Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(deimante88 @ 2015 08 05, 21:36)
Labas merginos, ar kuriai taip buvo kad issnyko zidiniai kurie nors isvis?

Simpaticai lyg buvo isnyke-kazi kur pradingo..
Nu mano panele tai uraganas-vos speju paskui-nusikalu juodai, taip moka namus apverst -akimirksniu doh.gif
O man sunkios tos kojos-biski paeinu turiu pasedeti, nes kitaip peda atsijungia. Dabar geriu Lindchi is Fohow, nu bent jegu daugiau. Kaip laikotes?
Kazkokie nauji vaistai jau skiriami kam netinka Gilenya, gal man keis, nes nejauciu poveikio teigiamo-geriu jau devintas menuo..
Atsakyti
Apart, koks tu nauju vaistu pavadinimas? smile.gif as geriu gilenya 4 menesius, del poveikio bus matyt atejus rudeniui, nes rudeni visada paumejimas budavo schmoll.gif tai idomu, kokios naujoves, jei sitie neveiks smile.gif del zidiniu dingimo, tai lyg girdejus, jog dingti negali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 08 11, 18:07)
Apart, koks tu nauju vaistu pavadinimas? smile.gif as geriu gilenya 4 menesius, del poveikio bus matyt atejus rudeniui, nes rudeni visada paumejimas budavo  schmoll.gif tai idomu, kokios naujoves, jei sitie neveiks smile.gif del zidiniu dingimo, tai lyg girdejus, jog dingti negali sad.gif

Nenoriu suklaidinti,man regis lt jau skiriamas Tysabri. Vaistai,kurie lašinami į vieną, kartą per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 08 11, 19:27)
Nenoriu suklaidinti,man regis lt jau skiriamas Tysabri. Vaistai,kurie lašinami į vieną, kartą per mėnesį.

Tai jo, senai jau. man kai skyre gylenija siule tysabri, bet atsisakiau/jau geriau karta i 3 men i kauna negu kas menesi schmoll.gif ir dar skaiciau straipsni, kad gylenija irgi sukelia ta smegenu virusa, ir tipo labai ziuretis, jei kokie neaiskus simptomai kreiptis i gydytojus.
va http://www.fda.gov/S...s/ucm457183.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 11 rugpjūčio 2015 - 19:33
As tai kas menesi Gilenijos vaziuoju, leukocitai zemi, tai neskiria kolkas ilgiau smile.gif o krauja vaziuoju priduot ketvirta savaite, tai daznokai gaunasi vazinet i poliklinika ir i ligonine sad.gif
Juratema, o tau leukocitai nenukrite, kad trim menesiam skiria? As tai gal ir visai noreciau tysabrio, bet kai klausiau praeita menesi, tai sake nebutu i ka keist gilenijos😦
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 08 11, 20:39)
As tai kas menesi Gilenijos vaziuoju, leukocitai zemi, tai neskiria kolkas ilgiau smile.gif o krauja vaziuoju priduot ketvirta savaite, tai daznokai gaunasi vazinet i poliklinika ir i ligonine sad.gif
Juratema, o tau leukocitai nenukrite, kad trim menesiam skiria? As tai gal ir visai noreciau tysabrio, bet kai klausiau praeita menesi, tai sake nebutu i ka keist gilenijos😦

leukocitai tai ne, limfocitai pakrite, viskas ten gerai su krauju pas mane. O kas men jei reiktu vazinet, tai man netiktu, nes pvz i uzsieni isvaziuot, tai kas 3 men gaima gryzt, o kas men/niekaip
Atsakyti
Pas mane is pradziu limfocitai pradejo krist ir beveik pasieke kritine riba, poto lyg pradejo kilt po truputi, tada leukocitai staiga pasieke dugna, ziuresim, ka ryt sakys😯tai jau 4 men taip ir gaunu po menesi, nervuojuosi, kad plaukai byra kaip lapai😣vis tikiuosi, gal sustos tas slinkimas😢
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 08 12, 14:46)
Pas mane is pradziu limfocitai pradejo krist ir beveik pasieke kritine riba, poto lyg pradejo kilt po truputi, tada leukocitai staiga pasieke dugna, ziuresim, ka ryt sakys😯tai jau 4 men taip ir gaunu po menesi, nervuojuosi, kad plaukai byra kaip lapai😣vis tikiuosi, gal sustos tas slinkimas😢

Man kas tris raso, kol kas normaliai su krauju.
As is Tiens cinko ir smegenų kalcio geriau tai puse metu nei plaukas nekrenta thumbup.gif
Suzinosiu naujų vaistų pavadinima-ne Tysabri.
Atsakyti
Man ir jau pagaliau 3 menesiam israse, nes leukocitai kiek pakilo☺
Del zidiniu dingimo paklausiau daktares, tai atceit jie dingti negali, beto sako, o tau jie lb rupi, sakau nu zinoma rupi😕tai pagal ja zidiniu skaicius neatspindi zmogaus bukles, atceit pas viena buna pilna galva, o jis dirba, vaiksto gerai, pas kita vos keli, o jo bukle prastesne😮 Dar man buvo idomu, ar su gilenija imanoma, kad pageretu zenkliai sveikata😐 nebent gana ilga laika nebutu paumejimu, tada galima butu tiketis pagerejimo😑
Atsakyti
Fenomenas, as negaliu patikėti. bigsmile.gif

Visą mėnesį jaučiausi taip baisiai, jutau , kad artėja vėl atkritimas. Jis visad man prasideda pamažu ir vis smarkėja. Paskutinę savaitę tiesiog lydžiausi nebepastovėjau ant kojų, viskas krito iš rankų, nebuvo jėgų. Kadangi tai nebe pirmą kartą aiškai žinau čia atkritimas.
Netikėtai užsuko svečiai, tad vynelio taurė, vaišės. Užmigau, kaip kūdikis. Kitą rytą atsikeliu-jausmas, kad viskas atslūgo. Jausmas labai geras, kojos laiko, aišku silpnumas liko. Po dienos vaišių intoksikacija turbūt. Teko viską iškentėti.
Nu bet stebūklas, niekad taip nebuvo, kad kažkur dingo atkritimas. Kol sulaukiu eilės pas šeimos gydytoją, mano sveikata pagerėjo mistiniu būdu. Stebėsiu , kas dėsis su manim toliau ir ką pasakys gydytojai...

Ar kam buvo, kad atkritimas staiga baigtusi?
Atsakyti
Merginos turiu klausima vazinejancioms i Santariskes, visus kartus kiek teko lankytis visada eidavau pas gydytoja Kizlaitiene, paskambinau siandien del vaistu issirasymo uzregistravo pas gydytoja Lescinskiene ca taip ir turi vykt ar man reikejo ivardint gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(~perfectly~ @ 2015 08 24, 23:35)
Merginos turiu klausima vazinejancioms i Santariskes, visus kartus kiek teko lankytis visada eidavau pas gydytoja Kizlaitiene, paskambinau siandien del vaistu issirasymo uzregistravo pas gydytoja Lescinskiene ca taip ir turi vykt ar man reikejo ivardint gydytoja?

Registruoja pas tą gydytoją pas kurį dar kokia vieta likusi. Kitą kartą pasakykite pas ką norite ir pasakys yra laivų vietų ar ne, jei nebūna rašo pas ką yra vietos.
Atsakyti