Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(easy22 @ 2014 12 18, 13:53)
Sakykite, o jei lašinatės ambulatoriškai, vaistai kompensuojami 100 proc?  blush2.gif

taip, zinoma kompensuojami smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir jau pora savaiciu kaip po solumedrolio bet nebeatsigaunu niekaip nors gavau po dvieju metu pertraukos.. dabar desinenkoja tokia itempta ir atrodo apmirus tokia o jegu isvis nera gal yra ka pagerti kad energijos butu daugiau ? g.gif
Atsakyti
sveikos damos ax.gif

gaila, deimante88, tikrai negaliu parašyt patarimo, bet tikiuosi, kad pagerėjo..

IR SVEIKINU SU NAUJAIS wink.gif kad būtų sveiki, nuotaikingi ir geri wink.gif laikykitės damos ! ! ! ir rašykit savas istorijas, kurios kartais liūdnos, kartais labai džiugios, bet visada šiek tiek edukacinės doh.gif nes tikrai iš kiekvienos jų, bent aš, gaunu daug žinių blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip greitai prabėgo metai blink.gif jau vieneri metai, kai paskelbta diagnozė ir leidžiuosi copaxone...viskas būtų gerai, jei ne tas nuovargis ir silpnumas blink.gif na, ir gumabi gumbeliai po injekcijų blink.gif kai kurie išsivaikšto, o kai kurie taip ir lieka blink.gif tai jei visą likusį gyvenimą reikės leistis, tai iš manęs liks vienas didelis gumbas blink.gif
o kaip jums, merginos? g.gif

beje, sveikatytės mums visoms naujais metais ir ypač nestuke.gif
Atsakyti
Laba diena,
Aš dar tik pora savaičių kaip leidžiuosi Avonexą ir turiu pasakyti, kad savijauta bjauresnė negu bjauri sad.gif ar ilgai jums truko kol organizmas priprato? pirma para po susileidimo tai suprantu, nieko čia nepadarysi, bet paskui ir visą savaitę visokie negerumai, pykina, galva plyšta, dabar ir su viduriais problemos doh.gif jau šiandien pačios ašaros ritasi, nu kada palengvės verysad.gif
Riešutukas, skaičiau, kad kitiems injekcijos vietos šaldymas padeda guzų ir mėlynių išvengti g.gif man kol kas jie nesidaro, bet gal kad vaistai kiti blush2.gif
Atsakyti
Man avonexo pasaliniai per 2 metus taip ir nepraejo, labai sunkiai as ji toleravau...Dabar Gilenya-jauciuosi tfu tfu tfu kad neprasikalbeciau-tikrai neblogai smile.gif Tylu temutej....
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2015 01 28, 12:43)
Man avonexo pasaliniai per 2 metus taip ir nepraejo, labai sunkiai as ji toleravau...Dabar Gilenya-jauciuosi tfu tfu tfu kad neprasikalbeciau-tikrai neblogai  smile.gif  Tylu temutej....

2 metus doh.gif siaubas... o po jų iš karto gavote Gilenya ar dar kokius teko bandyti?
Atsakyti
1,5 metu leidausi Avonexa, salutinius jutau visada, aisku kartais silpniau, o kartais stipriau. Nuo ju guzai nesusidaro, nes jie ne po oda leidziami, o i raumeni. Man tik melyniu pasitaikydavo, durio vieta visada saldydavau.

Kaip laikotes? As laukiu siltu oru, niuri man ta ziema, fui fui schmoll.gif kaip meskinas jauciuosi, miegociau ir miegociau biggrin.gif pilvinukas auga, spardosi, o as i ploti augu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 01 28, 17:05)
1,5 metu leidausi Avonexa, salutinius jutau visada, aisku kartais silpniau, o kartais stipriau. Nuo ju guzai nesusidaro, nes jie ne po oda leidziami, o i raumeni. Man tik melyniu pasitaikydavo, durio vieta visada saldydavau.

Kaip laikotes? As laukiu siltu oru, niuri man ta ziema, fui fui  schmoll.gif  kaip meskinas jauciuosi, miegociau ir miegociau  biggrin.gif  pilvinukas auga, spardosi, o as i ploti augu  biggrin.gif  ax.gif

Visų pirma labai sveikinu ir džiaugiuosi dėl Jūsų 4u.gif 4u.gif
o sakykite, pradžia vaistų leidimosi buvo labai sunki? nes mane tai baisiai pykina, silpna sad.gif tą pirmą parą tai suprantu, kad visiems blogai, bet paskui per visą savaitę nepagerėdavo?
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2015 01 28, 16:57)
Visų pirma labai sveikinu ir džiaugiuosi dėl Jūsų  4u.gif  4u.gif 
o sakykite, pradžia vaistų leidimosi buvo labai sunki? nes mane tai baisiai pykina, silpna sad.gif tą pirmą parą tai suprantu, kad visiems blogai, bet paskui per visą savaitę nepagerėdavo?

Aciu 4u.gif

Man sunku budavo pradzioj, ir galvos skausmas, silpnumas, kaulu lauzymas, drebulys. Veliau bloga budavo 1-2 dienas po susileidimo. Likusiom dienom lyg ir nieko, lengviau, bet silpnumas uzeidavo daznai.
Duokit laiko vaistui, gal veliau bus geriau, o gal ir labai gerai. Skirtingai visu organizmai reaguoja 4u.gif

Pabandykit vandens daugiau gerti, uzsienio forumuose dar pataria sekancia diena sviezio ananaso valgyti. Ir reguliariai tikrinkites krauja, ypac kepenu fermentus (ALT ir AST).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 28 sausio 2015 - 17:09
QUOTE(LumiLumi @ 2015 01 28, 18:07)
Aciu  4u.gif

Man sunku budavo pradzioj, ir galvos skausmas, silpnumas, kaulu lauzymas, drebulys. Veliau bloga budavo 1-2 dienas po susileidimo. Likusiom dienom lyg ir nieko, lengviau, bet silpnumas uzeidavo daznai.
Duokit laiko vaistui, gal veliau bus geriau, o gal ir labai gerai. Skirtingai visu organizmai reaguoja  4u.gif

Pabandykit vandens daugiau gerti, uzsienio forumuose dar pataria sekancia diena sviezio ananaso valgyti. Ir reguliariai tikrinkites krauja, ypac kepenu fermentus (ALT ir AST).

Labai tikiuosi, kad reikia tik laiko priprasti unsure.gif nes šiandien taip juoda viskas atrodo sad.gif
kitą savaitę darysiuosi kraujo tyrimą, bus 3 savaitės kai leidžiuosi. o paskui sakė jau vaistus išrašinės 3 mėnesiams tai kas 3 mėn ir kraują tikrinatės ar dažniau? blush2.gif
Atsakyti
Smagu Lumi 4u.gif
Pirma karta kai susileidau, tai vyras galvojo kad mirsiu...pabaigoj gulejau ant grindu klozeta apsikabinus, nepajegiau net ant koju pastovet..o veliau tai irgi-susileidus baisus skausmas, kol ismokau antra ibuprofeno gert kazkur po 4 val., kad neliktu nei tarpelio be jo veikimo...ir sekancia diena viso kuno skausmas ir temperatura-zodziu 2 paros is gyvenimo kas savaite iskrisdavo...ir kazkur trecia diena po leidimo baisiai durio vieta skaudedavo...Baisu ir prisimint...nors yra, ir kam tinka...easy22 laikykites, meginkit susidraugaut su vaistuku 4u.gif
Atsakyti