QUOTE(Albe69 @ 2014 05 01, 17:04)
Sesuo gerai jauciasi kolkas, serga visai neilgai, beveik pusmetis dar tik. Tik kai vaistus leistis pradejo buvo sunku, pykino, galva istisai skaudejo. Ai dar geria vaistus nuo depresijos. Sesuo jauna, dar tik 20 metu bus, man 25. As tai labiau bijau, kas ateity laukia, po kokiu 10 metu...O mama tai isvis is proto eina, dvi is triju dukru ta pacia nepagydoma liga serga.
Turiu klausima. Noreciau dar vieno vaiko, ar sergant sia liga galima ju turet?
Labukas, visi mes bijom ateities, bet gyvenimas bega pirmyn ir laikui begant ismoksti su tuo gyventi
Taip, vaiku galima tureti
Papildyta:
QUOTE(Juvijo @ 2014 05 01, 17:24)
Taciau kai vyrui rado pirma karta tu zidiniu gydytoja paklause ar dar planuoja vaiku, nes jei paskirs vaistu-vaiku laukti jau negalima del apsigimimu nuo vartojamu vaistu.
Cia labiau galioja moterims, nes nestumo metu tikrai negalima vartoti vaistu. Grestu persileidimas.
Pasitarti reikia su gydytoja, pasakyti, kad planuojate vaikiuka, gal pakoreguotu kazka su tais vaistais.
Sergancioms moterims, kurios nori pastoti, reikia nutraukti vaistu vartojima. Moterims siuo atveju yra sudetingiau. Apie vyrus nelabai ka galiu komentuoti, bet manau, kad iseiti tikrai galima rasti.
Papildyta:
QUOTE(Apart @ 2014 05 01, 13:21)
Kazkaip negirdejau apie seseris brolius sergancius, zinau tik mama su dukra.
Tikrai yra tokiu atveju kai serga seserys ir broliai.
Mano giminej niekas tokia liga neserga, o vat man nuskilo.