Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Man paskutiniu metu visi paumejimai praeina be gydymo kai pradejau vartoti gilenya, seniau taip nebudavo ir nebelieka padariniu jokiu drinks_cheers.gif

QUOTE(voriukai @ 2015 08 23, 21:09)
Fenomenas, as negaliu patikėti. bigsmile.gif

Visą mėnesį jaučiausi taip baisiai, jutau , kad artėja vėl atkritimas. Jis visad man prasideda pamažu ir vis smarkėja. Paskutinę savaitę tiesiog lydžiausi nebepastovėjau ant kojų, viskas krito iš rankų, nebuvo jėgų. Kadangi tai nebe pirmą kartą aiškai žinau čia atkritimas.
Netikėtai užsuko svečiai, tad vynelio taurė, vaišės. Užmigau, kaip kūdikis. Kitą rytą atsikeliu-jausmas, kad viskas atslūgo. Jausmas labai geras, kojos laiko, aišku silpnumas liko. Po dienos vaišių intoksikacija turbūt. Teko viską iškentėti.
Nu bet stebūklas, niekad taip nebuvo, kad kažkur dingo atkritimas. Kol sulaukiu eilės pas šeimos gydytoją, mano sveikata pagerėjo mistiniu būdu.  Stebėsiu , kas dėsis su manim toliau ir ką pasakys gydytojai...

Ar kam buvo, kad atkritimas staiga baigtusi?

Atsakyti
siandien issirasiau vaistukus, gydytoja apziurejus sake jokiu neurologiniu pakitimu nera-dziaugiuosi tuo, paummejimu nera-9 men geriu gilenija. Bet rugsejo pabaigoj turesiu mazyte operacija-pjaus gimdos kakleli..
Atsakyti
Juratema smagu girdet👍as ir vis tikiuosi, kad gilenya veikia ☺ man paumejimas kasmet rugseji arba spalio pradzioj, tai neuzilgo ir pasimatys 😐 db jauciu skaudena koja ir ranka, tikiuosi neperaugs i kazka rimtesnio😕
Atsakyti
Sveiki,

uzsiregistravau tik tam, jog parasyciau sia zinute. Bandziau sioje temoje surasti zodi "Coimbra", deja neradau. Taigi, prasau pasidomekite ir suprasite kodel ieskojau butent sio zodzio:

http://news.yahoo.co...-182706609.html

http://mscure.aussie....au/vitamin-d-2

https://www.youtube....h?v=hOfO29rL-gI

Daug nerasysiu, internete apie tai informacija begales. Gali tiketi, galite ne. Facebook yra italu grupe, serbu grupe apie si "Coimbra protokola". Italu grupeje virs 10,000 nariu - visiems sekasi stebetinai gerai, serbu grupeje - virs 2000. Nieko neirodynesiu, tiesiog jauciu pareiga informuoti kitus - zinau ka reiskia si liga. O baigsiu Albert Einstein fraze "Beprotybė: daryti tą patį vėl ir vėl ir laukti skirtingų rezultatų.".

p.s. fraze skirta vaistams, kurie nepadejo daugiau nei milijonui zmoniu visame pasaulyje..deja manau nepades ir mums wink.gif
Atsakyti
Na, apie vitamino D nauda, tai manau jau visos zinom, ir neurologai seniau liepdavo b grupe naudot, o dabar vis pabrezia D. Bet aciu uz info thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 09 01, 19:01)
Na, apie vitamino D nauda, tai manau jau visos zinom, ir neurologai seniau liepdavo b grupe naudot, o dabar vis pabrezia D. Bet aciu uz info  thumbup.gif

Nesupratai minties wink.gif Reikai vartoti milziniskais kiekiais .. nuo 20,000IU iki 120,000IU priklausomai nuo ligos aktyvumu. Gydytojai rekomenduoja apie 5000IU geriausiu atveju, nes si doze "saugi", t.y. jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(vilnietis_31 @ 2015 09 02, 21:32)
Nesupratai minties wink.gif Reikai vartoti milziniskais kiekiais .. nuo 20,000IU iki 120,000IU priklausomai nuo ligos aktyvumu. Gydytojai rekomenduoja apie 5000IU geriausiu atveju, nes si doze "saugi", t.y. jokio poveikio.

o nemanote, kad Vitamino D perdozavimas gali sukelti sunkias pasekmes, pvz.: kalcio kaupimasis stambiųjų kraujagyslių (aortos, inkstų, širdies, smegenų) sienelėse, inkstų, kepenų, miokardo ląstelėse.
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 09 03, 09:52)
o nemanote, kad Vitamino D perdozavimas gali sukelti sunkias pasekmes, pvz.: kalcio kaupimasis stambiųjų kraujagyslių (aortos, inkstų, širdies, smegenų) sienelėse, inkstų, kepenų, miokardo ląstelėse.

Nemanau wink.gif esu bendraves su italais, bosnais, 1 kanadieciu, australais ir keliais brazilais kurie daugiau nei 2 metus laikosi sio terapinio gydymo. Visi labai patenkinti. Reikia tik laikytis mazai kalcio turincios dietos - nevartoti pieno ir sojos produktu.
Daugiau info cia:
https://www.facebook...483705531797062
Atsakyti
Gydytoja tikrai patvirtino D vitamino naudojimą dideliais kiekiais nei įprastai, bet ne tokiais milžiniškais kiekiais, kaip rašoma.
Atsakyti
Miargos, kas man siandien buvo blink.gif o jau issigandau blink.gif Zodziu vairuoju, lietus lija ir staiga pagalvoju-kas tiem valytuvam atsitiko, nevalo visai? Pasiziurau i sona-o gi kad taip pat nematau doh.gif Paziurau i prieky vaziuojancios masinos numeri-matau tik skaicius, raidziu ne, ir kairej aky istisai tokie kaip ratilai, kaip vandens raibuliai, desinej seseliai kazkoki...jau galvojau chana akytem mano, ir kas svarbiausia visiskai is nieko tai prasidejo. Gryzau, pasedejau uzsimerkus, dar ispradziu tokie lyg seseliai, kaip neuritui esant ir praejo..NU TAI IR SAKYKIT-KAS CIA BUVO?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 09 08, 21:43)
Miargos, kas man siandien buvo  blink.gif o jau issigandau blink.gif  Zodziu vairuoju, lietus lija ir staiga pagalvoju-kas tiem valytuvam atsitiko, nevalo visai? Pasiziurau i sona-o gi kad taip pat nematau  doh.gif  Paziurau i prieky vaziuojancios masinos numeri-matau tik skaicius, raidziu ne, ir kairej aky istisai tokie kaip ratilai, kaip vandens raibuliai, desinej seseliai kazkoki...jau galvojau chana akytem mano, ir kas svarbiausia visiskai is nieko tai prasidejo. Gryzau, pasedejau uzsimerkus, dar ispradziu tokie lyg seseliai, kaip neuritui esant ir praejo..NU TAI IR SAKYKIT-KAS CIA BUVO?

Tikrai keista, keisciausia, kad praėjo taip greitai..
Nu gal nebesikartos tikekimes.
Bet pas akiu gyd.galetum nueiti, gilenya sako krenta ant akiu siaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 08 rugsėjo 2015 - 22:19
tai va ir man baisiai keista, dar tokio bajerio nebuve...as kaune kai buvau pas neurookuliste dave tokia lentele, kad pasitikrint, ar nera geltonosios demes pazeidimo laikas nuo laiko. Tai kas idomiausia akyse tie ratilai sukasi, jausmas kad nieko nematau, o ta lentele visa teisingai atrodo, tai ne tas reiskia.. g.gif panasiausia i neurita, bet keista, nes nei pries tai kazka jauciau, nei skaudejo, tiesiog vaziuojant dejo vaizdu (teisingiau nevaizdu), bet bijau jau dabar...
Apart, o tau jau kazka naujo skyre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 08 rugsėjo 2015 - 22:29