Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2015 03 23, 13:28)
As nuo lapkricio jau su gylenija draugauju-na su avonexu nera ka lygint-man tai labai gerai  thumbup.gif jokiu pasaliniu, tiesa dabar pora savaiciu spaudimas kazko sokineja ir pulsas greiteja, bet cia gal del kitu priezasciu. O siaip-pasaliniu juntamu jokiu, vartojimas patogus, man tai labai patinka

Juratema, o ka darai, jei pulsas pakyla? nes mano pulsas ir taip megsta pakilti be gilenijos, nors nera kad labai daznai, bet buna, kad isgeriu ketvirtadali propranololio, o db mane prigasdino, kad jokiais budais negalesiu ju gerti schmoll.gif tai galvoju, ka reikes daryt, jei pakils pulsas g.gif Bet siaip as labai noriu tos gilenijos, nes 1,5 metu naudoju rebifa ir jauciu, kad jau nera kur leisti, nes esu gana liekna, kol galejau i uzpakali leidau ir buvo gerai man, bet dabar ziuriu jau visur duobes po oda, jau ir kojose tas pats doh.gif zodziu greiciau, jau atsikratyt to rebifo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 03 23, 12:54)
idomu, ar nepuola visos infekcijos, kai butent stipriai zudo leukocitus sis vaistas bijau.gif ziuriu dabar ji visiems masiskai skiria smile.gif

Sveiki, aš nuo lapkričio gyvenu su Gilenya, labai džiauogiuosi, nes betaferonas tai iš manęs ligonį didžiausią padarydavo, o dabar nieko nejaučiu, jokių šalutinių thumbup.gif Dėl infekcijų ir leukocitų: man pirmą mėnesį po vartojimo pradžios nukrito beveik iki kritinės, bet paskui organzimas persilaužė ir dabar tų leukocitų truputį mažiau, nei pas sveiką žmogų, bet nežymiai, žodžiu, viskas puiku smile.gif Darė operaciją, po jos bandė kabintis kažkas, pakilo tie leukocitai, bet greitai antibiotikų keliomis dozėmis juos numušė. Šiaip, nuo lapkričio mėnesio, kai pradėjau vartoti, nė karto nebuvau pasigavusi jokios infekcijos, nors dirbu darbą su vaikais ir ateiną visokių: ir sloguojančių, ir kostinčių, ir čiaudinčių, bet nieko smile.gif Aš tai esu labai patenkinta šiuo pakeitimu, nes jaučiuosi sveikas žmogus ir nejaučiu (kai nebūna paūmėjimų) jokio diskomforto dėl savo ligos, o kas gali būti svarbiau smile.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau....
Atsakyti
QUOTE(Maartaa @ 2015 03 23, 19:34)
Sveiki, aš nuo lapkričio gyvenu su Gilenya, labai džiauogiuosi, nes betaferonas tai iš manęs ligonį didžiausią padarydavo, o dabar nieko nejaučiu, jokių šalutinių  thumbup.gif  Dėl infekcijų ir leukocitų: man pirmą mėnesį po vartojimo pradžios nukrito beveik iki kritinės, bet paskui organzimas persilaužė ir dabar tų leukocitų truputį mažiau, nei pas sveiką žmogų, bet nežymiai, žodžiu, viskas puiku  smile.gif  Darė operaciją, po jos bandė kabintis kažkas, pakilo tie leukocitai, bet greitai antibiotikų keliomis dozėmis juos numušė. Šiaip, nuo lapkričio mėnesio, kai pradėjau vartoti, nė karto nebuvau pasigavusi jokios infekcijos, nors dirbu darbą su vaikais ir ateiną visokių: ir sloguojančių, ir kostinčių, ir čiaudinčių, bet nieko  smile.gif  Aš tai esu labai patenkinta šiuo pakeitimu, nes jaučiuosi sveikas žmogus ir nejaučiu (kai nebūna paūmėjimų) jokio diskomforto dėl savo ligos, o kas gali būti svarbiau  smile.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau....

Dziugu girdet, kad vaistai jums padeda, tikiuosi ir as, kad viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
As truputi metroprololi pageriau, labiau del spaudimo, pulsas nevargina manes kad ir sokineja, bet gydytoja sake, kad negalima..na as nedaug, gal kokia savaituke pageriau, tai man lyg ir apramino ta sokinejima..
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 03 23, 23:01)
As truputi metroprololi pageriau, labiau del spaudimo, pulsas nevargina manes kad ir sokineja, bet gydytoja sake, kad negalima..na as nedaug, gal kokia savaituke pageriau, tai man lyg ir apramino ta sokinejima..

o metoprololis pulso stipriai nesumazino? po kiek gerei?
Atsakyti
po ketvirtuka tabletes ryte ir vakare, nes kazkada esu gerus po puse, tai stipriai spaudima mazino man
Atsakyti
Mai kai nuo geriamo prednizolono kildavo spaudimas ir pulsas tai as gerdavau 2 dienoje po 25mg man atrodo, nes viena nepadedavo g.gif siryt atsikeliau ir jau kazko sirdis neduoda ramybes, kazin kas cia jai uzejo, jau ilgokai buvo rami huh.gif
Atsakyti
Geriu prednizolona po 12 tableciu, nebegaliu uzmigti, gal jums taip buvo, kas galetu padeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2015 03 24, 18:30)
Geriu prednizolona po 12 tableciu,  nebegaliu uzmigti, gal jums taip buvo, kas galetu padeti verysad.gif

As, kai steroidus naudoju pvz lasina ar geriamus naudojau karta, tai nakty niekaip neuzmiegu ir tokia energinga patampu, daktarai sake cia tokia mano reakcija i steroidus, kai kuriems taip buna, todel dazniausiai israso prie ju dar ir migdomuju tam laikotarpiui, kol naudoju steroidus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2015 03 24, 21:08)
As, kai steroidus naudoju pvz lasina ar geriamus naudojau karta, tai nakty niekaip neuzmiegu ir tokia energinga patampu, daktarai sake cia tokia mano reakcija i steroidus, kai kuriems taip buna, todel dazniausiai israso prie ju dar ir migdomuju tam laikotarpiui, kol naudoju steroidus smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi kai solumedroli lasina tai nemiegu, ir isvis kaip as sakau-psichoze prasideda, kazkoks pyktis, atrodo negali susivaldyt..tai jei raminanciu neparaso, pati atsivezus turiu visada
Atsakyti
Pamenu, seniau, kaip tik pradėjo lašinti prednizolonų lašelines, kaip pabusdavau ir niekaip neužmigdavau, eidavau kažkodėl pavalgyti - suveigdavo. lotuliukas.gif Dabar kaip turėjus lašelinių "n", jokių pašalinių veiksnių nejaučiu, turbūt prisijaukinau biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara, moterys,

Straipsniai verti demesio (anglu kalba). Kitoks poziuris I taip vadinama IS: http://dramir.com/testimonials.php

Labai informatyvus forumas apie IS taipogi anglu kalba: http://www.thisisms.com
Atsakyti