Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2014 05 03, 22:08)
Betaferon...
pirmadieni pamokys kaip leistis doh.gif
o jus ir i rankas leidziates? paciam juk niekaip neiseis g.gif

Nu sako jis stipriausias..siaip manau jis man tiko, nes buvo atsistate senai uztirpe keli koju pirstai.
Su autoinjektorium galima visur prieiti, bet jis man nepatinka, kad l.greitai suleidzia ir as pasoku nuo trenksmo biggrin.gif Bet i uzpakali patogu ax.gif Vasara i kojas beveik nebesileidziu del demiu. Ka darot, kad jos greiciau praeitu, man viena jau menuo stovi?
Atsakyti
Man sesute minejo, kad galima lioton patepti, tik negalima tepti iskart po durio, geriau sekancia diena. Dabar visokiu tu tepaliuku yra. Pas mane pagrinde kraujosruvos pasitaiko, bet greitai praeina.
Atsakyti
Man su injektorium rebifo leistis labai nepatiko, nes salutiniai labai sustiprejo, o kai su ranka susileidziu labai letai visai kitas reikalas smile.gif po rebifo autoinjektoriaus tai puse nakties negalejau miegot nuo injekcijos vietos skausmo, o poto melyne didziule atsirado, tai buvo pirmas ir paskutinis autoinjektoriaus bandymas doh.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu issiusti asmenines zinutes, rodo, kad klaida ir viskas...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DalidaM.: 04 gegužės 2014 - 20:50
Labutis, ar yra kas geria Amantadina, man skyre, bet kazkaip nejauciu poveiko?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 05 05, 07:57)

aš gerus ne kartą, šiandien vėl pradedu doh.gif turėtų mažinti nuovargį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 05 05, 06:57)

man jis netiko, labai stipriai dirgindavo, jausmas kai nei sedet, nei gulet negali- atrodo kelia tave..bet cia senai buvo, dabar kazkaip nemadoj jis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

o ar kuri esate skaičiusios šiame saite?

http://pasveik.info/ arba

http://www.homosanit...setine_skleroze

ar bandėte kada ieškoti alternatyvių būdų?

Aš pati sau taip pat įtariu IS. Nes per pusę metų labai nusilpo akys, nuo 0,75 iki 1,25, kartais tirpsta koja, kartais ranka, apskritai nuolatinis nuovargis.

Iš daktarės kol kas sulaukiau patarimų labiau rūpintis savimi. Gal yra kokie konkretūs tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 05 11, 10:32)
Sveikos,

o ar kuri esate skaičiusios šiame saite?

http://pasveik.info/  arba

http://www.homosanit...setine_skleroze

ar bandėte kada ieškoti alternatyvių būdų?

Aš pati sau taip pat įtariu IS. Nes per pusę metų labai nusilpo akys, nuo 0,75 iki 1,25, kartais tirpsta koja, kartais ranka, apskritai nuolatinis nuovargis.

Iš daktarės kol kas sulaukiau patarimų labiau rūpintis savimi. Gal yra kokie konkretūs tyrimai?

Taip, kai susergame ir suprantame, kad nėra stebuklingos piliulės, ieškome alternatyvių būdų kaip sau padėti. Turbūt visos perskaitėme kalnus informacijos. Tie puslapiai yra teisingi ir ne tik sergančiam. Pritariu sveikai gyvensenai, bet kad ji išgydo , nelabai tikiu. Gal pagerina gyvenimo kokybę. Kodėl taip sakau, todėl kad pati gyvenau ir maitinausi kaip pasveik.info, bet.... užklupo IS smile.gif . Na ir ką, perskaičiau daug literatūros apie įvairias mitybas. Deja, jos prieštarauja viena kitai, kai kuriais atvejais. Medikai sako, kad viskas labai individualu ir kalba apie individualizuotą gydymą. Svarbu atsirinkti kas jums tinka.
Bet jūs tik įtariat? Ar lankotės pas neorologus? Būtinai išsitirkit, džniausiai pradeda nuo MRT. Svarbiausia, kad alternatyvūs gydimo metodai nepridarytų žalos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(J.jurmala @ 2014 05 11, 15:40)
Taip, kai susergame ir suprantame, kad nėra stebuklingos piliulės, ieškome alternatyvių būdų kaip sau padėti. Turbūt visos perskaitėme kalnus informacijos. Tie puslapiai yra teisingi ir ne tik sergančiam. Pritariu sveikai gyvensenai, bet kad ji išgydo , nelabai tikiu. Gal pagerina gyvenimo kokybę. Kodėl taip sakau, todėl kad pati gyvenau ir maitinausi kaip pasveik.info, bet.... užklupo IS smile.gif . Na ir ką, perskaičiau daug literatūros apie įvairias mitybas. Deja, jos prieštarauja viena kitai, kai kuriais atvejais. Medikai sako, kad viskas labai individualu ir kalba apie individualizuotą gydymą. Svarbu atsirinkti kas jums tinka.
Bet jūs tik įtariat? Ar lankotės pas neorologus? Būtinai išsitirkit, džniausiai pradeda nuo MRT. Svarbiausia, kad alternatyvūs gydimo metodai nepridarytų žalos smile.gif.

Kol kas tik įtariu. Daktarei pritrūko pagrindimo magnetinio rezonanso tyrimui.

Na manau, kad ten aprašyti alternatyvūs metodai neturėtų kenkti. Gal galit papasakot kaip jūs maitinotės, kaip maitinatės?

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 05 11, 19:21)

Na manau, kad ten aprašyti alternatyvūs metodai neturėtų kenkti. Gal galit papasakot kaip jūs maitinotės, kaip maitinatės?

nieko ypatingo. Pagrinde daržovės, žuvis, paukštiena, kruopos, vaisiai. Gana griežtas ne - miltams, saldumynams, pieno produktams. Jokio užkandžiavimo. Vanduo. Jei suvalgydavau ko "negero ar padaugindavau, kitą dieną darydavau iškrovos. Viskas paskaninta sportu. minimum 3 kartai per savaitę. Jaučiausi labai gerai, iki tos dienos kai atsidūriau netikėtai ligoninėje smile.gif. Bet dabar, jau du metai praėjo, bet nebegaliu grįžti prie to ritmo. Pasiklydau ieškojimuose ir kartais apima savigaila smile.gif))).

O kokio pagrindimo jai pritrūko? Kiek žinau Kaune nesunkiai duoda. Bandykit kreiptis į KMUK. MRT turbūt vienas pagrindinių tyrimų pagal kurį gali atmesti IS. Jei IS, tai labai svarbu pardėti vartoti vaistus stabdančius ligos progresavimą.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 05 11, 06:21)

isiterpsiu, ir as sau jau buvau diagnozavus IS, praverkata dienu ir naktu, siulau issitirt stubura, jusu simptomai budungi stuburo problemoms, ne gyditoja as, bet manau ten beda slypi,
Atsakyti