedas kažkoks išsigimęs, manau nuo šalčio, lauksiu sekančio žydėjimo.
Atsakyti
Esu purškusi kažkuriais metais nuo erkučių su Neemazaliu (nors kai kas ir peikia, kad jis neveiksmingas) Puršdavau kas 3-4 dienas, kad visi lapai sušlaptų iš abiejų pusių, ir taip ilgesnį laiką, tai kova pavyko mano ir brugmansijų naudai. Šiemet žiūriu, kad baltą ir vėl apniko erkutė, gerai, kad viena nuo kitos brugmansijos toliau yra. Reikės vėl į kovą už būvį stoti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 liepos 2014 - 08:55
QUOTE(Para @ 2014 07 04, 08:54)
Esu purškusi kažkuriais metais nuo erkučių su Neemazaliu (nors kai kas ir peikia, kad jis neveiksmingas) Puršdavau kas 3-4 dienas, kad visi lapai sušlaptų iš abiejų pusių, ir taip ilgesnį laiką, tai kova pavyko mano ir brugmansijų naudai. Šiemet žiūriu, kad baltą ir vėl apniko erkutė, gerai, kad viena nuo kitos brugmansijos toliau yra. Reikės vėl į kovą už būvį stoti  mastau.gif

Neemazalis naikina tik voratinklines erkutes, kitų ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 04 liepos 2014 - 09:12
Aš pernai ne mažą buteliuką nusipirkau Vertimec, tai jis labai su erkėm sukovoja, bet kasdien lyja ir vėjas, tai ir nėra kaip nupurkšti.

Mobisu nuostabi wub.gif
Atsakyti
Wetra - Mobisu tikra grazuole wub.gif . Astaite, kiek pamenu ir tavo pacios Maya labai graziai zydejo mirksiukas.gif . Sia vasara galvoju, pasidauginsiu visu veisliu daugiau ir mainus darysiu, nes tureti baltai zydincia vis nesiseka, kaip ir su Maya...
Atsakyti
MAYA jau du kartus žydėjo. Dabar jau paaugo, tai iškrausčiau iš terasos į lauką, įkasiau vazoną į žemę. Šita labai graži, bet niekaip neprisiruošiu šakelių nuo koto padauginti.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 07 04, 11:11)
Neemazalis naikina tik voratinklines erkutes, kitų ne  schmoll.gif

Tai, vadinasi mano brugmansijos kenkėjas buvo voratinklinė erkė, nes pamačijo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2014 07 03, 22:57)
Žemaitijoj tas pat-šalta, stovi susisukusios  biggrin.gif  bet vieną žyduolę  wub.gif  turiu. Parsisiunčiau tokią mažutę, o ji pirmutinė pražydo.
Mobisu

Vaje joks grozis bigsmile.gif , cia vulkaniuke gal ?
pas mane tai krusa praejo , tai visi lapai skyleti, ziedus nudauze. like ziedai kazkaip sustojo augti sad.gif Nors man kazkaip atrodo kad oras joms dabar labai palankus.
Atsakyti