aš jaučiu šiemet dar nesulauksiu žiedų
Para,gal blogai prižiūriu?tik lapus auginasi ir pažastis,bet aš nugeniu kur nenoriu,kad augtų
Ojei!.. mano issvajotoji veisle Labai daili, Astaite.
O vandeni is padeklo kaskart ispylineji? Ar kaip?
O vandeni is padeklo kaskart ispylineji? Ar kaip?
Ačiū Aš ja irgi labai džiaugiuosi.
Ne, iš lėkštės vandens neišpilu. Šita terasoje stovi ir dar maža, tai aš ją rečiau laistau, o lauke yra ružava, kuri stovi ant cementinio šulinio dangčio, tai į tą supilu visą laistytuvą vandens, kad per lėkštelės kraštus jau bėga lauk, tai iki pietų vandens nelieka, per pietus palieja vaikas, o aš vakare dar visą laistytuvą, bet taip buvo pernai, kai buvo karšta ir ji jau buvo pilnai sužaliavusi, šiemet užtenka palieti ryte ir vakare.
Reikia persodinti į didesnius vazonus ir laistant negailėti trąšų. Pas mane visi vazonai įkasti, tik 2 vazonai ne. Aš maišau durpes su kompostu.
QUOTE(snaige123 @ 2014 06 18, 12:09)
sveikutes
reikia jusu pagalbos
turiu stai tokias niekada nezydeje pas mane dar tai ir spalvu nezinau
1 ko joms truksta kad lapai tokie ?
2 kaip greiciau prazydinti ?
3 ar galiu dabar i didesnius vazonus persodinti ir kokia geriau žeme pirkti ?
reikia jusu pagalbos
turiu stai tokias niekada nezydeje pas mane dar tai ir spalvu nezinau
1 ko joms truksta kad lapai tokie ?
2 kaip greiciau prazydinti ?
3 ar galiu dabar i didesnius vazonus persodinti ir kokia geriau žeme pirkti ?
Siaip , kai sviesiai zali lapai truksta azoto.
Sveika atejus i brugmansiju faniu bureli ) Smagu, kad musu gretos vis pleciasi .
O man, sprendziant is nuortauku, labiau panasu, kad lapai taip nusviesejo nuo tiesiogines saules . Ar jie visa laika stovi sioje vietoje? Gal pakeitei vieta ir pastatei ant saules? Siaip tai, augaliukai grazus, matosi, kad priziureti, o dauginti galesi kai tie nuotraukoje esantys sumedes (manau, kad sekanti pavasari bus geriausia)... Del persodinimo - tai reikia atsizvelgt i tai, kada jie buvo pasodinti, ar po ziemos dar nepersodinai? Siaip, tai sie augalai megsta didelius vazonus, puria derlinga zeme, daug trasu ir vandens . Ir karts nuo karto nepamirsk palaistyti su amonio salietra (1 valg. saukstas 10 l vandens). Sekmes auginant, ir lauksim ziedu!
O man, sprendziant is nuortauku, labiau panasu, kad lapai taip nusviesejo nuo tiesiogines saules . Ar jie visa laika stovi sioje vietoje? Gal pakeitei vieta ir pastatei ant saules? Siaip tai, augaliukai grazus, matosi, kad priziureti, o dauginti galesi kai tie nuotraukoje esantys sumedes (manau, kad sekanti pavasari bus geriausia)... Del persodinimo - tai reikia atsizvelgt i tai, kada jie buvo pasodinti, ar po ziemos dar nepersodinai? Siaip, tai sie augalai megsta didelius vazonus, puria derlinga zeme, daug trasu ir vandens . Ir karts nuo karto nepamirsk palaistyti su amonio salietra (1 valg. saukstas 10 l vandens). Sekmes auginant, ir lauksim ziedu!
QUOTE(silke:) @ 2014 06 19, 11:37)
Siaip , kai sviesiai zali lapai truksta azoto.
Man irgi atrodo truksta trasu. Del persodinimo tai tikrai siulyciau. Ar persodineju tada kai apacioj per skylutes jau saknytes lenda.
Siulau paprasta zeme ar komposta pamaisyti su durpem. Man gryna durpe labai dziuna.
trasu gauna ,persodinta rudeni buvo, o nusviesejo tada nuo saules turbut nes kol buvo siltnamyje kuris pavesyje stovi viskas buvo gerai ,bet trukde jau pomidorams tai isnesiau prie tvenkinio kur saule visa diena kita savaite vaziuosiu i vazonu paieska nes vakar nieko doro senukuose kad butu dugne skylutes nemaciau
tresiu siomis trasomis pakaitomis
reiks tada dar su salietra palieti
aciu
laukiam ziedu
sunesiau i terasa kur saule i vakara tik uzsviecia kad atsigautu
aciu
laukiam ziedu
QUOTE(snaige123 @ 2014 06 19, 14:28)
trasu gauna ,persodinta rudeni buvo, o nusviesejo tada nuo saules turbut nes kol buvo siltnamyje kuris pavesyje stovi viskas buvo gerai ,bet trukde jau pomidorams tai isnesiau prie tvenkinio kur saule visa diena kita savaite vaziuosiu i vazonu paieska nes vakar nieko doro senukuose kad butu dugne skylutes nemaciau
aciu
laukiam ziedu
aciu
laukiam ziedu
Siulau paziuret trasu kuriom tresi indeksus, universalios NPK 5-5-6, biski per mazai visko As pavasari naudoju amonio salietra, kad pradetu augti ir NPK 14-11-25 veliau.