QUOTE(Kile @ 2014 04 22, 10:40)
Gavau "lauktuvių" foto iš Prancūzijos, Chateau d'Usse ("Miegančiosios gražuolės") pilies Luaros slėny. Prie vieno pagalbinių pastatų brugmansijos, tikriausiai po žiemos miego, iškeltos į lauką. Jei kas keliausit vasaros metu, turėtumėte pilies parke jų gausiai rasti.
Panašu, kad jos taip žiemojo - be vazonų, užpiltos žemėmis tose dėžėse.
Labai įdomu.
Kanuose tai jos žiemoja lauke, bet ten Prancūzijos pietūs... pirmas šakeles iš ten parsivežiau, nuo didžiulio medžio su žiedais gegužės pradžioj nusi...rėžiau
QUOTE(Purkelis @ 2014 04 22, 12:17)
Neatlaike mano 3 mazes ziemos ir mano rubinas pamiro
Kada planuojat traukti savo augaliukus i lauka ? Man kazkaip baisu kol obelys neperzydejo
Gaila
pas mane didysis augalas Rubin išdžiūvo tikroausiai... o va toks nupiepęs išleido atžalėlę visai mažutę nuo sudžiūvusio stiebo... netyčia užmačiau nežinau ar išsilaikys...
didelių aš šiemet praktiškai neturėsiu, antrametės ir pora trečiamečių jau praeitos savaitės pabaigoj pradėjau nešiot ir savaitgali jau palikau, jei šalnos nešiuos namo. Kelios vyresnės tai Angels Flight labai puikiai jaučiasi žiemojimo patalpoj, nes pas mane ten šiesos yra, dvi Herrenhouser nupjautos palei šaknis... želia nelabai normaliais ūgliais ir Phanomenal jau pusė šakų nudžiovinusi... šitai verkiant reikia būti įsodintai kur nors... per dideli vazonai, kad tampyt...