Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(silke:) @ 2014 04 23, 13:19)

kastoniuk, bloga zinia - nusibaige Orangy pasaknio uglys sad.gif Persodinau, bet augalui sutriko , matyt, medziagu isisavinimas, nes lapai susisuko i valteles. Tresiu, ziuresiu, kas bus. Gal isaugins kita ugliuka.  doh.gif

Oksanele, parasiau i az.

Gaila, bet svarbiausia, kad motininis augalas gyvena smile.gif

Aš nakčiai šiandien susinešiau saviškes, nes pranašauja šalnas...
Atsakyti
Aš vakar dvimetes - trimetes sunešiau į šiltamį, o didžiosios dar sklepe. Ryte buvau nuėjusi į šiltnamį, šalta, bet šalnos pas mus nebuvo.
Atsakyti
Gal kas turite auginuku-sakeliu ju? ziauriai grazios,taip norisi smile.gif aplink niekur nerandu.Spalvos nesvarbu smile.gif galeciau mainyt i koki kambarini augaiuka,jei kas patiks.tiek teturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 04 24, 08:06)
Aš vakar dvimetes - trimetes sunešiau į šiltamį, o didžiosios dar sklepe. Ryte buvau nuėjusi į šiltnamį, šalta, bet šalnos pas mus nebuvo.

Kaip bebūtų keista pas mus rodos praeitą naktį irgi nebuvo šalnos, žiūrėsim kaip šią, na bet aš atrodo nei vienos nepalikau lauke.
Atsakyti
Gal kam sėklyčių? Mano rausva pernai du vaisiukus sunokino. Pasėjau po kelias sėklas, o kitų nebereikia. Jei kas norėtumet pamėgint - šviežios sėklytės, visada gerai dygsta. Tėtis nežinomas, tad išaugti gali bet kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2014 04 26, 15:27)
Gal kam sėklyčių? Mano rausva pernai du vaisiukus sunokino. Pasėjau po kelias sėklas, o kitų nebereikia. Jei kas norėtumet pamėgint - šviežios sėklytės, visada gerai dygsta. Tėtis nežinomas, tad išaugti gali bet kas smile.gif

As siemet lauksiu kas is mano seklyciu issaugo smile.gif
Sendien istempiau 3 geliukus i lauka, ziuresim kas bus.
Papildyta:
QUOTE(Kile @ 2014 04 26, 15:27)

As siemet lauksiu, ziuresim kas is mano seklyciu issaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2014 04 26, 21:10)

O aš jau kokia gera savaitė, kaip lauke laikau. Bet naktimis vis į ūkinį įnešdavau, bet šiandiena... doh.gif pamiršau. Ir taip tingiu dabar eiti įnešinėti verysad.gif Ai, kaip bus taip, gal nenumirs g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 26 balandžio 2014 - 21:42
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 26, 22:40)
O aš jau kokia gera savaitė, kaip lauke laikau. Bet naktimis vis į ūkinį įnešdavau, bet šiandiena...  doh.gif  pamiršau. Ir taip tingiu dabar eiti įnešinėti  verysad.gif Ai, kaip bus taip, gal nenumirs g.gif .

aš vakar jau visas gėles(brugmansija tik viena,bet wub.gif ) palikau ant terasos ir nieko wub.gif (labai tingėjau neštis namo blush2.gif )
Atsakyti
Pražydo Maya, negaliu atsidžiaugti tik iš trečio karto pavyko. Visas šiltnamis kvepia, gaila, kad šalti orai ateina, tai tik viena šiltnamyje ir džiaugsiuosi. Ir Salmon perfection sklepe žiedus sukrovė.
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazi gelyte, bet jau ziedu didumas
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas turi pasidalinti sakeliu situ grazuoliu ax.gif
Papildyta:
Sveikos merginos, gal kas turi pasidalinti sakeliu situ grazuoliu ax.gif
Atsakyti
Parnešiau savo gražuolę namo, o kaip kvepia.
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 01 gegužės 2014 - 18:44