Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Albe69 @ 2015 12 02, 16:47)
man nutirpo pries kokia savaite desine koja, dabar jau beveik visa desine puse aptirpus, ranka tik kolkas dar ne. Ir dar su koordinacija blogai, galva susisuka. Bet sitas gali but ir del mazo hemoglobino. Kolkas neplanavau tikrai nutraukt zindymo del vaistu, nebent jau butu baisiai blogai kas. Siuo metu ir man daugiau siek tiek streso, nes vyras uzsieni, as viena su dviem vaikais ir jie abu serga doh.gif O tas b vitaminas padeda? gal ir man reiktu ar pavartot, ar susileist g.gif nera, kad butu labai blogai, bet jau pradeda nervint  doh.gif

As neurorubina leidausi. Zindant galima, tik mazyle gali paberti. As leidausi kas antra diena.
Ojej, jau su vienu yra kas veikti, o cia su dviem ligoniukais, sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. ne i tema, cia tik man vienai su supermamos PM zinutemis problema? Neina zmogui parasyt, parsiuncia lyg sau buciau rasius g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 12 02, 17:22)
As neurorubina leidausi. Zindant galima, tik mazyle gali paberti. As leidausi kas antra diena.
Ojej, jau su vienu yra kas veikti, o cia su dviem ligoniukais, sveikatytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

p.s. ne i tema, cia tik man vienai su supermamos PM zinutemis problema? Neina zmogui parasyt, parsiuncia lyg sau buciau rasius  g.gif

o jis receptinis? kiek laiko reikia leistis? mazoji ir taip nuberta visa...

Man tik pries metus sia liga nustate, tai esu "zalia" viskame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 12 02, 17:32)
o jis receptinis? kiek laiko reikia leistis? mazoji ir taip nuberta visa...

Man tik pries metus sia liga nustate, tai esu "zalia" viskame ax.gif

Nereceptinis, ten viso penkios ampoles (pilnas kursas). Tik jis skausmingas vaistas, reik pakentet, persti leidziant.
Maniske irgi ziauriai nuberta, jai atopinis dermatitas. Gulejom Antakalny, alergologiniam, vargstam zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 12 02, 22:00)
Nereceptinis, ten viso penkios ampoles (pilnas kursas). Tik jis skausmingas vaistas, reik pakentet, persti leidziant.
Maniske irgi ziauriai nuberta, jai atopinis dermatitas. Gulejom Antakalny, alergologiniam, vargstam zodziu  doh.gif

Oi vargsiuke 4u.gif mano vyresnelis irgi AD serga, tik jis lengva forma. Baisiausia buvo iki 1 metu kazkur, poto po truputi pradejo isaugt. Tai dabar tik lengvi spuogeliai belike, kuriu beveik nesimato.

Na ka, grys vyras gales pabadyt mane doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 12 03, 10:54)
Oi vargsiuke 4u.gif mano vyresnelis irgi AD serga, tik jis lengva forma. Baisiausia buvo iki 1 metu kazkur, poto po truputi pradejo isaugt. Tai dabar tik lengvi spuogeliai belike, kuriu beveik nesimato.

Na ka, grys vyras gales pabadyt mane  doh.gif  biggrin.gif

Tikiuosi ir mano isaugs. Gaila vaiko, nusikasius juodai.
As irgi vyrui sita juoda darba patikiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif
Rasau artimo zmogaus vardu. Jam itaria sia liga. Aisku panika ir baime. Garsiai kalbet bijoma.
Gal turit kokia slapta fb grupele, kuria galeciau parekomenduot. Jei taip parasykit, ka reiktu padaryt, kad prrimtu i ta grupe.
Sirdingai aciu kas atsakys. Sveikatos visiems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 12 02, 17:22)

p.s. ne i tema, cia tik man vienai su supermamos PM zinutemis problema? Neina zmogui parasyt, parsiuncia lyg sau buciau rasius  g.gif

visiems ir gana seniai.... žinutės nueina kur reikia
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2015 12 09, 20:18)
Sveiki wink.gif
Rasau artimo zmogaus vardu. Jam itaria sia liga. Aisku panika ir baime. Garsiai kalbet bijoma.
Gal turit kokia slapta fb grupele, kuria galeciau parekomenduot. Jei taip parasykit, ka reiktu padaryt, kad prrimtu i ta grupe.
Sirdingai aciu kas atsakys. Sveikatos visiems wink.gif

o čia netinka?
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 11, 15:08)
o čia netinka?

Jei praso paklaust, reiskia netinka. O yra grupe fb ar ne?
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2015 12 11, 22:41)
Jei praso paklaust, reiskia netinka. O yra grupe fb ar ne?

Neteko girdet apie Fb grupe, bent sitam ciate nebuvo niekada pamineta. Siulau paskaityt sicia, iskaitant ir archyvinius. Tokrai rasit daug naudingos, puikios ir palaikancios informacijos. Sekmes sveikstant!
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2015 12 11, 21:52)
Neteko girdet apie Fb grupe, bent sitam ciate nebuvo niekada pamineta. Siulau paskaityt sicia, iskaitant ir archyvinius. Tokrai rasit daug naudingos, puikios ir palaikancios informacijos. Sekmes sveikstant!

Aisku. Temas ji skaito. Aciu,
Atsakyti
Yra grupe fb, as jai nepriklausau, bet zinau nemazai serganciuju priklauso smile.gif ivestik i paeiska issetine skleroze tikrai rasit wink.gif
Atsakyti
[quote=ruteleee26,2015 12 13, 23:46]
Yra grupe fb, as jai nepriklausau, bet zinau nemazai serganciuju priklauso smile.gif ivestik i paeiska issetine skleroze tikrai rasit wink.gif
[/quo]

Aciu. Jau rado. wink.gif
Atsakyti