Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

wub.gif

aš jaučiu šiemet dar nesulauksiu žiedų blush2.gif
Para,gal blogai prižiūriu?tik lapus auginasi ir pažastis,bet aš nugeniu kur nenoriu,kad augtų blush2.gif
Atsakyti
Ojei!.. mano issvajotoji veisle smile.gif Labai daili, Astaite. thumbup.gif

O vandeni is padeklo kaskart ispylineji? Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 13 birželio 2014 - 13:03
Ačiū 4u.gif Aš ja irgi labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Ne, iš lėkštės vandens neišpilu. Šita terasoje stovi ir dar maža, tai aš ją rečiau laistau, o lauke yra ružava, kuri stovi ant cementinio šulinio dangčio, tai į tą supilu visą laistytuvą vandens, kad per lėkštelės kraštus jau bėga lauk, tai iki pietų vandens nelieka, per pietus palieja vaikas, o aš vakare dar visą laistytuvą, bet taip buvo pernai, kai buvo karšta ir ji jau buvo pilnai sužaliavusi, šiemet užtenka palieti ryte ir vakare.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

reikia jusu pagalbos mirksiukas.gif

turiu stai tokias niekada nezydeje pas mane dar tai ir spalvu nezinau

1 ko joms truksta kad lapai tokie ?
2 kaip greiciau prazydinti ?
3 ar galiu dabar i didesnius vazonus persodinti ir kokia geriau žeme pirkti ?

user posted image

o dauginti kai sitos ataugos sumedes ? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 18 birželio 2014 - 10:13
Reikia persodinti į didesnius vazonus ir laistant negailėti trąšų. Pas mane visi vazonai įkasti, tik 2 vazonai ne. Aš maišau durpes su kompostu.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 06 18, 12:09)
sveikutes 4u.gif

reikia jusu pagalbos  mirksiukas.gif

turiu stai tokias niekada nezydeje pas mane dar tai ir spalvu nezinau

1 ko joms truksta kad  lapai tokie ?
2 kaip greiciau prazydinti ?
3 ar galiu dabar i didesnius vazonus persodinti ir kokia geriau žeme pirkti ?

Siaip , kai sviesiai zali lapai truksta azoto.
Atsakyti
Sveika atejus i brugmansiju faniu bureli smile.gif) Smagu, kad musu gretos vis pleciasi 4u.gif.
O man, sprendziant is nuortauku, labiau panasu, kad lapai taip nusviesejo nuo tiesiogines saules g.gif . Ar jie visa laika stovi sioje vietoje? Gal pakeitei vieta ir pastatei ant saules? Siaip tai, augaliukai grazus, matosi, kad priziureti, o dauginti galesi kai tie nuotraukoje esantys sumedes (manau, kad sekanti pavasari bus geriausia)... Del persodinimo - tai reikia atsizvelgt i tai, kada jie buvo pasodinti, ar po ziemos dar nepersodinai? Siaip, tai sie augalai megsta didelius vazonus, puria derlinga zeme, daug trasu ir vandens mirksiukas.gif. Ir karts nuo karto nepamirsk palaistyti su amonio salietra (1 valg. saukstas 10 l vandens). Sekmes auginant, ir lauksim ziedu!
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2014 06 19, 11:37)
Siaip , kai sviesiai zali lapai truksta azoto.

Man irgi atrodo truksta trasu. Del persodinimo tai tikrai siulyciau. Ar persodineju tada kai apacioj per skylutes jau saknytes lenda.
Siulau paprasta zeme ar komposta pamaisyti su durpem. Man gryna durpe labai dziuna.
Atsakyti
trasu gauna ,persodinta rudeni buvo, o nusviesejo tada nuo saules turbut nes kol buvo siltnamyje kuris pavesyje stovi viskas buvo gerai ,bet trukde jau pomidorams tai isnesiau prie tvenkinio kur saule visa diena doh.gif kita savaite vaziuosiu i vazonu paieska nes vakar nieko doro senukuose kad butu dugne skylutes nemaciau ax.gif

tresiu siomis trasomis pakaitomis

user posted image

user posted image

reiks tada dar su salietra palieti smile.gif

aciu 4u.gif

laukiam ziedu ax.gif

sunesiau i terasa kur saule i vakara tik uzsviecia kad atsigautu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 19 birželio 2014 - 13:32
Tai, kad saules gauna, nieko tokio, po to augantys lapai pripranta ir nebegelsta, svarbu daznai lieti, kai saulekaitoj stovi. Trasos geros Kemiros Universalios, kur formule NPK 14-11-25.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 06 19, 14:28)
trasu gauna ,persodinta rudeni buvo, o nusviesejo tada nuo saules turbut nes kol buvo siltnamyje kuris pavesyje stovi viskas buvo gerai ,bet trukde jau pomidorams  tai isnesiau prie tvenkinio kur saule visa diena  doh.gif  kita savaite vaziuosiu i vazonu paieska nes vakar nieko doro senukuose kad butu dugne skylutes nemaciau  ax.gif

tresiu siomis trasomis pakaitomis

reiks tada dar su salietra palieti  smile.gif

aciu  4u.gif

laukiam ziedu  ax.gif

sunesiau i terasa kur saule i vakara tik uzsviecia  kad atsigautu  ax.gif

Siulau paziuret trasu kuriom tresi indeksus, universalios NPK 5-5-6, biski per mazai visko smile.gif As pavasari naudoju amonio salietra, kad pradetu augti ir NPK 14-11-25 veliau.
Atsakyti