Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Lumi, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 26 gegužės 2015 - 21:20
Sveikinu, Lumi 2.gif
Atsakyti
merginos, kaip smagu skaityti kad laukiat ar jau sulauket savu stubukleliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu visas ir linkiu visom ta jausma patirti. ir as noreciau kada nors nestuke.gif

nelabai i tema, bet klausimas merginoms kurios gilenya vartoja, nerealiai slenka plaukai, nerealiai.. gal kokiu patarimu gydytoja sake? man niekas nieko nepatarė, nežinau ką daryti.
Atsakyti
Geras, as irgi seriuosi kaip kate, bet kazkaip nepagalvojau kad tarp vaistu ir plauku yra rysys...Gal rimtai? Laukiam atsakymu
Atsakyti
Gylenya vartoju daugiau nei 3 metai, jokiu plauku slinkimu ar panasiai nebuvo smile.gif viena kart metuose visada man slinkdavo net ir vaistu nevartojant, tai as niekad su vaistais to nesutapatinau wink.gif tik vienas dalykas yra kad tie vaistai naikina imuniteta, po 3 metu ryskiai pakite kraujo tirimai
doh.gif

QUOTE(juratema @ 2015 05 30, 11:45)
Geras, as irgi seriuosi kaip kate, bet kazkaip nepagalvojau kad tarp vaistu ir plauku yra rysys...Gal rimtai? Laukiam atsakymu

Atsakyti
As pusantro menesio naudoju gilenya irgi pastebejau padidejusi plauku slinkima, aisku pas mane buna, kad vasara visada plaukai labiau slenka ir po steroidu padideja slinkimas sad.gif pas man plaikai ilgi ir grazus ir as labai bijau netekti plauku schmoll.gif
Merginos, o jus pastebit, kad sukuojant daugiau issipesa, ar ir siaip krenta stipriai? Jau galvoju, gal teks perfectil pirkt, gal sustabdys ta procesa smile.gif
Atsakyti
byra visur kur einu tie mano plaukai-pvz issiurbiu grindis ir einu plaut ir jau vel ant grindu matau metosi, o pas mane grindys sviesios o plaukai tamsus-tai kaip nervina...
Atsakyti
bet ka daryt kad taip nebutu? maniskiai tokie gražūs buvo..o dabar liko plona plona kasa. as manau kad tikrai nuo vaistu, nes netekau kokių 40 procentų. perfectil turiu. o ka dar? gal kas ka naudoja?
Atsakyti
Sypsena kiek laiko vartoji Gilenya? O kaip del augimo? Normaliai auga? smile.gif jau mane panika apeme, be plauku likt nenoriu fear.gif
Juratema mano irgi tamsus tai ant grindu irgi pastoviai pastebiu nukritusiu sad.gif
Atsakyti
Plaukams stiprinti labai gerai Pantogar, mano kolegė po visokių ligų ir operacijų kone nuplikus buvo, o šitas preparatas labai padėjo.... ir aš nusiperku karts nuo karto 4u.gif
Atsakyti
Mielosios patarkit, ką vartojat nuo kojos traukulių jei kuriai tai pasireiškia.

Nebegaliu daugiau kentėt. cry.gif

Traukia su skausmu. Nei sėdėt, nei gulėt. Nors sienom lipk. Jau kas kelios minutės maratonas prasideda. Baigiu išdurnėt...

Neurologas man kaip dievas -nepasiekiamas. Bandžiau registracijos laimę jau 3 kartus- niekad nelieka talonų.
Atsakyti
Eikit be talono 4u.gif
Atsakyti