Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Astaite1 @ 2014 05 01, 19:38)
Parnešiau savo gražuolę namo, o kaip kvepia.
Papildyta:

kokia grazi thumbup.gif thumbup.gif matau esat is Jonavos raj 4u.gif gal turite kokiu augliuku parduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Neparduoda niekas ir neduoda, matyt reik sekti skelbimuose ar parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 05 01, 22:01)
Neparduoda niekas ir neduoda, matyt reik sekti skelbimuose ar parduotuvese smile.gif

Kam taip piktai ax.gif mes čia gan draugiškos, ir dalinames kuo nuoširdžiausiai. Tik daugeliui noras gauti brugmansijų kyla pavasarį, kai retai kas atliekamų turi, nebent specialiai iš rudens pridauginę. Pasidalinimui daugelis dosniausios vasarą, jau šiųmečiais ūgliais, ar rudenį, kuomet jau negailėdamos genim ir šakų atlieka. Dabar, jei genėtume šakų viršūnes jau atbudusiem augalam - netektume būsimų žiedų. Jei dar neatbudusiem - iš tokių auginukų kažin, ar šaknys pasirodytų.

Atsakyti
Nepiktai irnesakyk.gif smile.gif Tik seku šią temą, pati noriu ir kiti nori, prašo klausia, o visos tyli, savo grožius rodo, gi kaip pavydu smile.gif Dabar jau bus aiškiau manau visoms norinčioms smile.gif
Atsakyti
Teisingai Kilė parašė, dar neturime todėl ir tylime. Dideli augalai pas mane dar sklepe, o mažesni šiltnamyje, bet dar irgi nepersodinu. O šitą pernai pirkau iš Silkės, labai jai dėkinga, negaliu atsidžiaugti. O dar turiu sąrašiuką, kad turiu duoti ir Kilei, ir Kaštoniukui, ir Karambolei, tai pirmiausia reikia joms "skolas" grąžinti, o tada žiūrėsim ar kas liks.
Atsakyti
Pamelavau Maya pirkau iš Linatex. Labai didelis ačiū, nuostabi gėlė.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 05 02, 09:04)
Pamelavau Maya pirkau iš Linatex. Labai didelis ačiū, nuostabi gėlė.

Šaunuolė, kokią gražią užauginai thumbup.gif O manoji šios žiemos ko gero bus neatlaikiusi verysad.gif Vis dar laikau nes kotas prie pat žemės lyg ir gyvas, gal dar išleis kokią atžalėlę, dar tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Kaip Kilė mokino, bandysiu iš ant koto išaugusių kuokštų padauginti, tai jeigu kas grįš "anūkas" biggrin.gif
Atsakyti
Jei aš pavasarį nugenėjau ir dar šaknis sumažinau, tai nežydės ji šįmet? Kad lyg visais metais apgenėdavau ir žydėdavo g.gif
Beje, daviau atžalų, atėjo ir pasiėmė kam reikėjo, tikrai buvo negaila
Atsakyti
Sveikos,papasakokit is patirties smile.gif kada seti seklytes...ar dabar pasejus jinai uzaugs tiek iki kito pavasario,kad ziedus jau krautu? man cia kaip medelis,atrodo,kad labai ilgai reikes laukti kol paaugs...noriu parsisiusti daug visokiu ju,arba miksa seklu.
Atsakyti
Jos dygsta labai ilgi, o auga greitai. Jeigu dabar pasėsit, tai išdygs už 1-2 mėn., tai iki rudens bus silpnas dar augalas, o man yra sunkiausia išlaikyti žiemą ant palangės, atrodo auga viskas gerai ir paskui staigiai nuvysta. Todėl man geriau sėti sausio, vasario mėn., kad iki rudens jau būtų stiprus augalas ir jau būtų galima nešti į sklepą. O ar žydės kitais metais nuo veislės priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 04 30, 18:34)
Pražydo Maya, negaliu atsidžiaugti tik iš trečio karto pavyko. Visas šiltnamis kvepia, gaila, kad šalti orai ateina, tai tik viena šiltnamyje ir džiaugsiuosi. Ir Salmon perfection sklepe žiedus sukrovė.
user posted image
user posted image

Koks grozis wub.gif
As laukiu, nesulaukiu savo gelyciu pirmojo zydejimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 03 gegužės 2014 - 18:03