Lumi, nuosirdziausi sveikinimai
Sveikinu, Lumi
merginos, kaip smagu skaityti kad laukiat ar jau sulauket savu stubukleliu sveikinu visas ir linkiu visom ta jausma patirti. ir as noreciau kada nors
nelabai i tema, bet klausimas merginoms kurios gilenya vartoja, nerealiai slenka plaukai, nerealiai.. gal kokiu patarimu gydytoja sake? man niekas nieko nepatarė, nežinau ką daryti.
nelabai i tema, bet klausimas merginoms kurios gilenya vartoja, nerealiai slenka plaukai, nerealiai.. gal kokiu patarimu gydytoja sake? man niekas nieko nepatarė, nežinau ką daryti.
Geras, as irgi seriuosi kaip kate, bet kazkaip nepagalvojau kad tarp vaistu ir plauku yra rysys...Gal rimtai? Laukiam atsakymu
Gylenya vartoju daugiau nei 3 metai, jokiu plauku slinkimu ar panasiai nebuvo viena kart metuose visada man slinkdavo net ir vaistu nevartojant, tai as niekad su vaistais to nesutapatinau tik vienas dalykas yra kad tie vaistai naikina imuniteta, po 3 metu ryskiai pakite kraujo tirimai
QUOTE(juratema @ 2015 05 30, 11:45)
Geras, as irgi seriuosi kaip kate, bet kazkaip nepagalvojau kad tarp vaistu ir plauku yra rysys...Gal rimtai? Laukiam atsakymu
As pusantro menesio naudoju gilenya irgi pastebejau padidejusi plauku slinkima, aisku pas mane buna, kad vasara visada plaukai labiau slenka ir po steroidu padideja slinkimas pas man plaikai ilgi ir grazus ir as labai bijau netekti plauku
Merginos, o jus pastebit, kad sukuojant daugiau issipesa, ar ir siaip krenta stipriai? Jau galvoju, gal teks perfectil pirkt, gal sustabdys ta procesa
Merginos, o jus pastebit, kad sukuojant daugiau issipesa, ar ir siaip krenta stipriai? Jau galvoju, gal teks perfectil pirkt, gal sustabdys ta procesa
byra visur kur einu tie mano plaukai-pvz issiurbiu grindis ir einu plaut ir jau vel ant grindu matau metosi, o pas mane grindys sviesios o plaukai tamsus-tai kaip nervina...
bet ka daryt kad taip nebutu? maniskiai tokie gražūs buvo..o dabar liko plona plona kasa. as manau kad tikrai nuo vaistu, nes netekau kokių 40 procentų. perfectil turiu. o ka dar? gal kas ka naudoja?
Sypsena kiek laiko vartoji Gilenya? O kaip del augimo? Normaliai auga? jau mane panika apeme, be plauku likt nenoriu
Juratema mano irgi tamsus tai ant grindu irgi pastoviai pastebiu nukritusiu
Juratema mano irgi tamsus tai ant grindu irgi pastoviai pastebiu nukritusiu
Plaukams stiprinti labai gerai Pantogar, mano kolegė po visokių ligų ir operacijų kone nuplikus buvo, o šitas preparatas labai padėjo.... ir aš nusiperku karts nuo karto
Mielosios patarkit, ką vartojat nuo kojos traukulių jei kuriai tai pasireiškia.
Nebegaliu daugiau kentėt.
Traukia su skausmu. Nei sėdėt, nei gulėt. Nors sienom lipk. Jau kas kelios minutės maratonas prasideda. Baigiu išdurnėt...
Neurologas man kaip dievas -nepasiekiamas. Bandžiau registracijos laimę jau 3 kartus- niekad nelieka talonų.
Nebegaliu daugiau kentėt.
Traukia su skausmu. Nei sėdėt, nei gulėt. Nors sienom lipk. Jau kas kelios minutės maratonas prasideda. Baigiu išdurnėt...
Neurologas man kaip dievas -nepasiekiamas. Bandžiau registracijos laimę jau 3 kartus- niekad nelieka talonų.
Eikit be talono