Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Laba diena. Aisku, as dabar ne i tema, bet ar jus vartojate vitamino d papildus? teko skaityti keleta rimtesniu straipsniu apie jo teigiama poveiki IS. Ka gyd rekomenduoja?
Laimingai..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2014 03 05, 19:41)
Laba diena. Aisku, as dabar ne i tema, bet ar jus vartojate vitamino d papildus? teko skaityti keleta rimtesniu straipsniu apie jo teigiama poveiki IS. Ka gyd rekomenduoja?
Laimingai..

Dar pasikartosiu, sergu 11m, tai is ju kokius 7-8 metus rekomenduodavo vit B ir akiu vit, nes daugiausia problemu su jomis, o mazdaug paskutinius 3-4m akcentuoja D vit, tai dabar vartoju tik ji. smile.gif
Atsakyti
As vartoju vit D, pati radau, kad jis labai tinkamas prie musu ligos. Visada man irgi tik B siulydavo, dabar tiesiog kaipzinomo fakto paklause, ar naudoju D, pasakiau, kad taip ir viskas. Turiu toki http://www.iherb.com...m...p;sr=1&ic=4
Nezinau tik, kai palygint su Lt esanciais-cia skirtingi matavimo vienetai..bet ir kaina skiriasi smile.gif
VITAMIN D DOSE RECOMMENDATIONS
AGE DOSAGE
Below 5 35 units per pound per day
Age 5 - 10 2500 units
Adults
4000-8000 units
Pregnant Women 5000-10000 units
WARNING: There is no way to know if the above recommendations are correct. The ONLY way to know is to test your blood. You might need four to five times the amount recommended above. Ideally, your blood level of 25(OH)D should be 60ng/ml.
Va tokia radau lentele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 05 kovo 2014 - 21:00
QUOTE(juratema @ 2014 03 05, 22:58)
As vartoju vit D, pati radau, kad jis labai tinkamas prie musu ligos. Visada man irgi tik B siulydavo, dabar tiesiog kaipzinomo  fakto paklause, ar naudoju D, pasakiau, kad taip ir viskas. Turiu toki http://www.iherb.com...m...p;sr=1&ic=4

Manau, kad neblogas ir as laukiu kol atkeliaus pas mane, nes LT nera pirkt tokiu stipriu, na neradau, o vastininkes negirdejusios smile.gif
Atsakyti
Tai jo, palyginus kiekio/kainos/koncetracijos santyki su Lt vaistinese esanciu, tai tikrai kvailu minciu pirkti cia nekyla schmoll.gif Kaip laikotes merginos? As siandien buvau pas seimos gyd., kad suruostu dokus NDNT, paklause plauciu, rado bronchita (nes kosciu jau 10 dienu, nuo ligonines,kaip ten susalau) prirase antibu ir parejau namo laiminga doh.gif Kazin ka mano kepenys i tai- solumedrolis, avonexas, ibuprofenas, antibai, avonexas, ibuprofenas... verysad.gif sekmadieni tai bus visas komplektukas..
Atsakyti
sveikos damos smile.gif kaip visų sveikatos ateijus pavasariui? man biškeli šlubuoja sveikatėlė.. g.gif bandau išsigulėt, išsimiegot ir labai tikiuosi tiek užteks.

Noriu pasiklaust dėl vitamino D..užsisakot iš užsienio dauguma, kaip supratau. paaiškinkit man vištai tokiai kokiu būdu nusipirkt ten galima.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
laba diena, nebezinau kur besikreipt, kreipiuosi i jus moterytes, nebegaliu gyvent normalaus gyvenimo, mano blogumai trugdo gyvent ir psihologiskai ir fiziskai, jau antras menuo jausciu desines rankos ir kojos silpnuma, ar tai kaulu skausmas, ar raumenu ar sanariu nebesuprantu, kartais atrodo jog koja velkas is paskos, ranka nebetaip koordinaliai dirba, jauciu kaklo sustingima, rodos galvos nebenulaikau, kyla kraujospudis, vakar tas silpnumas perejo ir i kaire puse, bet toks silpnesnis, einu is proto, mintys sukas , ivairios, kas man yra, gyditoja meta mano nusiskundima ant VD, lankaus pas psihiatra , kuris paskyre AD, juos geriu jau trecia savaite bet jokio pagerejimo pakolkas nejauciu, kaip jus manot gal man IS? aisku negyditojos esat, bet pasisnekejus su kuom nors sviesiau pasidaro, aciu jei supratot mane
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 03 13, 10:49)
laba diena, nebezinau kur besikreipt, kreipiuosi i jus moterytes, nebegaliu gyvent normalaus gyvenimo, mano blogumai trugdo gyvent ir psihologiskai ir fiziskai, jau antras menuo jausciu desines rankos ir kojos silpnuma, ar tai kaulu skausmas, ar raumenu ar sanariu nebesuprantu, kartais atrodo jog koja velkas is paskos, ranka nebetaip koordinaliai dirba, jauciu kaklo sustingima, rodos galvos nebenulaikau, kyla kraujospudis, vakar tas silpnumas perejo ir i kaire puse, bet toks silpnesnis, einu is proto, mintys sukas , ivairios, kas man yra, gyditoja meta mano nusiskundima ant VD, lankaus pas psihiatra , kuris paskyre AD, juos geriu jau trecia savaite bet jokio pagerejimo pakolkas nejauciu, kaip jus manot gal man IS? aisku negyditojos esat, bet pasisnekejus su kuom nors sviesiau pasidaro, aciu jei supratot mane

Sveiki, man dabar paūmėjimas, bet vis dar kankinuosi namuose, simtomai vos ne visi kuriuos išvardinote yra ir pas mame + beprotiškas galvos skausmas ir pykinimas doh.gif o pas neurologą nesilakote? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2014 03 12, 21:15)
Sveiki, man dabar paūmėjimas, bet vis dar kankinuosi namuose, simtomai vos ne visi kuriuos išvardinote yra ir pas mame + beprotiškas galvos skausmas ir pykinimas  doh.gif o pas neurologą nesilakote?  unsure.gif

bet jums dar nenustate IS ? cia pati taip galvojat kaip suprantu? pas neurologa nesilankiau, seimos gyd nesiunte, pasake kad turiu pati su savim dirbt, ale cia viskas nuo nervu. bet ka gali pasakyt gyditoja tik paziurejus i zmogu doh.gif , dar zadu pakentet pabaigt antidepresantu dezute, ir jei jau nebus pagerejimo tada tikrai reikia kreiptis pas neurologa>
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 03 13, 15:37)
bet jums dar nenustate IS ? cia pati taip galvojat kaip suprantu? pas neurologa nesilankiau, seimos gyd nesiunte, pasake kad turiu pati su savim dirbt, ale cia viskas nuo nervu. bet ka gali pasakyt gyditoja tik paziurejus i zmogu doh.gif , dar zadu pakentet  pabaigt antidepresantu dezute, ir jei jau nebus pagerejimo tada tikrai reikia kreiptis pas neurologa>

man nustatyta IS verysad.gif bandykite eiti privačiai bent neurologo konsultacijai. Aišku linkiu, kad tikrai čia viskas būtų nuo nervų ir nebūtų jokių rimtesnių ligų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2014 03 13, 01:55)
man nustatyta IS  verysad.gif bandykite eiti privačiai bent neurologo konsultacijai. Aišku linkiu, kad tikrai čia viskas būtų nuo nervų ir nebūtų jokių rimtesnių ligų  4u.gif

kaip nustate jog tai IS, ar kraujo tyrimai parodo ka nors? jau nugazdinot mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 13 kovo 2014 - 15:35
QUOTE(juratema @ 2014 03 06, 18:02)
Tai jo, palyginus kiekio/kainos/koncetracijos santyki su Lt vaistinese esanciu, tai tikrai kvailu minciu pirkti cia nekyla  schmoll.gif Kaip laikotes merginos? As siandien buvau pas seimos gyd., kad suruostu dokus NDNT, paklause plauciu, rado bronchita (nes kosciu jau 10 dienu, nuo ligonines,kaip ten susalau) prirase antibu ir parejau namo laiminga  doh.gif  Kazin ka mano kepenys i tai- solumedrolis, avonexas, ibuprofenas, antibai, avonexas, ibuprofenas... verysad.gif sekmadieni tai bus visas komplektukas..

rimta apkrova cia doh.gif gal kokių fermentų į pagalbą?
man irgi pavasaris - pradėjau solumedrolį šian schmoll.gif
o kaip jūs visos hormonus lašinatės: gulat į ligoninę ar turit kitų būdų, man tai kažkokia nesąmonė, kad susilašinti 3 lašines reikia gult į ligoninę - valstybės lėšų švaistymas g.gif
Atsakyti