Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(LumiLumi @ 2015 11 23, 15:01)
Kaip sekesi?

Padarė tyrimus,puse bėdos, sakė susileisti neurorubina smile.gif
Atsakyti
Geras, as irgi siandien buvau konsiliume, tai patare b vit panaudot
Atsakyti
Labukas,

seniai čia besirodžiau.... mano vyrui pablogėjimas, bet jis vis dar svarsto ar susilašinti prednizoloną doh.gif su gydytoja nelabai sutaria, sako toks jausmas, kad ji nenori jo net matyti.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, aš irgi seniai čia buvau. Gal įvelsiu sumaišties, bet aš jau metai kaip nutraukiau vaistų vartojimą (betaferoną laidaus gal 7 metus) - ir nieko. Sakyčiau, net geriau: jokių akių ir galvos skausmų, jokio silpnumo, nuotaika geresnė, plaukai taip baisiai nebeslenka, nei kas tirpsta, nei kojos linksta....
Ir medikams dzin: neskambina pasiteiraut, ar neužsilenkiau, nors anksčiau kas ketvirtį pasiteiraudavo, kaip jaučiuos, ar nebuvo pablogėjimų ir pan.
Nesakau, kad mano pavyzdys yra sektinas, bet dėl savęs taip nusprendžiau ir nesigailiu...
Visoms ir visiems jums linkiu sveikatos, stiprybės ir optimizmo -viskas bus gerai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 14:39)
Na, aš irgi seniai čia buvau. Gal įvelsiu sumaišties, bet aš jau metai kaip nutraukiau vaistų vartojimą (betaferoną laidaus gal 7 metus) - ir nieko. Sakyčiau, net geriau: jokių akių ir galvos skausmų, jokio silpnumo, nuotaika geresnė, plaukai taip baisiai nebeslenka, nei kas tirpsta, nei kojos linksta....
Ir medikams dzin: neskambina pasiteiraut, ar neužsilenkiau, nors anksčiau kas ketvirtį pasiteiraudavo, kaip jaučiuos, ar nebuvo pablogėjimų ir pan.
Nesakau, kad mano pavyzdys yra sektinas, bet dėl savęs taip nusprendžiau ir nesigailiu...
Visoms ir visiems jums linkiu sveikatos, stiprybės ir optimizmo -viskas bus gerai. smile.gif  4u.gif

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@gi: 24 lapkričio 2015 - 13:01
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 13:39)
Visoms ir visiems jums linkiu sveikatos, stiprybės ir optimizmo -viskas bus gerai. smile.gif  4u.gif

Tikrai džiugu girdėti! thumbup.gif O MRT nesidarėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 24 lapkričio 2015 - 13:15
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 12:39)

kaip optimistiskai nuteikia thumbup.gif

Klausimas mamytems gal labiau. Kada po gimdymo jau galiu tiketis, kad liga prades apie save reikstis?
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 11 24, 15:20)
kaip optimistiskai nuteikia  thumbup.gif

Klausimas mamytems gal labiau. Kada po gimdymo jau galiu tiketis, kad liga prades apie save reikstis?

O niekas nežino, kitoms iš karto po gimdymo, kitoms po ilgesnio žindymo, kitoms visai nepasireiškia. Manau nemažai įtakos turi,kiek pailsite,kiek leidžia pailsėti, maitinimasis ir kt. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 11 24, 23:06)
O niekas nežino, kitoms iš karto po gimdymo, kitoms po ilgesnio žindymo, kitoms visai nepasireiškia. Manau nemažai įtakos turi,kiek pailsite,kiek leidžia pailsėti, maitinimasis ir kt. wink.gif

Cia kaip visada, daugiau klausimu nei atsakymu biggrin.gif vadinas esu tiksinti bomba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2015 11 24, 14:13)
Tikrai džiugu girdėti! thumbup.gif O MRT nesidarėt?

Magnetą dariau po kelių mėn., kai nutraukiau vaistus. Tiesiog, tokia eilė buvo. Bet rezultatų taip ir nežinau. Nes sakė, kad atsakymų reiks porą savaičių palaukt, praneš. Bet taip ir nepranešė, o aš pati ir nelabai veržiausi sužinot.... Vis tiek nieko naujo nepapasakos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 11 25, 11:28)
Cia kaip visada, daugiau klausimu nei atsakymu  biggrin.gif vadinas esu tiksinti bomba  biggrin.gif

Man po 2 men nutirpo kojos, dar po dvieju pradejo dvejintis, bet as labai daug verkiau ir nervinausi del zindymo. Uzteko b vit susileisti, praejo visos IS nesamones 4u.gif dabar dar tempiu guma, nepasiilgau nei adatu nei salutiniu, o mazyle vis dar prasosi kruties, ypac nakti, tai taip ir gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 12 02, 14:30)
Man po 2 men nutirpo kojos, dar po dvieju pradejo dvejintis, bet as labai daug verkiau ir nervinausi del zindymo. Uzteko b vit susileisti, praejo visos IS nesamones  4u.gif  dabar dar tempiu guma, nepasiilgau nei adatu nei salutiniu, o mazyle vis dar prasosi kruties, ypac nakti, tai taip ir gyvenam  mirksiukas.gif

man nutirpo pries kokia savaite desine koja, dabar jau beveik visa desine puse aptirpus, ranka tik kolkas dar ne. Ir dar su koordinacija blogai, galva susisuka. Bet sitas gali but ir del mazo hemoglobino. Kolkas neplanavau tikrai nutraukt zindymo del vaistu, nebent jau butu baisiai blogai kas. Siuo metu ir man daugiau siek tiek streso, nes vyras uzsieni, as viena su dviem vaikais ir jie abu serga doh.gif O tas b vitaminas padeda? gal ir man reiktu ar pavartot, ar susileist g.gif nera, kad butu labai blogai, bet jau pradeda nervint doh.gif
Atsakyti