Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Albe, smagu smile.gif Kazin kaip Lumi?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 05 19, 18:34)
Albe, smagu  smile.gif  Kazin kaip Lumi?

Vis dar nescia, uzsispyrus mano mergina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 20, 08:11)
Vis dar nescia, uzsispyrus mano mergina biggrin.gif

smile.gif 4u.gif
Lumi, tau ciklas su ultragarsu atitiko data?
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 05 20, 11:11)
smile.gif  4u.gif
Lumi, tau ciklas su ultragarsu atitiko data?

Galima sakyti atitiko, pagal UG gimdyt turejau 15 d., o pagal cikla 18d. Bet uzsisedejo mazoji smile.gif ir siaip mergyte is mazesniu, gal dar svori auginasi.

Kaip savijautos? 4u.gif
Atsakyti
Lumi-tinginuke augini-tingi is pilvelio kraustytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 05 20, 13:01)
Lumi-tinginuke augini-tingi is pilvelio kraustytis  smile.gif

drinks_cheers.gif turbut patinka jai pas mane, juk viskas iskaiciuota biggrin.gif Bet bandom kalbinti, kad neuzsibutu per ilgai, nenoriu jokiu skatinimu ir pan.
Atsakyti
O man veido neuralgija prasidejo, nesuprantu cia nuo is ar perpute g.gif ir vakar kojos kazkaip kliuvinejo keistai sad.gif kolkas gilenijos jokio teigiamo poveikio nejauciu huh.gif pries tai jauciausi zymiai geriau sad.gif
O jus merginos, kurios vartojat, ar jau pajutot, kad pagerejo sveikata nuo gilenijos? smile.gif as vartoju menesi, bet tik salutiniai tai vieni tai kiti islenda, o db tas veidas ir koju kliuvimas, nezinau net ka ir galvoti :/ gal daugiau laiko reikia teigiamiems pokyciams unsure.gif
Atsakyti
Lumi- 4u.gif man terminas buvo balandzio apie 20 kazkas, bet as pati tikslia diena zinojau kada pastojau, ir neteisingas tas terminas buvo, gime geguzes 5, riebi, virs 4 kg mergiote smile.gif uztai dabar kuda, vieni kauliukai smile.gif
Rutele- man po gilenijos paskyrimo (lapkricio men) tai savijauta tikrai nebloga buvo, jau vien tai, kad as avonexa labai sunkiai pernesiau, 2 dienas su temperatura vaiksciodavau ir viso kuno skausmais,-tai vien tai kad to neliko man jau buvo kaip pagerejimas smile.gif o siaip savijautai tai kazkokios ypatingos ytakos nepastebejau, planuoju vel susileist kursa homeopatiniu, ir tegu kas ka nori sneka-o jie man veikia smile.gif meginsiu pasistiprint biskiuka
Atsakyti
Juratema, sutinku, kad 100% tikslumu jie ten tikrai nepaskaiciuoja drinks_cheers.gif

As nenoriu dideles, bijau, kad neisstenesiu, noriu natur gimdyti biggrin.gif
Atsakyti
Na rytoj vaziuoju issirasyt vel vaistu, reikes paklaust kaip cia yra su ta gilenya, kad man tos kojos kliut pradejo, ko ansciau nebuvo, kazkaip galvojau sie vaistai stipriai liga veikia, nes isgirti buvo g.gif aisku del badymosi tai tikrai gera be jo, bent jau kojos pradeda atrodyt normaliai, o vat salutiniu su rebifu man beveik nebuvo, o su gilenya pirmas menuo, toks gana nelengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 20, 14:38)
Galima sakyti atitiko, pagal UG gimdyt turejau 15 d., o pagal cikla 18d. Bet uzsisedejo mazoji smile.gif ir siaip mergyte is mazesniu, gal dar svori auginasi.

Aš pati pirmąjį pernesiojau smile.gif o gal gimė laiku,tada kada jam reikėjo wink.gif o dėl mažylės svorio-sesuo nesenai gimdė, medikai nuteikė, kad gims visai mažutė, nesieks ne trijų kg, o gimė 3700. Sunku ultragarsu matyti svorį, bet tikiuosi, kad tavo daktarai numato teisingai, ir aš noriu, kad mūsų gimtu mažesnė wink.gif

Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 05 20, 20:46)
Na rytoj  vaziuoju issirasyt vel vaistu, reikes paklaust kaip cia yra su ta gilenya, kad man tos kojos kliut pradejo, ko ansciau nebuvo, kazkaip galvojau sie vaistai stipriai liga veikia, nes isgirti buvo g.gif aisku del badymosi tai tikrai gera be jo, bent jau kojos pradeda atrodyt normaliai, o vat salutiniu su rebifu man beveik nebuvo, o su gilenya pirmas menuo, toks gana nelengvas smile.gif

Tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2015 05 20, 20:37)
Aš pati pirmąjį pernesiojau smile.gif o gal gimė laiku,tada kada jam reikėjo  wink.gif o dėl mažylės svorio-sesuo nesenai gimdė, medikai nuteikė, kad gims visai mažutė, nesieks ne trijų kg, o gimė 3700. Sunku ultragarsu matyti svorį, bet tikiuosi, kad tavo daktarai numato teisingai, ir aš noriu, kad mūsų gimtu mažesnė wink.gif

As pirma irgi pernesiojau, bet kadangi data buvo negerai nustatyta, tai neaisku tik kiek laiko, ar 4 d. ar 14 d g.gif Man medikai irgi prognozavo, kad gims apie 3600, o gime 4220 g. Bet pagimdziau pati ir gan greitai. Labai tikiuosi, kad sykart bus mazesnis vaikelis ax.gif
Atsakyti