Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Patarkite, prasideho visokie tirpimai ivairiu kuno vietu o gydytoje atostogauja, gal koki plecianti pavartoti? Nebezinau.....
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2015 10 02, 11:38)
Patarkite, prasideho visokie tirpimai ivairiu kuno vietu o gydytoje atostogauja, gal koki plecianti pavartoti? Nebezinau.....

gordius gerai nuo visokiu nesamoniu
Atsakyti
merginos, o jums buna- kad karatais kertasi zodiziai-vnegali pasakyt ka nori..seniau puikiai rasiau kompu, dabar nepavyksta? ir atmintis kazkokia keista-nieko nepamenu, rasausi viska i telefona kad nepamirsciau ir vistiek pamirstu..?kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 10 30, 23:27)
merginos, o jums buna- kad karatais kertasi zodiziai-vnegali pasakyt ka nori..seniau puikiai rasiau kompu, dabar nepavyksta? ir atmintis kazkokia keista-nieko nepamenu, rasausi viska i telefona kad nepamirsciau ir vistiek pamirstu..?kaip jus?

Man irgi su atmintimi visai prastai, o ir kalbėjimas pastringa arba susimala liežuvis :/ ir taip nepatogiai tada pasijaučiu kai kalbu su kuo nors ir taip nutinka...
Atsakyti
Man ir buna protarpiais, kad atmintis labai stringa ir viena zodi galvoju o visai kita sakau, visai ne i tema gaunasi biggrin.gif poto lyg vel i vieta viskas atsistoja smile.gif
Atsakyti
Merginos, o tiesa, kad susirgus onkologine liga, sklerozės gydymas yra nutraukiamas? ir kuriam laikui?
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia patarimo, prieš kokius 10 metų man dvejinosi akyse, bet nepamenu nei kuo gydziausi,nei kuo gydė, pamenu tik,kad darė stimuliacija. Šiandien skauda galvą, pasukus akis į kairę, stipriai kairėje daiktai dvejinasi. Gal kam taip buvo ir gali ką patarti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 11 16, 18:44)
Sveikos merginos, reikia patarimo, prieš kokius 10 metų man dvejinosi akyse, bet nepamenu nei kuo gydziausi,nei kuo gydė, pamenu tik,kad darė stimuliacija. Šiandien skauda galvą, pasukus akis į kairę, stipriai kairėje daiktai dvejinasi. Gal kam taip buvo ir gali ką patarti. wink.gif

Eikit pas neurologą kuo greičiau. Jums ataka, turėtų priimti be eilės...
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2015 09 08, 23:16)
Tikrai keista, keisciausia, kad praėjo taip greitai..
Nu gal nebesikartos tikekimes.
Bet pas akiu gyd.galetum nueiti, gilenya sako krenta ant akiu siaip.

Apart, sakykite, jus turite uomenyje kad Gilenya ne visai tinka turintiems problemų su regėjimu? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 11 16, 17:44)

Buvo ir man po mazyles gimimo. Dvejinosi ziurint i salis. Praejo per 2 sav. Susileidau neurorubino (maitinant kudiki galima). Man irgi ne pirma karta dvejinasi.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą ir patarimus. 4u.gif Ryt važiuoju į Klinikas, pas neurookuluste ir neurologę.
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 11 19, 13:56)
Ačiū mergaitės už palaikymą ir patarimus. 4u.gif  Ryt važiuoju į Klinikas, pas neurookuluste ir neurologę.

Kaip sekesi?
Atsakyti