Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(saulele 1 @ 2014 04 10, 07:15)
jai kas turės lišnų daigų brugmansijų, kreipkitės į mane biggrin.gif

Stase Kuksiene nickas saulele 1 apgavikė, aferistė ir melagė. temoje http://www.supermama...;#entry66383796 užsisakė augalų, per 10d nepervedė pinigų už savo užsakymą, negeruoja į raginimus. DAUGIAU NIEKAS SU JA NESUSIDIEKIT.
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2014 04 17, 17:35)
Sveikutes 4u.gif Viska perskaiciau ka jus man pataret ,ir tikrai netresiau su skystom trasom ,o dar tiek daznai ,kaip silke sako savaitej net pora kartu ,ir kaip kastoniukas sako neisemiau is vazono ,tikrai kai pagalvoju jug ten saknys ,kad ojojoj ,jug geles vasarines jau kai po vasaros ismetam tai oho koky gniuzula ismetam is vazono ,labai aciu uz patarimus ,as jug sakau man mokintis ir mokintis dar ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Reiktu kokia diena iki silkes nuvaziuot ,pas ja pasiziuret ,pasiklausinet ,ji visai netoli nuo manes gyvena ,Silke jei skaitysi atsiusk savo telef y AZ ,pasukciau tau ,suderintumem pasimatyma ax.gif  smile.gif

na viskas išmokstama smile.gif
Aš tai tikrai nelieju du kart į savaitę su trąšom, kartą ir tai ne visada turbūt...
Atsakyti
Šiandien labai nuskriaudžiau savo gražuolę, ir per šaknis, ir per šakas, bet taip reikėjo smile.gif. Liko atžalų, gal kas norite
Paprasta
user posted image
Nesiunčiu, pasiimti Kazlų Rūdoje
Atsakyti
Mamytes, o kada i lauka galima butu isnest brugmansijas? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas turit sakeliu atliekamu, nugenetu smile.gif Siulykit per AZ, labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
Aš penktadienį jau išnešiau ir terasoje sustačiau, bet dižiąsias dar palikau sklepe, laukiu kol šiltnamį pastatys, kad jei būtų šalnos galėčiau į jį sunešti. O mažesnes dvi dienas nakčiai dar sunešdavau namo, o vėliau palikau per naktį lauke. Vakar nusipirkau žemių persodinimui, tai kitą savaitgalį persodinsiu ir statytsiu į nuolatinę vietą. Kiek žiūrėjau orus, tai ketvirtadienį dar gali būti šalna, o daugiau lyg tai ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 04 20, 17:24)
Šiandien labai nuskriaudžiau savo gražuolę, ir per šaknis, ir per šakas, bet taip reikėjo  smile.gif. Liko atžalų, gal kas norite
Paprasta

Nesiunčiu, pasiimti Kazlų Rūdoje

Jei dar turit tai ir as noreciau, galeciau keistis i kelias lauko gelytes jei domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 22 balandžio 2014 - 08:35
Gavau "lauktuvių" foto iš Prancūzijos, Chateau d'Usse ("Miegančiosios gražuolės") pilies Luaros slėny. Prie vieno pagalbinių pastatų brugmansijos, tikriausiai po žiemos miego, iškeltos į lauką. Jei kas keliausit vasaros metu, turėtumėte pilies parke jų gausiai rasti.

Panašu, kad jos taip žiemojo - be vazonų, užpiltos žemėmis tose dėžėse.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2014 04 22, 10:40)
Gavau "lauktuvių" foto iš Prancūzijos, Chateau d'Usse ("Miegančiosios gražuolės") pilies Luaros slėny. Prie vieno pagalbinių pastatų brugmansijos, tikriausiai po žiemos miego, iškeltos į lauką. Jei kas keliausit vasaros metu, turėtumėte pilies parke jų gausiai rasti.

user posted image

Kaip fainai smile.gif ideja seip visai nieko, jeigu rusi tureciau smile.gif
Vakar buvau aplankyti savo geliuku smile.gif jos pas mane dabar atskira kambari turi smile.gif))
Neatlaike mano 3 mazes ziemos ir mano rubinas pamiro sad.gif
Kada planuojat traukti savo augaliukus i lauka ? Man kazkaip baisu kol obelys neperzydejo
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2014 04 22, 09:24)
Jei dar turit tai ir as noreciau, galeciau keistis i kelias lauko gelytes jei domina

Galit ateiti pasiimti, turiu 5 nupjautas ir pamerktas 861868499

Buvau jau išnešus, bet įnešiau atgal į veranda, gal dar bus šalnų blink.gif Be to, taip stipriai nugenėjau, ir dar šaknis apipjausčiau, kad net bijau ar liks gyva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2014 04 22, 10:40)

user posted image

Labai įdomu.
Kanuose tai jos žiemoja lauke, bet ten Prancūzijos pietūs... pirmas šakeles iš ten parsivežiau, nuo didžiulio medžio su žiedais gegužės pradžioj nusi...rėžiau blush2.gif

QUOTE(Purkelis @ 2014 04 22, 12:17)

Neatlaike mano 3 mazes ziemos ir mano rubinas pamiro sad.gif
Kada planuojat traukti savo augaliukus i lauka ? Man kazkaip baisu kol obelys neperzydejo

Gaila verysad.gif pas mane didysis augalas Rubin išdžiūvo tikroausiai... o va toks nupiepęs išleido atžalėlę visai mažutę nuo sudžiūvusio stiebo... netyčia užmačiau nežinau ar išsilaikys...

didelių aš šiemet praktiškai neturėsiu, antrametės ir pora trečiamečių jau praeitos savaitės pabaigoj pradėjau nešiot ir savaitgali jau palikau, jei šalnos nešiuos namo. Kelios vyresnės tai Angels Flight labai puikiai jaučiasi žiemojimo patalpoj, nes pas mane ten šiesos yra, dvi Herrenhouser nupjautos palei šaknis... želia nelabai normaliais ūgliais ir Phanomenal jau pusė šakų nudžiovinusi... šitai verkiant reikia būti įsodintai kur nors... per dideli vazonai, kad tampyt...
Atsakyti
Neblogi tie vazoniukai Prancuzijoj brugmansijoms. smile.gif

kastoniuk, bloga zinia - nusibaige Orangy pasaknio uglys sad.gif Persodinau, bet augalui sutriko , matyt, medziagu isisavinimas, nes lapai susisuko i valteles. Tresiu, ziuresiu, kas bus. Gal isaugins kita ugliuka. doh.gif

Oksanele, parasiau i az.
Atsakyti