Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2014 03 13, 17:35)
rimta apkrova cia doh.gif gal kokių fermentų į pagalbą?
man irgi pavasaris - pradėjau solumedrolį šian schmoll.gif
o kaip jūs visos hormonus lašinatės: gulat į ligoninę ar turit kitų būdų, man tai kažkokia nesąmonė, kad susilašinti 3 lašines reikia gult į ligoninę - valstybės lėšų švaistymas g.gif

Galite nesigulti, seimos daktare israsys i komoensuojamu vaistu knygele, susimokesite uz vaistus(nepamenu, gal apie 60lt - solimedrolis, laseline ir NaCl) ir proceduriniame poliklonikos susilasinsite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2014 03 13, 16:52)
Galite nesigulti, seimos daktare israsys i komoensuojamu vaistu knygele, susimokesite uz vaistus(nepamenu, gal apie 60lt - solimedrolis, laseline ir NaCl) ir proceduriniame poliklonikos susilasinsite. mirksiukas.gif

jooooo, paskambinau į polikliniką, tai kaip į ufonautą pažiūrėjo: jūs ką, čia juk hormonai, o jei kokia reakcija, kas už jus atsakys ir t.t., žodžiu, net į kalbas nesileido schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2014 03 13, 18:01)
jooooo, paskambinau į polikliniką, tai kaip į ufonautą pažiūrėjo: jūs ką, čia juk hormonai, o jei kokia reakcija, kas už jus atsakys ir t.t., žodžiu, net į kalbas nesileido schmoll.gif

Man neurologe i atsakyma paraso, kad sulasintu tris gramus ir viskas. Na jos draudziasi, bijo, tik nezinau ko. Gal kam ir pleciantis ar Mg ir kt gali buti blogai, bet lasina. Jus taretes su savo seimos ar su registratura?
Atsakyti
As Vilniuje paskutini karta lasinausi privacioj poliklinikoj smile.gif mokejau 30lt uz viena lasaline, bet turi buti receptai is neurologo g.gif
Atsakyti
Na man kaip aiskino mano daktare, kad ji negali israsyti, tada tektu gultis, o seimos gali ir taip darem tris kartus.
Atsakyti
Mano seimos daktare nei raso man solumedroli, o del sulasinimo poliklinikoj tai net kalbos nera, sako mes tuo neuzsiimam sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, man ir pavasaris kerta. Laikausi dantis sukandus, dar biski , dar biski ir praeis...
Kai blogai irgiprivalau gultis i ligonine tom keliom 3 dienom, nors gaunasi visos 5 ar 7 dazniausiai. Tikra nesamone, o kur dar kelione i kita Lietuvos gala.

Pas mus atsisake man pastatyt laseline solumedrolio poliklinikoj-sake varyk i Klaipeda ir viskas:(

Visa sistema tu centru tokia ydinga, jei nesi to miesto gyventojas , kad net...
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 03 13, 15:34)
kaip nustate jog tai IS, ar kraujo tyrimai parodo ka nors? jau nugazdinot mane

Atliekamas galvos smegenu magnetinio rezonanso tyrimas. Kraujas nieko nerodo. Neprisigalvokit ligu pirma laiko 4u.gif
Atsakyti
Kizlaitiene man israse baklofeno, kai pasiskundziau, kad raumenys pradejus vartoti rebifa daznai gana itempti g.gif kazin ar ji vartojant vairavimui netrukdo? nes raso, kad geriau nevairuoti ji geriant, nes trukdo susikoncentruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 03 13, 20:47)
Kizlaitiene man israse baklofeno, kai pasiskundziau, kad raumenys pradejus vartoti rebifa daznai gana itempti g.gif kazin ar ji vartojant vairavimui netrukdo? nes raso, kad geriau nevairuoti ji geriant, nes trukdo susikoncentruoti g.gif

tikrai nebijok, as vairuoju ir Baklofena naudoju beveik nuolat, tikrai netrukdo, jei nera dideles dozes, as siuo metu geriu 3k. po 10 mg.

Papildyta:
QUOTE(S@gi @ 2014 03 13, 17:04)
Man neurologe i atsakyma paraso, kad sulasintu tris gramus ir viskas. Na jos draudziasi, bijo, tik nezinau ko. Gal kam ir pleciantis ar Mg ir kt gali buti blogai, bet lasina. Jus taretes su savo seimos ar su registratura?

del lasinimo klausiau seimos gydytojos, o israse Santariskes. taip nesinori i ligonine, tuo labiau, kad as vilniete ir tikrai nematau prasmes trintis ligoninej tiek laiko, tik didesniu ligoniu ten pasidarai, o dar kai vairuoju, tai isvis nera problemos suvazinet... sian sulasino ir vel i darba isvariau biggrin.gif atrodau gal ir nekaip, perbalus, bet savaitgalis ant nosies - atsigausiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 03 13, 17:28)
As Vilniuje paskutini karta lasinausi privacioj poliklinikoj smile.gif mokejau 30lt uz viena lasaline, bet turi buti receptai is neurologo g.gif

gal gali pasidalinti kokioj, taip nesinori kazko prasineti, susimokejai ir ramu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 13 kovo 2014 - 20:17
gal gali pasidalinti kokioj, taip nesinori kazko prasineti, susimokejai ir ramu ax.gif
[/quote]
Atrasiau tau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 03 13, 16:34)
kaip nustate jog tai IS, ar kraujo tyrimai parodo ka nors? jau nugazdinot mane

LumiLumi jau atsakė 4u.gif buvo atliktas MRT rasti aktyvūs židiniai ir nuo tada prasidėjo mano kelionės po KMUK unsure.gif kraujas, kas susiję su IS, nieko nerodo.
kitą savaitę mane vėl guldo verysad.gif
Atsakyti