Sveikos,
ar gali buti vienas is simptomu, kad pradeda dusti, truksta oro? Man taip niekada nebuvo, bet kitam ligoniui toks simptomas atsirado ir nezinom ka daryt.
Aciu uz atsakyma.
ar gali buti vienas is simptomu, kad pradeda dusti, truksta oro? Man taip niekada nebuvo, bet kitam ligoniui toks simptomas atsirado ir nezinom ka daryt.
Aciu uz atsakyma.
Baltuke, o gal dusulys atsirado nuo vartojamu vaistu, jeigu tas zmogus kazka vartoja. Reiketu perzvelgti galimus salutinius vaisto poveikius. Nes kiek dabar ieskau info, dusulys kaip simptomas nera akcentuojamas. Cia daugiau jis gali atsirasti sergant sonine amiotrofine skleroze, bet ne issetine...
Labukas,
gal pamenate, čia guodžiausi dėl vyro nedarbingumo komisijos taigi, gavo tą patį - 40 proc. darbingumo....
gal pamenate, čia guodžiausi dėl vyro nedarbingumo komisijos taigi, gavo tą patį - 40 proc. darbingumo....
QUOTE(baltuke @ 2014 11 25, 23:37)
Sveikos,
Aciu uz atsakyma.
Aciu uz atsakyma.
Laba, man taip buvo kelis kartus kaip vartojau copaxone, jausmas baisus - maniau mirsiu. Daktarai tai įvardino kaip panikos priepolį, nors jokio jaudulio, nervų nejutau (gal paslėptas kur buvo pasamonėje)
Seniai beužsukau į šią temutę.
Man kyla klausimas dėl naujųjų vaistukų, kurie jau kompensuojami.
Kokie atsiliepimai ir šalutiniai, kas jau vartojo?
Jau 1,5 metų tempiu be jokių vaistų, nes nuo Rebif gyvenimas virto košmaru, tad neištvėrusi šalutinių jį mečiau. Sveikatelėle negaliu džiaugtis- važiuoja žemyn po truputi viskas:(
Be vitaminų ką vartojate energijai pakelti?
Aš visad tokia pavargus jaučiuosi.
Dabar apmastymuose, ar vaistiai, ar vis dėlto naujos paieškos alternatyvų.
Jau 1,5 metų tempiu be jokių vaistų, nes nuo Rebif gyvenimas virto košmaru, tad neištvėrusi šalutinių jį mečiau. Sveikatelėle negaliu džiaugtis- važiuoja žemyn po truputi viskas:(
As vartoju naujus vaistus, keli puslapiai atgal sioje temoje esu jau pasakojus apie juos paskaitykite
QUOTE(voriukai @ 2014 12 01, 12:29)
Seniai beužsukau į šią temutę.
Na ka, niekas seime konferencijoj nebuvot?
QUOTE(S@gi @ 2014 11 26, 10:19)
Laba, man taip buvo kelis kartus kaip vartojau copaxone, jausmas baisus - maniau mirsiu. Daktarai tai įvardino kaip panikos priepolį, nors jokio jaudulio, nervų nejutau (gal paslėptas kur buvo pasamonėje)
man irgi taip buve kelis kartus per vartojimo metus, bet cia tik momentinis nepatogumas, greit praeina, nors ir labai nemalonus
Linksmoji išsėtinės sklerozės pusė.
Mėnesio statistika:
Sudaužytas toršeras,
Sugebėjau "nukalt" šviestuvą virš mano galvos,
4 lėkštės pakeitė mano pabodusi valgomojo interjerą,
2 vnt. stiklainėlių su maistu išmesta į šiukšlinę,
Nuvarytos naujų žieminių batų noselės. Kartais pagalvoju, kad galėtų jie būti su metaliniais pakaustymais.
Šiap pilna visokių išpiltų skysčių ir išmėtytų daiktų.
Gavau netgi pravardę jau iš artimųjų
Tikrai žvengiu
Nu jei toliau tokiais tempais, tai namus nusiaubsiu per artimiausius metus.
Taigi pasidalinkit savo gražiosiomis istorijomis...
Mėnesio statistika:
Sudaužytas toršeras,
Sugebėjau "nukalt" šviestuvą virš mano galvos,
4 lėkštės pakeitė mano pabodusi valgomojo interjerą,
2 vnt. stiklainėlių su maistu išmesta į šiukšlinę,
Nuvarytos naujų žieminių batų noselės. Kartais pagalvoju, kad galėtų jie būti su metaliniais pakaustymais.
Šiap pilna visokių išpiltų skysčių ir išmėtytų daiktų.
Gavau netgi pravardę jau iš artimųjų
Tikrai žvengiu
Nu jei toliau tokiais tempais, tai namus nusiaubsiu per artimiausius metus.
Taigi pasidalinkit savo gražiosiomis istorijomis...
As ir pastaruoju metu viska ismetu is ranku jeigu imu kazka i rankas turiu galvot apie tai, tada viskas buna gerai
Dalmantine, ar jau gavot gilenya? kaip praejo pirma tablete? as irgi turbut arteju prie siu vaistu vartojimo, bet pasiskaitau, kad keliems pacientams sirdis sustojo uzsienyje ir labai bijau, nei vienu vaistu nebijojau pries tai
Dalmantine, ar jau gavot gilenya? kaip praejo pirma tablete? as irgi turbut arteju prie siu vaistu vartojimo, bet pasiskaitau, kad keliems pacientams sirdis sustojo uzsienyje ir labai bijau, nei vienu vaistu nebijojau pries tai
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 12 04, 22:47)
as irgi turbut arteju prie siu vaistu vartojimo, bet pasiskaitau, kad keliems pacientams sirdis sustojo uzsienyje ir labai bijau, nei vienu vaistu nebijojau pries tai
O po pirmos tabletes sustojo ar veliau vartojant?
Nu man tai jokių pokyčių kaip buvo pulsas padidėjęs taip ir yra.
As ir pastebėjau su šiukšlėmis ismetu daug ka-sugebejau net gan dideli vaiko buteliuka ir dar pradėjau atsitrenkti visur-pilna melyniu