Labukas, buna pastovus, buna su protarpiais. Kiekvienam ivairiai. Man dazniausiai pasireiksdavo didelej atviroj erdvej, arba dideliam prekybcentryje. Jausmas kaip isgerus arba lyg butum kazkieno akinius uzsidejus, plaukia vaizdas.
Kaip merginos jauciates?
as meciau leistis, nu jau kokia gera savijauta-nerealiai
nezinau net ka toliau daryt? jei kuri buvot mete, parasykit kaip jautetes, ok? laukiu..
nezinau net ka toliau daryt? jei kuri buvot mete, parasykit kaip jautetes, ok? laukiu..
Juratema, o kokiu tikslu metet jei ne paslaptis? As buvau viena duri praleidus, nes susidejo i kruva menesines, egzaminas ir kazkoks virusiukas bande kabintis, tai man gavosi dvieju savaiciu tarpas tarp duriu. Atrode, kad akyse sviesiau pasidare ir egzamina atlaikiau, ir dar dirbau iki velumos Geras jausmas. Del ilgesnio laikotarpio negaliu komentuoti, neturiu patirties.
QUOTE(juratema @ 2014 04 15, 22:56)
Kaip merginos jauciates?
sveika,
aš buvau nustojus vartoti Copaxone beveik metus - liūdnas reikalas, iki tol jaučiausi tikrai gerai, nieks nebūtų pasakęs, kad sergu, nutraukus vaistus viskas buvo gerai dar kokius 8 mėn., o po to šakės: ligoninė (pirmą kartą), hormonai (pirmą kartą), plazmaferezės ir t.t., vaikščiojau pasiremdama lazdele... čia buvo prieš metus. dabar vėl pablogėjimas: hormonai, plazma ir konsiliumas dėl vaistų keitimo, Copaxone nebeveikia... tokia tad istorija
Sveikos merginos,
aš irgi buvau nustojusi leistis dėl nėštumo, viskas iš esmės buvo gerai, bet po gimdymo ilgokai užtempiau ir tada teko du mėnesius ligoninėje ir reabilitacijoje praleisti. Dabar ruošiuosi į kelionę ir taip norėtųsi vieną kartelį praleisti, bet nežinau, ar išdrįsiu. Dažnai po injekcijos kitą dieną , ypač rytą, jaučiuosi gerokai pavargusi.
O paklausti norėjau tokio dalyko, ar kam nors gydytoja yra nurodžiusi, kurioje konkrečiai vaistinėje pirkti vaistus? Nes man papriekaištavo, kodėl pirkau ne vienoje iš Santariškių vaistinių ir man tai pasirodė truputį keista.
Lengvo pavasario!
aš irgi buvau nustojusi leistis dėl nėštumo, viskas iš esmės buvo gerai, bet po gimdymo ilgokai užtempiau ir tada teko du mėnesius ligoninėje ir reabilitacijoje praleisti. Dabar ruošiuosi į kelionę ir taip norėtųsi vieną kartelį praleisti, bet nežinau, ar išdrįsiu. Dažnai po injekcijos kitą dieną , ypač rytą, jaučiuosi gerokai pavargusi.
O paklausti norėjau tokio dalyko, ar kam nors gydytoja yra nurodžiusi, kurioje konkrečiai vaistinėje pirkti vaistus? Nes man papriekaištavo, kodėl pirkau ne vienoje iš Santariškių vaistinių ir man tai pasirodė truputį keista.
Lengvo pavasario!
na, pirma karta per mano desimties metu staza, kad 2 kartus, su pusmecio tarpu gulejau ligonineje, be to per metus kai vartoju atsirado daug ir nauju zidiniu.. vaistukus naudoju tik metus. Labai sunkiai pernesu-tris dienas per savaite isbraukiu is gyvenimo..daug ibuprofeno, skauda kepenis..dabar apie menesy nesileidziu-kaip ant sparnu- ir jegu, ir nuotaika visai kitokia
As kai vartojau Avonexa buvau porai menesiu nutraukus del operacijos is pradziu atrode viskas gerai, o poto pajauciau, kad eiti sunkoka darosi, kojos ant tiek sunkios ir koordinacijos neturi, ranka nuolat sustingus tada skubiai pradejau leistis, po poros menesiu jau vel laksciau, aisku paumejimas kiekviena rudeni vistiek buvo, be hormonu neapsieidavau dabar puse metu rebifa naudoju, ziuresim kaip toliau bus
QUOTE(zvaidzdune @ 2014 04 16, 16:14)
Sveikos merginos,
Lengvo pavasario!
Lengvo pavasario!
sveika,
šiaip man irgi dažniausiai pasako kurioj vaistinėj vaistus pasiimti, manau, kažkokie susitarimai veikia. imu ten kur sako, nenoriu pyktis
QUOTE(zvaidzdune @ 2014 04 16, 16:14)
Lengvo pavasario!
Lengvo pavasario!
Imu ten, kur nurodė. IS centras yra sudaręs sutartį su tam tikra vaistine, kuri įsipareigoja tiksliai atlikti apskaitą vaistų. Kažkada buvo kita vaistinė, tai gavosi milžiniški nuostoliai dėl tos vaistinės vaistų išdavimo nekontrolės, o kas juos atlygins? Todėl dabar griežtai pasakyta, kur eit, ten ir einu. Taip kad nesistebėkit...
O man atrodo nesamone, kad jie nurodineja, kur vaistus imt Kodel kitu kompensuojamu vaistu neipareigoja pirkt vienoje ar kitoje vaistineje? O gi sitie gana brangus ir pelnas turi plaukti i vienas rankas