QUOTE(ruteleee26 @ 2015 04 25, 19:08)
Beje norejau paklaust tu, kurie vartoja gilenya, kaip buvo su pulsu pradzioje? as vartoju trecia diena ir pulsas mano apie 60 nuolat, jauciuosi silpnokai, bandau kava gerti, kad vel zvalesne tapciau, nes atrodo prigulsiu ir issijungsiu ir dar nuolat salta, idomu ar cia verta sunerimti ar nieko baisaus?
[
[
Sveiki, manau, kad labai jaudinti nereikia, jeigu vartojate labai neilgai. Man beveik visą pirmą mėnesį buvo kažkokia keistoka savijauta: širdis permušdavo, gerklėje tarsi plaka, pulsas sumažėjęs ir miego vis norėdavau, skaudėdavo gerklę, tiksliau limfazgius, bet kažkaip pakui pradėjo viskas normalizuotis ir po kokio mėnesio, gal net nepilno, visai jokių šalutinių nejaučiau Aišku, jeigu ten širdelė labai pradėtų nerimauti, tai laukti to pagerėbjimo ir nieko nedaryti gal nereikėtų
Papildyta:
QUOTE(easy22 @ 2015 04 25, 08:58)
Labas rytas,
Kad tik ir toliau vaistukai tiktų
kurios vartojate Gilenija, sakykite kiek prieš tai vaistų vartojote? turiu galvoje Avonex, copaxone ir kt
Kad tik ir toliau vaistukai tiktų
kurios vartojate Gilenija, sakykite kiek prieš tai vaistų vartojote? turiu galvoje Avonex, copaxone ir kt
Aš prieš Gilenya vartojau Avonexą (2009 pradėjau), paskui Betaferoną (2012 pradėjau), bet visą tą laiką ir buvo laaaabai stiprūs šalutiniai, visus tuos metus po kiekvienos dozės gerdavau Ibuprofeną 600 stiprumo, nes be jų tai pasidarydavau ligonis didžiausias kelioms dienoms, būdavo ir paūmėjimų. Dabar tai, tfu tfu tfu, bet labai gerai jaučiuosi, jokių šalutinių, žodžiu, esu sveikas ir laimingas žmogus