Saunuolis chirurgas, kad domisi kiek esu pati girdejusi ir skaiciusi, tai narkoze ligos neblogina. Rizikos yra tik tais atvejais jeigu liga labai stipriai pazengusi ir zmogus turi didele negalia. Pati asmeniskai nesusidurus. Galbut daugiau forumo dalyviu pasisakytu. Sekmes jums, linkiu, kad viskas butu gerai
QUOTE(LumiLumi @ 2015 02 22, 15:53)
Saunuolis chirurgas, kad domisi kiek esu pati girdejusi ir skaiciusi, tai narkoze ligos neblogina. Rizikos yra tik tais atvejais jeigu liga labai stipriai pazengusi ir zmogus turi didele negalia. Pati asmeniskai nesusidurus. Galbut daugiau forumo dalyviu pasisakytu. Sekmes jums, linkiu, kad viskas butu gerai
Ačiū, dar vis tikiu gydytojais ir tai, kad jei žino, ką daro
Mano vyrui darė pilną narkozę net 2 kartus, viskas gerai, dėl jos nereikia baimintis jam tik nedarė epidurinės, kai sužinojo kuo serga.
QUOTE(Maartaa @ 2015 02 22, 15:42)
Sveikos, artėja operacija su pilna narkoze ir kažkaip dabar pradėjau baimintis, kaip ten kas būna...Kaip kas būna, sergant IS? Gal kam darė pilną, kaip po to jautėtės, ar kažkaip specifiškai tai gali pakenti būklei, susijusiai su IS?
As turejau net tris pilnas ir viena - epidiura. Jokiu pasekmiu nejautau ir nejauciu tfu tfu tfu
Sveiki,
man neurologe siule cezari daryti su pilna nejautra-nelisti prie stuburo, o epiduro nedraude. Ginekologas pries epidura-sako spinaline saugiau, nes pataiko tiesiai i kanala, o epiduras biski krypt ir paskui skauda nugaras..
Kam idomu atsiuskit pasta imesiu neurologes J.Liutkienes issamu tyrima "IS ir nestumas"
man neurologe siule cezari daryti su pilna nejautra-nelisti prie stuburo, o epiduro nedraude. Ginekologas pries epidura-sako spinaline saugiau, nes pataiko tiesiai i kanala, o epiduras biski krypt ir paskui skauda nugaras..
Kam idomu atsiuskit pasta imesiu neurologes J.Liutkienes issamu tyrima "IS ir nestumas"
Ka merginos? kur dinge? kaip pavasariui nusiteike?
QUOTE(juratema @ 2015 03 01, 22:36)
Ka merginos? kur dinge? kaip pavasariui nusiteike?
Jau norisi greiciau sulaukt daugiau saules bei siltu dienu, bet va sveikata pavasari jau pajuto, keliai apsunke, jauciasi dregnumas, zodziu nemalonu ir nervuoja
Man irgi taip norisi nusimest, kalilinius, siltas striukes, pajust ta lengvuma...
Su pavasario laukimu ir liga primine apie save, silpna atrodo kojos linksta, ir skauda
QUOTE(deimante88 @ 2015 03 05, 22:09)
Su pavasario laukimu ir liga primine apie save, silpna atrodo kojos linksta, ir skauda
Vakar ir aš vos pastovėjau, nors jėgų jose netrūksta, jaučiausi "ištižusi"
Man jau pora dienu skauda absoliuciai visus sanarius, stubura...nu viiska..susileidau siandien olfen bet kol kas nejauciu kad geriau butu.. Ir dar desines kojos pedos isorini krasta taip bjauriai degina, kad turiu ytarima, kad cia mano IS darbuojasi...
Sveikos, na, štai, aš jau po narkozės ir po operacijos, jau savaitė... Ir va dabar nežinau, ar čia sutapimas, ar čia dar narkozė 'vaikšto", ar čia kas, bet...pirmą naktį ligoninėje po narkozės taip užveržė rankas, na, kaip IS moka, atrodo, kad šimtai virvių rankas nuo dilbio iki alkūnės užveršta, nei pakelt negaliu. Praėjo ryte....paskui aptirpo dešinės kojos šlaunis, yra vieta, kurios visai nejaučiu, o visa šlaunis yra daug mažiau jautri ir kartais maudžia, pradėjo žiauriai svaigti galva, vakar vos neapvirtau eidama gatve, žodžiu....dar vis tikiuosi, kad čia narkozės poveikis...