Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Oho dabar ir sirdys stoja kazkaip pries pustreciu metu niekas nieko apie tai net nekalbejo ir musu negasdino o dar gyva as... yra rizika pirmajai tabletei jei yra pas zmogu sirdies sutrikimai o beto mane nuo galvos iki koju pries tai istyre... ir pagulde pirmajai tabletei i renimacija...

Dabar as paklausiu gryzau is ligobines po solumedrolii ir labai stubura bei klubu kaulus skauda gal jus jauciate po sulumedroluo kanors tokio? schmoll.gif 8

QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 04, 22:47)
As ir pastaruoju metu viska ismetu is ranku doh.gif jeigu imu kazka i rankas turiu galvot apie tai, tada viskas buna gerai smile.gif
Dalmantine, ar jau gavot gilenya? kaip praejo pirma tablete? as irgi turbut arteju prie siu vaistu vartojimo, bet pasiskaitau, kad keliems pacientams sirdis sustojo uzsienyje ir labai bijau, nei vienu vaistu nebijojau pries tai bijau.gif

Atsakyti
Sirdis sustojo po pirmos gilenya dozes per 24 valandas, bet tie zmones turejo rimtu problemu su sirdimi g.gif man kartais buna, kad pakyla pulsas, turiu nedideli, kaip daktarai sako negresminga sirdies prolapsa, kuris kartais sukelia ta plakima, o tada geriu propranololi, kad sumazinti pulsa. Bet Kizlaitiene sake, jog siu vaistu negalesiu gerti su gilenya, apskritai jokiu beta blokatoriu su gilenya draudziama gerti, nes sirdis gali sustoti bet kada huh.gif tai va del to ir nuogastauju ar tiks man sie vaistai, ar nera jokio pavojaus del sirdies unsure.gif
Deimante, tai vis tiek prireike steroidu vartojant gilenya?
Atsakyti
Sie vaistai kaio tik netinka kuriu spaudimas ir sirdies ritmas zemas, nes man jie sumazino spaudima... prireike po 2.5 metu pirma karta 3 gramu, bet ,manau butu ir be ju gerai... nes nebebudavo jokiu ataku kurios kankindavo... bet keitesi mahno neurologai ir persistenge manau, o beto gilenya negydo jie tik dar smarkiau stabso ir paumejimai galimi kurie kankindavo seniau, bet nauju neatsiranda

QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 05, 21:26)
Sirdis sustojo po pirmos gilenya dozes per 24 valandas, bet tie zmones turejo rimtu problemu su sirdimi g.gif man kartais buna, kad pakyla pulsas, turiu nedideli, kaip daktarai sako negresminga sirdies prolapsa, kuris kartais sukelia ta plakima, o tada geriu propranololi, kad sumazinti pulsa. Bet Kizlaitiene sake, jog siu vaistu negalesiu gerti su gilenya, apskritai jokiu beta blokatoriu su gilenya draudziama gerti, nes sirdis gali sustoti bet kada huh.gif tai va del to ir nuogastauju ar tiks man sie vaistai, ar nera jokio pavojaus del sirdies unsure.gif
Deimante, tai vis tiek prireike steroidu vartojant gilenya?

Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2014 12 05, 20:51)
Sie vaistai kaio tik netinka kuriu spaudimas ir sirdies ritmas zemas, nes man jie sumazino spaudima...  prireike po 2.5 metu pirma karta 3 gramu, bet ,manau butu ir be ju gerai... nes nebebudavo jokiu ataku kurios kankindavo... bet keitesi mahno neurologai ir persistenge manau, o beto gilenya negydo jie tik dar smarkiau stabso ir paumejimai galimi kurie kankindavo seniau, bet nauju neatsiranda

Na kai man paumejimas kiekviena rudeni vartojant beta inferferonus butu labai gerai, jei gilenya suretintu paumejimus smile.gif
Atsakyti
Manuo nuomone su tokia liga kad rudieni tik paumeja visai neblogai, juk ir kitos ligos aktyvesnes rudieni... aas dziaugiuosi tik vienu paumejimu per 2.5 metu.. nes pries tai turedavau per metus 8 paumejimus ir tai du metus

QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 05, 22:34)
Na kai man paumejimas kiekviena rudeni vartojant beta inferferonus butu labai gerai, jei gilenya suretintu paumejimus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 05, 21:26)
Sirdis sustojo po pirmos gilenya dozes per 24 valandas, bet tie zmones turejo rimtu problemu su sirdimi g.gif man kartais buna, kad pakyla pulsas, turiu nedideli, kaip daktarai sako negresminga sirdies prolapsa, kuris kartais sukelia ta plakima, o tada geriu propranololi, kad sumazinti pulsa. Bet Kizlaitiene sake, jog siu vaistu negalesiu gerti su gilenya, apskritai jokiu beta blokatoriu su gilenya draudziama gerti, nes sirdis gali sustoti bet kada huh.gif tai va del to ir nuogastauju ar tiks man sie vaistai, ar nera jokio pavojaus del sirdies .

As pataikiau pas superini kardiologa-istyre kaip tik imanoma. Ir asmeniskai del manes gilinosi I gilenyos ypatumus. Tai ir man buvo skyręs propranololi, bet sake jo negalima, bet Betaloc zok po 25mg galiu, nuo spaudimo taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 12 05, 23:46)
As pataikiau pas superini kardiologa-istyre kaip tik imanoma. Ir asmeniskai del manes gilinosi I gilenyos ypatumus. Tai ir man buvo skyręs propranololi, bet sake jo negalima, bet Betaloc zok po 25mg galiu, nuo spaudimo taip pat.

Apart, o jus pati kreipetes pas kardiologa? ar neurologai pries skirdami gilenya nusiunte issitirti sirdy? g.gif gerai, jei yra kita alternatyva propranololiui, nes kitaip ka reiktu daryti pakilus pulsui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 06, 14:44)
Apart, o jus pati kreipetes pas kardiologa? ar neurologai pries skirdami gilenya nusiunte issitirti sirdy?  g.gif gerai, jei yra kita alternatyva propranololiui, nes kitaip ka reiktu daryti pakilus pulsui schmoll.gif

Neurologas siunte pas kardiologa ir akiu gyd.
Bent pradzioj sake negerti nieko nui pulso til gudobele ir sirdies lasiukus. Man nuo raminamu sureteja pulsas.
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 12 08, 01:20)
Neurologas siunte pas kardiologa ir akiu gyd.
Bent pradzioj sake negerti nieko nui pulso til gudobele ir sirdies lasiukus. Man nuo raminamu sureteja pulsas.

Mane jau nusiunte tirtis akiu ir sake greiciausiai reikes skiepa nuo vejaraupiu darytis, nes as nesirgau vaikystej smile.gif dar tiksliai nepasake kada, bet kaip suprantu jau mane ruosia gilenijai ir po mrt, turbut prades skyrima g.gif na tikekimes sis vaistas bus geresnis uz avonexa ir rebifa unsure.gif
Atsakyti
Jėtau mane vėl kausto doh.gif
Nenoriu į ligoninę ant švenčių.
Gelbėkit, ką daryt, kad vėl tų harmonų neleist verysad.gif
Ką priryt ar supilt, kad to išvengti kurį laiką???

Priimu visu patarimus...
Atsakyti
Negerai šventes praleist ligoninėje schmoll.gif
Pabandykit pagert pliačiančių: csantinolio su trentaliu ir nusipirkit chlorofilo kapsulių arba geriamo.
Vaistai nėra brangūs, galit pradžiai po lapelį pirkt. Trys keturios dienos ir turėtų padėti.
Sėkmės ir jokiu būdu nepasiduot 4u.gif

QUOTE(voriukai @ 2014 12 16, 16:44)
Jėtau mane vėl kausto doh.gif
Nenoriu į ligoninę ant švenčių.
Gelbėkit, ką daryt, kad vėl tų harmonų neleist verysad.gif
Ką priryt ar supilt, kad to išvengti kurį laiką???

Priimu visu patarimus...

Papildyta:
Tiesa, jeigu naudojat kompensuojamus brangius vaistus, tai geriau pasikonsultuot su gydytoju.

QUOTE(baltuke @ 2014 12 16, 18:06)
Negerai šventes praleist ligoninėje schmoll.gif
Pabandykit pagert pliačiančių: csantinolio su trentaliu ir nusipirkit chlorofilo kapsulių arba geriamo.
Vaistai nėra brangūs, galit pradžiai po lapelį pirkt. Trys keturios dienos ir turėtų padėti.
Sėkmės ir jokiu būdu nepasiduot 4u.gif

Atsakyti
as tai gulciau susilasint..man paprastai savaime nepraeina..bus dar tu svenciu, svarbu savijauta pasitaisytu, o jei blogai jautiesi tai ir sventes nemielos..bet cia tik mano nuomone..bet kokiu atveju-laikykis 4u.gif
Atsakyti