Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2015 03 12, 23:57)
Man jau pora dienu skauda absoliuciai visus sanarius, stubura...nu viiska..susileidau siandien olfen bet kol kas nejauciu kad geriau butu.. verysad.gif  Ir dar desines kojos pedos isorini krasta taip bjauriai degina, kad turiu ytarima, kad cia mano IS darbuojasi... verysad.gif

Man nuo didelių skausmų kažkiek padeda Gabapentinas unsure.gif bjaurus vaistas bet ką darysi ir dabar vis didinu dozę, nes man kojos skausmas baisus doh.gif
Maartaa, man čia panašiau į IS verysad.gif gal labai bijojote ir jaudinotės dėl operacijos tai po jos kai atsipalaidavot ir trenkė IS verysad.gif man būna su vaikais taip kai labai serga, kol joms labai blogai aš dar sukuosi, bet tik pasveiksta tada jau trenkia man doh.gif
Atsakyti
Maartaa laikykis 4u.gif bet manau kreipkis i neurologa, kad paziuretu kas ir kaip..Na as ir galvoju, kad man cia IS isijaute, pries savaite gavau kvietima i policija, tai 2 paras prazliumbiau, suprantu kad nera ko, bet nesusivaldau- gavau baudele uz greity doh.gif ir nuo tada pradejo skaudet viska, o jau kelias dienas tai omg...po vakarykscio olfeno siandien dar ir strenas skaudet pradejo doh.gif eisiu gabapentino kalt.. verysad.gif
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jauciu ir man pavasaris savo daro, kakla vel pradejo skaudet. Kojos tai viena tai kita protarpiais aptirpsta. Kolkas nedaug ir greit praeina, tikiuosi dar kuri laika isvengt rimtesniu paumejimu unsure.gif
Atsakyti
Pas mane ir pavasaris isisuko, kaip ir jums kojos tai viena tai kita patirpsta, arba apsunksta raumenys... tai gavau geriamo prednizolono jau 5 diena kaip geriu, dabar galva pradejo suktis bet turbut nuo prednizolono.... tikimes pageres.....
ka jus vartojate energijos kai truksta ?

QUOTE(Albe69 @ 2015 03 20, 21:05)
Sveikos 4u.gif

Jauciu ir man pavasaris savo daro, kakla vel pradejo skaudet. Kojos tai viena tai kita protarpiais aptirpsta. Kolkas nedaug ir greit praeina, tikiuosi dar kuri laika isvengt rimtesniu paumejimu  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2015 03 21, 19:33)
Pas mane ir pavasaris isisuko, kaip ir jums kojos tai viena tai kita patirpsta, arba apsunksta raumenys... tai gavau geriamo prednizolono jau 5 diena kaip geriu, dabar galva pradejo suktis bet turbut nuo prednizolono.... tikimes pageres.....
ka jus vartojate energijos kai truksta ?

Nieko nevartoju isvis. Nezinau ar cia del nestumo ar del ligos mazai jegu g.gif
Atsakyti
Na dar ir oro kaita, visokie saules uztemimai mus veikia

quote=Albe69,2015 03 21, 20:37]
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 03 21, 19:37)

Gali buti ir del nestumo. Pas mane irgi jegu trukumas, ridenuosi kaip balionelis biggrin.gif pirmam trimestre irgi jegu nebuvo.

Pritarciau ir del oro kaitos, bet del saules uztemimu sasajos su IS as nesutikciau, cia jau is fantastikos srities ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

nori pakeisti vaistus man is copaxono i gilenya. prigasdino pažistama šalutiniais.. kadangi guldo į ligoninę manau susikys visas blogybes. o Kaip Jums atrodo? kokios nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2015 03 22, 22:31)

nori pakeisti vaistus man is copaxono i gilenya. prigasdino pažistama šalutiniais.. kadangi guldo į ligoninę manau susikys visas blogybes. o Kaip Jums atrodo? kokios nuomonės?

Sveiki! To pačio ir aš guluosi į ligoninę. Žiūrėsim kaip čia bus... o bus viskas ok smile.gif
Atsakyti
As tai turbut balandzio pabaigoj gausiu tik gilenya, kadangi as nesirgus vejaraupiais, teko darytis du skiepus, sis malonumas kainavo 90 euru ir dar po paskutinio reikia laukti menesi, kol suveiks tas skiepas huh.gif tai dar menesiui rebifa israse, bet jau taip pavargau as nuo tu visu vaistu, net nezinau, ko tiketis is tos gilenijos blink.gif idomu, ar nepuola visos infekcijos, kai butent stipriai zudo leukocitus sis vaistas bijau.gif ziuriu dabar ji visiems masiskai skiria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 23 kovo 2015 - 12:55
As nuo lapkricio jau su gylenija draugauju-na su avonexu nera ka lygint-man tai labai gerai thumbup.gif jokiu pasaliniu, tiesa dabar pora savaiciu spaudimas kazko sokineja ir pulsas greiteja, bet cia gal del kitu priezasciu. O siaip-pasaliniu juntamu jokiu, vartojimas patogus, man tai labai patinka
Atsakyti

Sveika vartoju gilenya jau 3 metus gavau viena is pirmuju lietuvoje, per tiek laiko jokiu salutiniu.... o siaip salutiniu visis vaistai turi.... jei nori daugiau info parasyk privaciai

QUOTE(sypsena000 @ 2015 03 22, 23:31)

Atsakyti