Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Albe69 @ 2015 05 20, 21:54)
As pirma irgi pernesiojau, bet kadangi data buvo negerai nustatyta, tai neaisku tik kiek laiko, ar 4 d. ar 14 d g.gif Man medikai irgi prognozavo, kad gims apie 3600, o gime 4220 g. Bet pagimdziau pati ir gan greitai. Labai tikiuosi, kad sykart bus mazesnis vaikelis ax.gif

Labukas,

galiu "nuraminti" - antras dažniausiai būna didesnis.....
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 05 21, 09:51)
Labukas,

galiu "nuraminti" - antras dažniausiai būna didesnis.....

biggrin.gif na laukiwm,bus matyt;)
Atsakyti

Pasidalinkite, kas per hemopatinis vaistas leidziamas? ax.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(juratema @ 2015 05 20, 15:59)
Lumi- 4u.gif man terminas buvo balandzio apie 20 kazkas, bet as pati tikslia diena zinojau kada pastojau, ir neteisingas tas terminas buvo, gime geguzes 5, riebi, virs 4 kg mergiote smile.gif uztai dabar kuda, vieni kauliukai  smile.gif
Rutele- man po gilenijos paskyrimo (lapkricio men) tai savijauta tikrai nebloga buvo, jau vien tai, kad as avonexa labai sunkiai pernesiau, 2 dienas su temperatura vaiksciodavau ir viso kuno skausmais,-tai vien tai kad to neliko man jau buvo kaip pagerejimas smile.gif o siaip savijautai tai kazkokios ypatingos ytakos nepastebejau, planuoju vel susileist kursa homeopatiniu, ir tegu kas ka nori sneka-o jie man veikia  smile.gif  meginsiu pasistiprint biskiuka

Atsakyti
Deimante- galium heel ir cerebrum heel, leist viena ir kita, bent man labai padeda, ir siaip gan daug kas naudoja juos
Atsakyti
O galium heel geriamieji lasai gal bandete?
O kas kiek laiko leidziates ir kur leisti? Ar jie skausmkngi? blush2.gif tikiuso gal man pagelbes

QUOTE(juratema @ 2015 05 23, 13:17)
Deimante- galium heel ir cerebrum heel, leist viena ir kita, bent man labai padeda, ir siaip gan daug kas naudoja juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimante88: 23 gegužės 2015 - 14:58
Nezinau apie geriamus, leidziami viena diena cerebrum, kita galium 1 d. pertrauka ir vel, taip po 10 amp iseina menesi leidimasis. Man veikia blush2.gif O del skausmo "homeopatiniai vaistai yra vandenukas, juose nera nieko kas veiktu, cia tik zmoniu kvailinimas" lotuliukas.gif tai ka ten skaudet gali biggrin.gif p.s.-nuomone is Lt spaudos straipsniu paimta biggrin.gif
Tiesa, Lietuvoj sito "vandenuko" taip paprastai nenusipirksi ir kaina kosmine, reik kad gydytoja parasytu ta vadinama "vardini recepta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 26 gegužės 2015 - 15:28
Lumi 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 05 26, 19:09)
Lumi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 05 26, 19:09)
Lumi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Jau issiluksteno? bigsmile.gif
Atsakyti