Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Del akiu man uzeina tokie kaip apakimai ir savaime greitai praeina buna kad per visa vaizda nubreztamirksinti linija ir dingsta, man sake kad su kraujotaka negerai....

sakykite ar skundziates del sanariu skausmu?

QUOTE(juratema @ 2015 09 08, 23:28)
tai va ir man baisiai keista, dar tokio bajerio nebuve...as kaune kai buvau pas neurookuliste dave tokia lentele, kad pasitikrint, ar nera geltonosios demes pazeidimo laikas nuo laiko. Tai kas idomiausia akyse tie ratilai sukasi, jausmas kad nieko nematau, o ta lentele visa teisingai atrodo, tai ne tas reiskia.. g.gif panasiausia i neurita, bet keista, nes nei pries tai kazka jauciau, nei skaudejo, tiesiog vaziuojant dejo vaizdu (teisingiau nevaizdu), bet bijau jau dabar...
Apart, o tau jau kazka naujo skyre?

Atsakyti
Na va Deimante88, reiskia ne man vienai taip..O tau cia paprasta ar neurookuliste sake del kraujotakos? As ir pagalvojau, kad ko gero kokia kraujagysle sove, ar nerva uzspaude kazkur, nes greit prasidejo, greit praejo...pradejo temperatura kazko pakildinet..nedidele, biskiuka virs 37, kokias 3 dienas laikosi, lyg praeina kelias dienas ir vel..virusas gal koks kimba... verysad.gif
Man kai orai keiciasi, tai sanarius jauciu, kad turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 10 rugsėjo 2015 - 20:52
Santariskese man sake, jei atsirastu neaiskus miglotas matymas, vaziuot pas okulista del geltonosios diemes bendra tvarka, jei regejimas staigiai dingtu, tada jau skubiai. Gal reiketu visgi pasitikrint dazniau akis mums 😐man buvo, jog vairuojant viena akim, tarsi saules blyksnis i viena aki pora kartu ir pora minuciu blyskiau maciau, jau buvau issigandus, poto praejo. Cia turbut gilenya kazkaip veikia, nes parasyta, jog gali buti netikro akiu neurito simptomai vartojant😕
Atsakyti
Laba, kazko l.apsunko kojos iš vis vos paeinu..greiciausiai keisim I Tysabri..Dar sloga nesveika, mazute irgi serga sad.gif
Lumi kaip tu jautiesi ?
Ir visi kiti smile.gif
Atsakyti
Aciu, as gerai. Pfu pfu pfu smile.gif
Nera kada sirgt, mazoji neleidzia.
Atsakyti
Kojos ir man sunkesnes pasidare, ypac kaire, tikekimes neperaugs i kazka rimtesnio scare.gif
apart tai koks pavadinimas tu nauju vaistu? ar cia tysabri visgi bus? smile.gif
Atsakyti
Man neurologe sake... o man buvo taip kad apakau staigiai su abiem aki , bet ne pilnai o po puse akies kiekvienoje... ta dien padare visus turbut imanomus akiu tyrimus ligonineje ir nieko nerado, tai nutare jog tai del kraujotakos... bet po savaites praejo savaime tfu tfu.....

dabar paumejimai ar kokie nors panasus simptomai praeina savaime net nefydant ir nelieka jokiu padariniu turbut taip yra nuo gilenyos.... tik skauda sanariai labai visi sanariai eisiu tirtis

QUOTE(juratema @ 2015 09 10, 21:51)
Na va Deimante88, reiskia ne man vienai taip..O tau cia paprasta ar neurookuliste sake del kraujotakos? As ir pagalvojau, kad ko gero kokia kraujagysle sove, ar nerva uzspaude kazkur, nes greit prasidejo, greit praejo...pradejo temperatura kazko pakildinet..nedidele, biskiuka virs 37, kokias 3 dienas laikosi, lyg praeina kelias dienas ir vel..virusas gal koks kimba... verysad.gif
Man kai orai keiciasi, tai sanarius jauciu, kad turiu

Atsakyti
O kuom "Tysabri" skiriasi nuo "Gilenya"?

Aš pradėjau vartoti jau "Gilenya". Po "Rebif" adatų siaubo kelis metus tai tikra palaima.

Žiūrėsim kas bus? Kol kas po atkryčio jaučiausi palaimingai tik savaitę. Dabar vėl "zombėt" pradėjau jau. Mąstau, kad šitokie kiekiai harmoninių vaistų supilami, o naudos tik kelioms savaitės. schmoll.gif
Dar tos pasekmės po to...

Svyra ne tik kojos bet ir rankos, o baisiausia mintys...
Atsakyti
apart tai koks pavadinimas tu nauju vaistu? ar cia tysabri visgi bus? smile.gif
[/quote]
Fampridine-jie kam blogai su eisena l.pagerina, bet man siulo I Tysabri. Ka apie ji manot?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, mano vyrui dėl nuovargio gydytoja vakar paskyrė papildomai gerti Merz, aš apie tokį nieko negirdėjusi, ar kas nors vartojate?
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2015 09 18, 09:10)
Sveikos, mergaitės, mano vyrui dėl nuovargio gydytoja vakar paskyrė papildomai gerti Merz, aš apie tokį nieko negirdėjusi, ar kas nors vartojate?

Esu gerus-kazkaip nieko nepastebejau..kitiems labai padeda smile.gif
Atsakyti
Apart tysabri geras vaistas, daug teigiamu atsiliepimu girdejau, nors viena pazystama vartoja jau kelis metus, tai kazkokio teigiamo poveikio nejaucia huh.gif
Atsakyti