Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveiki:) Su sventem visus 4u.gif 4u.gif norejau paklausti vartojanciu Gilenya, ar jus daznai sergate persalimais? As vartoju nuo balandzio men ir jau spejau aptureti tris stiprius persalimus, o ka jau kalbeti apie nuolat beatsinaujinanti slapimo pusles uzdegima sad.gif
Atsakyti
metus vartoju Gilenija, smulkiu virusiuku kazkiek gal ir buvo, o si gruodi 2 sav is lovo neislipau, kosejau, bloga, tik temperatura 37 nevirsija...vis dar kosciu, nors jau daugiau kaip menesis. Per naujus isejom fejerverku paziuret-3 dienos skauda galva ir taip keistai, viena sona, ir vos tik sujudu veria skausmas-matyt persalau...
Atsakyti
As kaip tik pries naujus kazkokia zaraza pasigavau sad.gif Jau savaite, o nieko negereja, savijauti slyksti, kosulys irgi kankina. Zodziu, jei negeres, reikes eit pas seimos gydytoja, gal skirs kokiu vaistu smile.gif Bet db kai pradejau gilenya naudot, tai sergu kas 2 menesius, vargina tai sad.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek laiko dazniausiai tie pabloggejimai trunka? Nu kaip nervina... Pradejo tirpt kazkur nuo lapkricio galo (27-29d.) Pries savaite pabaigiau neurorubina leistis. Jokio pagerejimo.
Atsakyti
Man kai jau buna pablogejimas, tai be steroidu savaime nepraeina sad.gif tai ilgai nelaukiu, visada lekiu lasintis smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
man ir be hormonu nepraeina, bet man daznai uztenka dexamethasono 5 ar 10 ampuliu.
Gilenya metus naudojau-nei vieno persalimo ar ko. Bet man kas pora men.peda silpdavo ir viskas, tai dabar Tysabri pradėjau-ziuresiu kaip bus smile.gif
Kaip laikotes, kaip mamytes smile.gif ?
Atsakyti
Labas merginos turiu klausima blush2.gif jau kelinta savaite mane kankina pykinimas be priezasties (nesilaukiu) gal kuriai taip nuo ligos yra buve?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2016 01 25, 17:30)
Labas merginos turiu klausima  blush2.gif  jau kelinta savaite mane kankina pykinimas be priezasties (nesilaukiu) gal kuriai taip nuo ligos yra buve?

Sveiki, mane pykina visą laiką nuo ligos pradžios unsure.gif stipriausiai per paūmėjimus, o kiekvieną dieną labiau antroje dienos pusėje prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2016 01 25, 17:15)
Sveiki, mane pykina visą laiką nuo ligos pradžios  unsure.gif stipriausiai per paūmėjimus, o kiekvieną dieną labiau antroje dienos pusėje prasideda  doh.gif

rimtai cia del ligos? daznokai ir mane papykina ir vis nesuprasdavau kodel doh.gif kiek daug pasirodo nezinau dar unsure.gif
Atsakyti
o man tai jauciu jau arteja paumejimas verysad.gif nuovargis siaubingas, vos is lovos issliauziu, dabar pradejo plastaka tirpt, ir galvos svaigimas toks slykstus atsirado...ryt pas neurologa einu, juokingiausia kad kai skambinau uzsirasyt, paklause, ar kas nutiko, sakau ne, tik siuntimo reik- o db jau nueisiu su reikalu.. Ziuresim ka pasakys ryt
Atsakyti
Merginos, o jums negali buti pykinimas nuo padidejusiu kepenu fermentu? :)nes juk visi musu vaistai nuo IS gali itakoti fermentu padidejima sad.gif
Juratema, man rudeni buvo vienu momentu blogai, kad vos slliauziau, galvojau, jau reikes lasintis steroidus, bet poto lyg atsitrauke IS tuo metu be steroidu. Daktarei pasakiau, tai sako gilenya suveike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2016 01 26, 23:27)
Merginos, o jums negali buti pykinimas nuo padidejusiu kepenu fermentu? :)nes juk visi musu vaistai nuo IS gali itakoti fermentu padidejima sad.gif
Juratema, man rudeni buvo vienu momentu blogai, kad vos slliauziau, galvojau, jau reikes lasintis steroidus, bet poto lyg atsitrauke IS tuo metu be steroidu. Daktarei pasakiau, tai sako gilenya suveike smile.gif

Man gilenya ir taip veikia paumejimai patys praeina drinks_cheers.gif trunka visad po 7 dienas, nors dabar ir man silpna bet vis judu krutu nenoriu hormonu verysad.gif
Atsakyti